Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Ale mi sie nie chce nic a odłożyłam na dzisiaj troszke roboty..oj nie był to najlepszy pomysł.
Imprezka udana za to
Paulla dobry pomysł . Oj moj kondycja spadła na łeb na szyje ale mam dyskopatie i nie moge wykonywać ulubionych cwiczeń ale od dzisiaj postanowiłam troszke poćwiczyć to co moge pomalutku zresztą mam to w zaleceniach a troche zaniedbałam. Chciałam również zapisać się na pilates po wakacjach i może na joge albo ćwiczenia "zdrowy kręgosłup" ale muszę najpier dostać pozwolenie od mojego neurochirurga i rehabilitanta:) Muszę troszkę schudnąć bo poszalałam ze słodyczami i 3 kg mi wskoczyło a i tak do szczupłych nie należę więc od dziś zero słodyczy i niezdrowego jedzenia mam nadzieje ze na weselu za miesiąc moja sukienka juz nie bedzie taka opięta :
D
-
nick nieaktualny
-
oj mi sie kiedyś bardziej chciało ćwiczyć, teraz mam lenia, dawniej to siłownia, fitness, ćwiczenia z E.Chodakowska, teraz za bardzo skupiłam sie na tym, że chcę ujrzec dwie kreseczki na teście. I przez ostatnie 8 cykli starań nie chciałam sie meczyć bo a nóz widelec w ciąży jestem, a tu dalej nic.
-
Vesna, ja też od czasu starań nie chciałam się męczyć, bo może to już... trzeba coś teraz z tym zrobić, bo się zapuszczę... Teraz staram się zdrowo odżywiać, ale dziś byliśmy na grillu i podjadłam parę chipsów Ale poza tym to sałatki i delikatne jedzonko z grilla Upał dziś, noc ciepła, przydałoby się zimne piwko Ale woda też może być
W końcu udało mi się zamieścić wykres po postem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 22:09
-
Witajcie poniedziałkowo...
Rudziutka, tez musze się poruszać trochę, bo będzie kiepsko, nie mogę się co cykl nakręcać i odkładać wszystkiego. Staram się zdrowo odżywiać, jem dużo warzyw, kasz. Ale mam słabości- uwielbiam słodycze na przykład. , na fast food tez czasem się skusze :p -
Hej kochane
ooo widze temat cwiczen
to ja sie dołaczam przed IUI chce zrzucic 10 kg regularne posilki + cwiczenia
teraz wiem ze moge sobie pozwolic
teraz waze 80 wiec 70 kg przy wzroscie 170 chyba bedzie taka w miare odpowiednia waga juz wazylam jakies 3 tyg 77-78 a teraz znowu 80 ale podjadalam i to jest efekt
wczesniej udalo mi sie zrzucic z 93 na 78 wiec wiem ze mogezizia_a, Rumianek lubią tę wiadomość
-
no to powodzenia dziewczyny )
nie ma co w naszym wieku :p trzeba trzeba
ja wczoraj cwiczyłam troszeczkę ale za to diete zaczynam jednak od dzisiaj bo wtrząchnęłam tort i piwko
Piękne ciepełko a akurat na mój wyjazd ma się pospuć pogoda
juz nie moge sie doczekać czwartku popołudniu kiedy to zaczyna się weekend będzie planowanie pakowanie no i mam nadzieje ze wyniki badania porannego męża nie popsują nam humorów a wręcz przeciwnie.
Kochanie nie wiecie czy hormony prolaktyna testosteron itd ze skierowaniem to są płatne? Dzwoniłam do swojego rodzinnego i powiedzieli mi że no moge przyjsc po skierowanie ale to i tak się płaci a ja na wykazie NFZ widzialam ze to bezpłatne ... -
jesli sa wypisane przez gin ktory ma podpisana umowe z NFZ ewentrualnie endokrynologa to bezplatnie
rodzinny nie moze wydac skierowania na hormony poniewaz nie jest to w jego szaseigu
jedyne co moze przepisac to TSH z hormonow..ale tylko wtedy jesli jeszcze nie dal skierownaia do endokrynologa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny
widze ze Wy o jedzeniu i dietach:)))oj u mnie tez ciężko z tą silną wolą przed ślubem to się chciało wygladac a teraz po to 10 kg wiecej masakra jakaś aż wstyd bo znajomi nawet tak widać po nich patrzą na mnie dziwnie ale szczerze to sama sie zle zaczynam z tym czuć(teraz jeszcze wyjazd na wakacje za granice i jak tu nie jesc;)))
Własnie wrócilismy od androloga i powiedzial ze mąż ma podwyzszona prolaktyne i hormon tarczycy przepisał mu nadal bromka i eutyron mamy isc na kolejna wizyte za 2 miesiace .Oby badania sie polepszyly bo jak nie to mu tomografi egłowy maja zrobic;((musimy byc dobrej mysli jak zawsze zreszta.No a teraz ide cos zjesc bo przez to wasze pisanie zglodnialam miłego wieczorq życze;)))
syla -
nick nieaktualny
-
Paulla zróbcie sobie bo bezsensu jechac pozniej drugi raz do androloga a tak to bedziecie mieli kompletne badania. tsh jest wazne zrobcie bo jak jest podwyższone to mogą być problemy mój mąż miał 1,849 norma jest od 0,27-4,7 jednak lekaz androlog powiedzial ze jest za wysokie i przepisał tabletki.Ja chyba tez zrobie bo wiesz bede go leczyc a moze sie okazeze ja mam tez podwyzszone.szkoda naszego czasu trzeba dzialac trzymamkciuki za was iza wszystkie inne tu osóbki
Ania_84, paaulla84 lubią tę wiadomość
syla