Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Wyniki są ale nie jestem zbyt zadowolona są porónywalne do tych zrobionych za pierwszym razem są niewielkie różnice mianowicie:
objetosc ejakulatu było 3,2 teraz 2,7
liczba było 17 mln teraz 17 mln czyli bez zmian
ruch postepowy było 6 teraz 8
szybki było 1 teraz 4 ale taka minimalna poprawa chyba nie mz znaczenia
oscylujący było 7 teraz 23 ale ten to nie ma znaczenia prawda
ilosc plemników prawidlowych spadła z 11 na 5
VIABILITY (plemniki żywe)spadło z 52 na 41
Wyraźnie skoczył tylko HOST cokolwiek on znaczy z 12 na 44
takie wyniki
czyli nie wiem co... nic chyba bez zmian. Zobaczymy co powie androlog. Teraz dodatkowo włączyliśmy Macę, kwas foliowy i salfazin w zamian za drugą saszetkę proxeedu bo zalecane są dwie a nam lekarz kazał brać 1 ze względu tez na koszt. Tak zostanie chyba aż do wizyty i zobaczymy co nam powie, co dalej.
Wczoraj się bardzo martwiłam ale dzisiaj już staram się nie myśleć o tym i zbieramy się do wyjazdu także ściskam Was mocno życze powodzenia miłego weekendu i do napisania w poniedziałek.Ania_84, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
witam kochane
my cogale w pracy ...
małz zadowolony z pracy mato az sam nie mze uwierzyc ze mozna pracowac tylko do 16 o 15:50 szef mowi chlopaki zberamy sie i punkt 16 wyjezdaja z pracy wiecie pierwszy raz od 8 lat moj maz ma dluugi weekend
jego szef jest na prawde ludzki..
michal powiedial mu ze 25 sierpnia koncy mu sie ubezpieczenie i ze musi jakas decyje podjac bo niewie czy dalej bedzi echcial go sprawdac.. jels tak to musi zarejestrowac sie w UP jako bezrobotnya ten do neigo mowi tak jak chcesz to sie zarejestruj.. albo damy ci umowe.. fakt jakbys sie zarejestrowal to po pierwsze masz na reke kase a po drugie dostajesz kuroniowke wiec jeslchce sz wyciaganc od Panstwa kase to ciagnij ile wlezie cyli dal Miskowie do zrozumienia ze go zatrudni
teraz mamy dylemat czy nech m da t umowe.. czy zeby zalozyc dzialanosc .. i wspolpracowac z nim..w sumei i tak michal musi zalozyc dzialanosc bo ja niedlugo koncze... i trzeba moje zlecenia pod cos podpisac
obaczymy jakie warunki da Michalowie ten na umowe o prace.
Z dziadkiem lepiej
wiec powoli cos sie tam klaruje..ale teraz zacynam sie martwic ta sprawa spadkowa..no nic zobaczymy ..
a ja teraz pije kawunie z czekolada
Rumianku spokojnie porpawa jest mala ale jest
ruch ten najwazniejszy wzrosł
całkowity ruch ten ktory jest wanzy to postepowy i szybki raem
wczesniej bylo 7% z 17 mln
a tera jest 12% z 17 mln wiec spokojnei
co do prawidlowych plemnikow to tez nie ma co sie zadreczac nawet jelsi to by bylo 5% to tak jest powyzej normy bo chyba norma jest 4% moze byscie sprobowali inseminacji ?? z racji tego ze mogliby dodatkowo wspomoc w momencie owulk te plemniczki krterium do insemki to 4% morfologii
udanego wyjazdu
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRumianku wyniki nie są złe, chciałabym aby mój mąż miał takie. Będzie brał suplementy to będzie dobrze, zobaczysz
Aniu cieszę się, że zaczęło Wam się układać i że z Twoim dziadkiem lepiej
My z mężem podjęliśmy spontaniczną decyzję i jedziemy dziś nad jeziorko i wracamy w niedzielę, jak złapie neta to się odezwę. Miłego dnia !Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobitki, co tu tak cichoooo ?? weekendujecie się?
mi na szczęście przeziębienie przechodzi, czuje się znacznie lepiej.
Dziś relax bo jutro praca...
Wykres wyliczył mi ovu na 17dc, statystykę serduszkowania w tym czasie mamy b.dobrą, więc może coś z tego będzie? trzymajcie kciuki -
zesc dziewczyny
my mamy weekend an wysokich obrotach
mne juz moj organizm denerwuje
8 dc a mnie cycki naparzaja ;/ po poludniu temp 37,3 nozesz kurde ;/ -
Hej kochane!!
Wróciłam było FANTASTYCZNIE! szkoda tylko że w sobote pogoda nie dopisała i nie skorzystaliśmy z basenu za bardzo. Wypoczełam i zrelaksowałam się za wszystkie czasy mimo że to tylko trzy dni i zrezygnowałam prawie całkiem z alkoholu.
A jak Wasz weekend?
Jutro do pracy och żebyście wiedziały jak mi się nie chce.
i nie moge sie doczekać testowania
Aniu to mi dałaś do myślenia z tą inseminacją jakoś nie brałam jej pod uwagę w tym momencie ale chyba masz rację czas poruszyć temat z lekarzami. Mąż jest za.
Vesna jak tam samopoczucie? Przeziębienie uciekło. Ja troche pobrykałam w basenie i mam nadzieje że się nie rozchoruje.
Paaulla fajnie, że masz skierowanie ustalajcie wizyte . Ja w Lublinie nie znalazłam androloga na nfz. Myslimy teraz nad zmiana lekarza.
Rudziutka jak zakupki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:19
-
co do Insemki warto sprobowac bo moze wystarczy podkarmic jeszcze i stiningowac troche armie :)i akurat sie uda a trzeb kuc zelazo poki gorace i poki sie poprawie
-
Wróciliśmy z aż jedną koszulką! Podobały mu się z samochodami... jak małemu chłopcu, ale były troszku za drogie Oprócz tego kupiliśmy inne potrzebne rzeczy w domu, a potem pojechaliśmy na piwo do cioci. Tzn ja - kierowca, więc piłam herbatkę
Ogólnie miło.
Miłego poniedziałku dziewczęta!
-
Dzien dobry kochane. Ja wlasnie jade do nieznanego mi gin mam nadzieje ze skierowania da mi bez problemu. Nie wiem bardzo co powiedziec ) ze chodze prywatnie a od niego potrzebuje skierowanie zeby na nfz ? Glupio jakos.
Mialam dzis dziwnie z temperatura. Chyba moj termometr nie jest najlepszy. Obudzilam sie zmierzylam tempke i bylo 36,87 w zwiazku z tym ze to dla mnie temperatura kosmiczna mowie do meza niemozliwe to jest zmierze raz jeszcze no i druga wyszla 36,71 i trzecia jakies 5 min po przebudzeniu 36,74 i niech teraz mi ktos madry powie jaka mam wpisac )
Milego dnia kochane. Ja juz dojezdzam. Mam nadzieje z szybko pojdzie bo na dobra sprawe po 9 powinnam w pracy bycAnia_84 lubi tę wiadomość
-
I tempke wpisz
natepne sa juz nie miarodajne a nizesz bo moglas nie dokladnie tak samo przylozyc termomertr z;0 -
witajcie, tak przeziębienie przeszło od rana w pracy...
zrobiłam sobie przerwę i Was podczytuje, na moim wykresie załączył się detektor ciąży i jakoś znowu zaczynam się nakręcać, głupia jaaaa
ale byłoby cudnie jakby się udało
Rumianku, Ania dobrze pisze, wpisz I tempke,
Rudziutka to widzę , że zakupy się udały dobry i jeden T-shirt -
Dzieki kochane to zmienie bedzie moja rekordowa tempka bo najwyzsza to 36,77 mi sie zdarzyla ze 2-3 razy. Pani dr typu milczek zbadala mnie zrobila usg i nic nie mowi ) zajrzalam tylko w karte ze endometrium 9,1 . W koncu zapytalam czy wszystko dobrze. Ona ze dobrze i z wykresu wynika ze i hormony ok ale zeby zbadac. Mam prl tsh progesteron i estradiol. Jutro mam isc. Oczekalam sie i wynikow w internecie nie bedzie ale przynajmniej za darmo
Jade do pracy -
własnie dzwoniłam do Novum...
Wizyta umówiona u Wolskiego 25.08.2014 goodzina 19:00paaulla84 lubi tę wiadomość