Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I oby tak dalej Milcia Spokojnej ciąży Ci życzę Rośnijcie nam zdrowoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
assia wrote:A ja właśnie jestem po zastrzyku. Pęcherzyk miał 19 mm i dostałam Pregnyl, nawet nie poczułam ukłucia Kurczę, żeby się wreszcie udało...
Powodzenia
assia lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
assia wrote:A ja właśnie jestem po zastrzyku. Pęcherzyk miał 19 mm i dostałam Pregnyl, nawet nie poczułam ukłucia Kurczę, żeby się wreszcie udało...
Ja pregnyl sama sobie musiałam podać swego czasu, ale nie dałam rady i mąż mi zaaplikował zastrzyk. -
Milcia wrote:Ja pregnyl sama sobie musiałam podać swego czasu, ale nie dałam rady i mąż mi zaaplikował zastrzyk.
U mnie na dole w bloku jest całodobowa przychodnia. Wprawdzie za podanie zastrzyku oficjalnie biorą 30 zł, ale zwykle nosiłam jakieś czekoladki i się udawało Sama bym sobie na pewno nie zrobiła. Podobno z Ovitrelle jest łatwiej, ale chyba jest to dużo droższy preparat.
Deidre, powodzenia!