Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Ale mi sie nie chce nica odłożyłam na dzisiaj troszke roboty..oj nie był to najlepszy pomysł.
Imprezka udana za to
Paulla dobry pomysł. Oj moj kondycja spadła na łeb na szyje
ale mam dyskopatie i nie moge wykonywać ulubionych cwiczeń ale od dzisiaj postanowiłam troszke poćwiczyć to co moge pomalutku zresztą mam to w zaleceniach a troche zaniedbałam. Chciałam również zapisać się na pilates po wakacjach i może na joge albo ćwiczenia "zdrowy kręgosłup" ale muszę najpier dostać pozwolenie od mojego neurochirurga i rehabilitanta:) Muszę troszkę schudnąć bo poszalałam ze słodyczami i 3 kg mi wskoczyło
a i tak do szczupłych nie należę więc od dziś zero słodyczy i niezdrowego jedzenia mam nadzieje ze na weselu za miesiąc moja sukienka juz nie bedzie taka opięta :
D
-
nick nieaktualny
-
oj mi sie kiedyś bardziej chciało ćwiczyć, teraz mam lenia, dawniej to siłownia, fitness, ćwiczenia z E.Chodakowska, teraz za bardzo skupiłam sie na tym, że chcę ujrzec dwie kreseczki na teście. I przez ostatnie 8 cykli starań nie chciałam sie meczyć bo a nóz widelec w ciąży jestem, a tu dalej nic.
-
Vesna, ja też od czasu starań nie chciałam się męczyć, bo może to już... trzeba coś teraz z tym zrobić, bo się zapuszczę... Teraz staram się zdrowo odżywiać, ale dziś byliśmy na grillu i podjadłam parę chipsów
Ale poza tym to sałatki i delikatne jedzonko z grilla
Upał dziś, noc ciepła, przydałoby się zimne piwko
Ale woda też może być
W końcu udało mi się zamieścić wykres po postem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 22:09
-
Witajcie poniedziałkowo...
Rudziutka, tez musze się poruszać trochę, bo będzie kiepsko, nie mogę się co cykl nakręcać i odkładać wszystkiego. Staram się zdrowo odżywiać, jem dużo warzyw, kasz. Ale mam słabości- uwielbiam słodycze na przykład., na fast food tez czasem się skusze :p
-
Hej kochane
ooo widze temat cwiczen
to ja sie dołaczam przed IUI chce zrzucic 10 kgregularne posilki + cwiczenia
teraz wiem ze moge sobie pozwolic
teraz waze 80 wiec 70 kg przy wzroscie 170 chyba bedzie taka w miare odpowiednia wagajuz wazylam jakies 3 tyg 77-78 a teraz znowu 80 ale podjadalam i to jest efekt
wczesniej udalo mi sie zrzucic z 93 na 78wiec wiem ze moge
zizia_a, Rumianek lubią tę wiadomość
-
no to powodzenia dziewczyny
)
nie ma co w naszym wieku :p trzeba trzeba
ja wczoraj cwiczyłam troszeczkę ale za to diete zaczynam jednak od dzisiaj bo wtrząchnęłam tort i piwko
Piękne ciepełko a akurat na mój wyjazd ma się pospuć pogoda
juz nie moge sie doczekać czwartku popołudniu kiedy to zaczyna się weekendbędzie planowanie pakowanie no i mam nadzieje ze wyniki badania porannego męża nie popsują nam humorów a wręcz przeciwnie.
Kochanie nie wiecie czy hormony prolaktyna testosteron itd ze skierowaniem to są płatne? Dzwoniłam do swojego rodzinnego i powiedzieli mi że no moge przyjsc po skierowanie ale to i tak się płaci a ja na wykazie NFZ widzialam ze to bezpłatne ... -
jesli sa wypisane przez gin ktory ma podpisana umowe z NFZ ewentrualnie endokrynologa to bezplatnie
rodzinny nie moze wydac skierowania na hormony poniewaz nie jest to w jego szaseigu
jedyne co moze przepisac to TSH z hormonow..ale tylko wtedy jesli jeszcze nie dal skierownaia do endokrynologa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny
widze ze Wy o jedzeniu i dietach:)))oj u mnie tez ciężko z tą silną wolą przed ślubem to się chciało wygladac a teraz po to 10 kg wiecej masakra jakaś aż wstyd bo znajomi nawet tak widać po nich patrzą na mnie dziwnie ale szczerze to sama sie zle zaczynam z tym czuć(teraz jeszcze wyjazd na wakacje za granice i jak tu nie jesc;)))
Własnie wrócilismy od androloga i powiedzial ze mąż ma podwyzszona prolaktyne i hormon tarczycy przepisał mu nadal bromka i eutyron mamy isc na kolejna wizyte za 2 miesiace .Oby badania sie polepszyly bo jak nie to mu tomografi egłowy maja zrobic;((musimy byc dobrej mysli jak zawsze zreszta.No a teraz ide cos zjesc bo przez to wasze pisanie zglodnialam miłego wieczorq życze;)))
syla -
nick nieaktualny
-
Paulla zróbcie sobie bo bezsensu jechac pozniej drugi raz do androloga a tak to bedziecie mieli kompletne badania. tsh jest wazne zrobcie bo jak jest podwyższone to mogą być problemy mój mąż miał 1,849 norma jest od 0,27-4,7 jednak lekaz androlog powiedzial ze jest za wysokie i przepisał tabletki.Ja chyba tez zrobie bo wiesz bede go leczyc a moze sie okazeze ja mam tez podwyzszone.szkoda naszego czasu trzeba dzialac trzymamkciuki za was iza wszystkie inne tu osóbki
Ania_84, paaulla84 lubią tę wiadomość
syla