Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia, podczytywałam Cię gdzieś i chyba już tam gdzieś pisałam Ale GRATULACJE raz jeszcze...i dbaj teraz o siebie i fasolkę, zdrówka życzę i odwiedzaj nas na forum, żeby wszystkie pozarażaćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Milcia wrote:Ja do 30 nie zdążę urodzić, bo urodziny mam we wrześniu, a planowany poród w grudniu, ale zaliczę jeszcze ten rok.
ja przed 30 też nie urodzę jestem z czerwca Chciałabym tylko dostać od życia taki prezent i zafasolkować jeszcze przed 30 urodzinami Takie moje marzenie A co? Pomarzyć każdemu wolno, a nóż widelec choćby w tym cyklu się udaMilcia, madziorek lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
madziorek wrote:Chmurreczkka dokładnie tak samo bym chciała- zafasolkować do 30-tki
no to spełnienia marzeń Ci życzę podejrzałam wykresik, może tym razem się udałoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
yourself wrote:do 30stki dwa miesiące, marne szanse. ehh
ja mam 2 miesiące i kilka dni... mam nadzieję że damy radęRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Milcia wrote:Ja już wiem, że nie należy się spinać. W zeszłym roku tak miałam, żeby urodzić w roku przed 30-tką i była masakra. Dopiero jak minął możliwy czas to troche ze mnie zeszło.
powiem Ci, że chciałabym strasznie, ale nie wiem czy aż tak się spinam... do seksu podchodzę na luzie, nie prokreacyjnie, tylko wtedy gdy mam ochotę... tak sobie wymyśliłam że byłoby fajnie dostać taki prezent na okrągłą rocznicę urodzin, ale jak nie to trudno. Staram się aż tak nie nakręcać. Biorę Clo póki co i n awet nie wiem jak na mnie zadziała ten lek, więc teraz moim największym marzeniem jest samo wystąpienie owulacji a ciąża gdyby się zdarzyła, byłaby cudownym prezentemRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Ja CLO też brałam i nie podziałało na mnie. Tzn. pęcherzyki rosły, ale efektu nie było. Ostatni raz to już było nawet podejrzenie przestymulowania u mnie, bo za dużo ich rosło.
My staraliśmy się 14 miesięcy i w 15 się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 21:48
-
Kochane zycze Wam tego abyscie zaciazyly przed 30-stka Ja tez mam nadzieje, ze mi sie uda Do pazdziernika jest jeszcze troche czasu