Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki:)
Ja mecz oglądałam od początku do końca i zaskoczenie niesamowite. Niemy dużo lepiej grali (zresztą samo posiadanie piłki 58% mówi samo za siebie( ale to my stworzyliśmy akcję, które dały Nam zwycięstwo. Mój mąż pobudził wszystkich sąsiadów:)
Rumianku mąż na pewno będzie mile zaskoczony jak zobaczy ten korytarz.
Spokojnej i Słonecznej Niedzieli Wam życzę
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
zrobiłam sobie odpoczynek od kompa w weekend
Niestety przyszła @ więc humor z lekka podupadł
Co gorsza, fl w tym cyklu niecałe 10 dni więc już w ogole kiszka
Ide na progesteron, gin kazała mi w 21dc czyli około 7 dni po owulacji. Tylko wypadnie to w .. święto zmarłych
Czy w zwiazku z tym moge iść 6dpo? Myślę że miarodajne to to bedzie chociaż troche ..☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
słaba ruchliwość .. || udało się!! -
dzien dobry dziewczyny!
Rudziutka no to fajnie ze wesele sie udało chętnie też bym na jakieś poszła i troche poszalała.
zouza mysle ze jak pojdziesz dzien wczesniej to również bedzie dobrze
ja jutro wybieram sie po wyniki popoludniu zobaczymy co tam ciekawego.
owu znowu mi juz chyba 5ty raz zmienilo dzien owulacji oszaleć idzie. jak na mój gust była około 19 dc.
mam juz plan odświeżenia przedpokoju, położe tez nowe listwy przy podłodze nie wiem czy tylko mi się uda przed powrotem męża bo mam trochę nauki i trochę roboty a też sama sobie nie poradze. No i chyba zanim zaczne wdychać ten pył i tą farbę poczekam i zrobię test w sobote ranozouza lubi tę wiadomość
-
hej kochane
ja tylko na chwilunie .. bo zaraz meza jade zawiesc do lekarza ;/
tak mi sie pochorowal ze sozk
kaszel katar.. kaszel taki ze az doprowadza do wymiotow ;/ -
cześć Dziewczynki.
Ja właśnie wróciłam z pracy zmęczona jak mops dodatkowo jeszcze czekam na @ i w ogóle czuje, że hormony zaczynają mi szaleć. Znacie zapewne to uczucie wypełnienia tuż przed (masakra:()
Staram się jakoś nie myśleć za dużo i skupić się na innych rzeczach więc póki co w mojej głowie wesele, które mam za dwa tygodnie (jestem świadkową).
Zouza nie martw się kiedyś się uda:) Chociaż wiem, że to ciężko samej sobie przetłumaczyć bo ja też co miesiąc mam załamki.
Dziewczynki ja dzisiaj dla podbudowania słuchałam piosenki "masz w sobie wiarę" i muszę przyznać, że idealnie pasuje do Naszej sytuacji.
Życzę spokojnej nocki i do usłyszonka jutro
Głowa do góry a w nocy do poduchy:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Wczoraj mój dostał gorączki i próbowaliśmy mu ja zbić a tu rośnie! Polopiryna, do teściowej poleciałam po jakieś leki, nafaszerowałam go a tu rośnie! Mierzę co 15 minut a tu rośnie, nic nie spada, w końcu dotarła do 39 i powolutku zaczęła spadać. O 2ej w nocy znów miał 38 i znów polopiryna... a 3ej szukaliśmy czegoś do nosa, bo mu zatkało i nie mógł spać! I taką miałam nockę! Teraz piję wodę z cytryną i tak będę cały dzień aż dostanę uczulenia! Do soboty musimy być zdrowi, bo kolejne wesele mamy!
Aha, miłego dzionka! -
h3ej dziewczyny
no sezon na przeziebienia
Ania jak tam Twój mąż?
My juz mamy za sobą na szczescie katary i takie tam i obyło się bez gorączek na szczęście.
Ja dzisiaj w pracy ale jeszcze ze 2h i spadam potem na 17 do gin i bedzie mam nadzieje diagnoza. Mam te PCOS czy nie mam oto jest pytanie. Jakos sie nie denerwuje bo... nie wiem ale czuje ze nie mam nic i wszystko jest w porządku a to jest wymysł gin. Oby sie sprawdziło.
u mnie dalej piękna pogoda
buziaki miłego dnia!
-
Milcia wrote:Witam się i ja. Już drugi dzień z badaniami od rana. Jutro mam wizytę i się zaczynam stresować, czy wszystko ok. Niby mała w brzuchu lata jak szalona, ale nie wiem, co się tam dzieje z szyjką macicy. Ta niepewność jest straszna.
Aniu, okład z młodych piersi zadziałał, dziś ja będę okładała mojego Mój na antybiotyku -
Hehe jal mu trzasnelam cyckami po pytoniku poznej po buzce to ozdrowial
Ja wlasnie jade jakas kiecke kupic bo w sobotę mamy wesele chyba czad najwyzszy juz chybs nie przytyje ani nie schudnr.Milcia lubi tę wiadomość