Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja za chwile zjem na kolacje kanapke z salata, jajeczkiem i lososiem a do tego mleczko a moze kakao? Glodna sie zrobilam, a to najgorszy wrog linii U nas jest pochmurno ale przynajmniej sie schlodzilo! Moglabym isc pobiegac ale brzuchol ciagnie I boje sie ze zgubie macice..
-
syla wrote:Paulla zróbcie sobie bo bezsensu jechac pozniej drugi raz do androloga a tak to bedziecie mieli kompletne badania. tsh jest wazne zrobcie bo jak jest podwyższone to mogą być problemy mój mąż miał 1,849 norma jest od 0,27-4,7 jednak lekaz androlog powiedzial ze jest za wysokie i przepisał tabletki.Ja chyba tez zrobie bo wiesz bede go leczyc a moze sie okazeze ja mam tez podwyzszone.szkoda naszego czasu trzeba dzialac trzymamkciuki za was iza wszystkie inne tu osóbki
-
najlepiej co okolo 1,5 miesiaca
mojemu małowi spadlo bardzo i to be lekow ;/
padziernik 2013 TSH 1,12
marzec 2014 0,89
lipiec 2014 0,42
tarczyc potrafi spadac i to ostro..ale szczerze mowiac diwne e meowi dal leki bo to u kobiet raczej gadaja ze powinno oscylowac wokol 1
nadcynnosc tarcycy uposledza płodnosc u mezcyzn
a robiliscie FT3 i FT4 ?? e podjal od rau decyzje o lekach ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:31
-
dzien dobry
a ja witam sie z kawka.. kto chce i moze niech sie czestje
Vesna, Rumianek lubią tę wiadomość
-
dzien dobry ale spałam ) do 10 jak nigdy
jem sniadanko jajecznice z pomidorkami z własnego balkonu
dzisiaj sie zważyłam i jeszcze 0,9 kg zostało mi do mojej wagi jaką miałam przed obżarstwem słodyczowym
od tego marzę żeby zrzucić jeszcze 4 kg ale jakoś nie idzie a to tak niewiele. Muszę w końcu obudzić w sobie moją silną wolę bo zapadła chyba w sen letni.
Miłego dnia kochane my zaraz uciekamy na badania hormonów męża. Mam nadzieje ze popołudniu pochwalę się dobrymi wynikami -
dziewczyny zglupialam ... napisalam do dr Wolskiego ze u meza rozpoznano ten zespol a on mi odp
Witam! Okazuje się , że nie trzeba się poddawać !!!
W Zespole Klinefeltera 47,XXY warto wykonać biopsję po stymulacji hormonalnej. Ostatnia analiza zbiorcza L Aksglaede and A Juul z EUROPEAN JOURNAL OF ENDOCRINOLOGY (2013) wykazała, że wśród 741 pacjentów 47,XXY 57% miało plemniki w biopsji micro-TESE.
Czyli warto spróbować.
Pozdrawiam
JK WolskiVesna, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
witajcie z ta kawa to przegiecie ja tu taka sypana pije a Wy mi tu takie zdjątka wklejacie:)))zwłaszcza ze ze mnie straszny kawosz Aniu mąż robil to ft 4 i jest oki i inne badania tez robił ale ten androlog od razu mu przepisał tabletki faktycznie po jakims czasie zrobimy badania i sie okaze.Aniu ciesze się ze dostałas dobrą wiadomość od doktora:))a Twój mąż tez brał tabletki?.Rudziutka tez o ttym marze zeby już nie chodzic do pracy mam juz dosc:(((syla
-
nick nieaktualny
-
Aniu super wiadomosc. Co o tym myslicie ? Co mąż na to ? Ja czekam na wyniki męża maja byc ok 20. Co chwile sprawdzam i sie denerwuje. Bykam tez u swojego rodzinnego i pani dr zadzwonila do przychodni i na poniedzialek umowila mnie na nfz do gin zebym mogla poprosic o skierowanie i nie placic za badanie. M zaplacil prawie 100 zl za wszystkie . Nie moge sie doczekac jutra. Jestem ostatni dzien w pracy w tym tyg ) szykuje sie do weekendu. Musze chyba sie zaopatrzyc w piwko bezalkoholowe bo na test za wczesnie bo to 6dpo... bede musiala cos naklamac znajomym bo nie chce mowic
-
no i są wyniki kochane.
Testosteron
Wynik w surowicy 489,02 ng/dl 241 827,00
Prolaktyna
Wynik w surowicy 5,06 ng/ml 2,1 17,70
FSH
Wynik w surowicy 3,76 mIU/ml 1,4 18,10
Estradiol
Wynik w surowicy 31,69 pg/ml 0 39,80
co myślicie?
Trochę martwi mnie ten estradiol ale kompletnie nie wiem co myśleć. niby wszystko normie. Ale czy któryś wynik może powodować problemy z nasieniem? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
co słychać?
po prostu śpięęę na biurku
pije kawę i nic,,,,
Paulla jak ćwiczenia? ja robię a6w wczoraj dopiero 3 dzień. Nie wiem czy nie bede musiała zrezygnować bo plecy mnie troszkę pobolewają ale zobaczymy co dalej.Robie tez damskie pompki programem "100 pompek" no i mam kupione kijki do nordic walking ale jakos nie mam z kim chodziś a sama się wstydzę troszkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 10:29
-
Rumienku ogolnie wyniki dobre co do estradiolu to trzeba sie podpytac cy to ma nacenie duze bo juz nie pamietam
decyja podjeta kochane
WALCZYMY!!!!
a to nas prowadzi
.W poszukiwaniu szczęścia...
Przemierzamy cały świat,
Przemierzamy wszechświat,
....
Chwyć za rękę mnie, złap za rękę mą -
Pójdziemy razem tam, chaos nigdy nas nie obejmie....
Lecz nigdy nie przestałem marzyć i wracałem;
Podróż - z nią mi do twarzy, to nie szczędzi wrażeń.
Zdarzył się cud.
A może warto się odważyć? Tylko karty Twe porażę, wdrążę rzeczywistość.
A to rozdanie to klucz, masz jeden moment - to czuć: pulsują skronie.
Ty wróć, ktoś czeka w domu.
Unieśmy dłonie za naszą wolność, niezależnie gdzie jesteśmy,
Tutaj z każdej świata strony prowadzi Cię serce.
Unieśmy ręce za nasze miejsce i historię,......."Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:02
Vesna, paaulla84 lubią tę wiadomość