Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki dawno tu nie zagladalamm..ale jakos po wynikach meza... oddaliła mi sie mysl o ciazy
Ale i tak tu zostalam bo za abrdzo z kilkoma dziewczynami sie zzylam.. teraz powoli wracam... w maju mamy genetyke pozniej 8 tyg czekania na wyniki .. a nastepnie wizyta w Wawie i biopsja jader w poszukiwaniu plemniczków
mam nadzieje ze genetyka wyjdzie ok .. i ze znajdziemy jakies plywaki :)to moze do nowego roku podejdziemy do ICSI -
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunku Zgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachMalenq, assia, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Dołączam się do was - kończę 30 w październiku więc jeszcze mam nadzieję, że przed 30stką się uda ;p
To mój 16 cykl starań ciekawe co będzie? Dzisiaj powinnam dostać @, na razie brzuch boli lekko. Mam nadzieję, że nie zawita
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyWitam Wszystkie dziewczyny:)
To mój 2c z ovuf. W lipcu kończę 30-tke:)
Z mężem staramy sie o bobaska od roku.... bezskutecznie:(((
Teoretycznie i praktycznie nie ma żadnej przeszkody, abym mogła zajść w ciąże.
Chyba jedyną przyczyną jest to, że za mocno chcę dzidziusia:(((
Pozdrawiam wszystkie staraczki i te zafasolkowane:))))
Ania_84, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
-
Dinka wrote:Witam Wszystkie dziewczyny:)
To mój 2c z ovuf. W lipcu kończę 30-tke:)
Z mężem staramy sie o bobaska od roku.... bezskutecznie:(((
Teoretycznie i praktycznie nie ma żadnej przeszkody, abym mogła zajść w ciąże.
Chyba jedyną przyczyną jest to, że za mocno chcę dzidziusia:(((
Pozdrawiam wszystkie staraczki i te zafasolkowane:))))
dziewczynki my starujemy do badan klinicznych w Novum w Wawie w sierpniu ruszaja ..moze sie zakwalifikujemy -
nick nieaktualnyAnia_84:)
Poprzedni cykl miałam monitorowany a badanie nasienia męża super, tak w skrócie.Chyba wybiorę się na psychoterapię, bo już sama nie wiem:0)
Mój lekarz powiedział,że tylko sie brać za serduszkowanie. Na żadne dodatkowe badanie nie zostałam skierowana.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dinka wrote:Ania_84:)
Poprzedni cykl miałam monitorowany a badanie nasienia męża super, tak w skrócie.Chyba wybiorę się na psychoterapię, bo już sama nie wiem:0)
Mój lekarz powiedział,że tylko sie brać za serduszkowanie. Na żadne dodatkowe badanie nie zostałam skierowana.
jednoo co mozesz zrobic to TSH i PRL - w 3 dc
bo te czynniki glownie utrudniaja zajscieDinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
W sierpniu 30- stka i mam nadzieje ze będę juz w ciąży.
Pragnę zajść w ciąże w tym cyklu.dziś mam co prawda 2dc ale niecierpliwie czekam na dni płodne.
Pozdrawiamrotaszek lubi tę wiadomość