Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Mamy swoje mieszkanie, ale nasz deweloper budował bez piwnic i to jest mankament niestety.
A dzidźka spora Ale moja kumpela urodziła powyżej 4 kg chłopca i rodziła 30 minut A miała wynajętą położną i rozmawiała z nią przez telefon na bieżąco czy ma już jechać czy nie
Położna jej na to, że niech się powoli zbiera, to ta stwierdziła, że się jeszcze umyje i pod prysznicem już prawie urodziła, bo kąpiel rozluźnia i przyspiesza poród. Do szpitala dojechała w całości, wzięli ją na salę i akcja potoczyła się szybko i boleśnie, ale chłopiec urodził się dorodny i zdrowy
Będzie co ma być a pewnie będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:06
-
hej dziewczyny
miło czytać dobre wiadomości od Was
Milcia Maluszek z pewnością wynagrodzi Ci wszystkie obecne lęki i obawy. Wyprawka gotowa? Ja póki co kupuję ubranka dla przyszłych siostrzeńców/siostrzenic - moje dwie siostry są w ciąży. Może i mi się wkrótce poszczęści. Super byłoby mieć dzieci w podobnym wieku.
Miłego wieczoruendometrioza, mięśniaki
laparoskopia 2010, laparotomia 2015
2015 - 2 IUI
IV 2016 - 1 IVF
X 2016 - 2 IVF
21 X 2017 crio
30 IV 2018 crio
konsultacje immonulogiczne
18.02.2019 crio
od 06.2019 konsultacje u naprotechnologa
14.10.2019 beta 453,4 ❤ -
nick nieaktualny
-
Tak, tak ja też trzymam kciuki. Daj znać koniecznie:) Mojej znajomej test wyszedł pozytywny dopiero 4 dnia spodziewanej @ i to baardzo słaba kreseczka.
PozdrawiamDwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Szkoda:(:(ale głowa do góry na pewno uda się następnym razem:) Ja miałam robione HSG i radziłabym się pospieszyć do szpitala na wyznaczenie terminu jeśli chcesz to badanie zrobić jeszcze w tym cyklu bo HSG robi się tuż po okresie ale do 12 dnia cyklu (przynajmniej mój lekarz tak mi powiedział). Ja miałam robione 10 dnia. Trzymam kciuki.
Ja teraz też jak na szpilkach. Trochę dziwnie się czuje i mam bóle brzucha ale boje się, że znowu nad interpretuję. U mnie okażę się za jakieś 8 dni.
Dzisiaj zaczynam długi weekend więc i Wam życzę wypoczynku:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta
Dawno mnie tu nie było jakos nie mialam nastroju trioche taka zalamka mnie zlapala.Dziękuję za zyczonka imieninowe:)))widze ze wiele sie tu wydazyło dobrego bardzo mnie to cieszy za wszystkie trzymam mocno kuciuki
U mni enie za ciekawie tzn maz byl na tomografi głowy i wykryli mu gruczolaka teraz szukamy dobrego lekarza moze któras z Was by kogos doradziła???syla -
Dziewczynki, ja tak z innej beczki. Witaminę E się bierze do owulacji, czy przez cały cykl? (Gdzieś w necie trafiłam na jedną opinię, że niby tylko do owu).
Uściski
P.S. No i wyniki nasienia męża wyszły dobre. 7 m-cy intensywnych starań i dupa.
Jeśli miałam dobry wynik progesteronu (14,27 w 21 dc), to powinnam zbadać PRL? Przez święta przepadła mi wizyta na badania pozostałych hormonów. Kurczę, może jajowody mam niedrożne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 11:04