Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo gdzieś tam w Twoich postach mignął mi Kraków. W Warszawie jest b.dobry androlog - prof. Bablok. Znajomi go bardzo polecają. Mój kolega był w sytuacji, gdzie lekarze nie dawali mu żadnych szans i powiedzieli, że tylko Bablok może mu pomóc. Po 2 m-cach starań, żona kolegi zaszła w ciążę.
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
Ojj MIlcia to kuruj sie kochana
Mg bo my juz i w Kakowie bylismy i w Łodzi a teraz w Wawie
poki co mamy dobrego urologa/androloga..
wiec tak
odebralam wyniki nasienia.. 0 plemnikow ale... sa komorki okragle ..co embriolog powiedziala ze daje to szanse na to ze kuracja zaczyna dzialas i pojawiaja sie niewyksztalcone plemniki
ale zobaczymy co powie dr w piatekMg lubi tę wiadomość
-
Aniu, to chyba dobre wiadomosci! Kuracja dziala, czyli nie dlugo beda plemniczki! Ciesze sie I dalej kciukam! Mg trzymam kciuki mocno!
Ja mam jutro I w pt wolne, jutro mam do zalatwienia bardzo stresujaca rzecz, wiec wysylajcie mi dobre mysli a potem przejde sie do ginka, bo na tych tabsach duzo plamie I chyba przez to czuje, ze czasem mnie piecze I swedzi I chyba poprosze go o jakis specyfik... -
Rudziutka bedziemy wysylac duzooo pozytywnych fluidow na jutro
a co do naszych wynikow o zobaczymy .. bo moze to leukocyty sama juz nie wiem..choc w weikszosci jak cos pisza ze to leukocyty.. wyjasnie sie w piatek -
nick nieaktualny
-
uhh uzeram sie z ta moja fanca ze szkoly wystawilam im dzis 3 wezwanie do zaplaty z informacje ze jesli 31 nie bede maila kasy na koncie zostanie wystawiona nota odsetkowa
-
Mg wrote:Milcia i Rudziurka, tulaski lecą do Was
Ania, a co to za szkoła, ze na czas nie płaci?
(ja akurat nienawidzę swojej pracy... )
-
Mg wrote:Mój mąż uczy w szkołach językowych i średnio raz na kwartał z podobnymi problemami się zmaga...
-
cześć Dziewczynki
Trzymam kciuki za Was Wszystkie.
Milcia kuruj się Słoneczko, leż w łóżeczku i nie wstawaj:)
Ania super, że leczenie daje efekty:)
Ja znowu trochę się podłamałam bo nawet miesiąc nie minął a mi znowu infekcja grzybicza wróciła. Non stop jakieś problemy:( ale cóż na większość są leki więc mam nadzieje, że się pozbędę tego raz na zawsze.
Mówię Wam jak nie chce mi się chodzić do pracy. Przy takiej pogodzie to bym leżała cały dzień w łóżeczku i sobie drzemała;)
Trzymajcie się cieplutko:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Paaulla nie martw się ja też miałam torbiel krwotoczną włąśnie i zniknęła mi bez żadnych leków więc z lekami zniknie jeszcze szybciej. Znam ten ból bo u mnie tak samo jak nie torbiel to infekcja. Wierzę jednak, że kiedyś i dla Nas Słonko zaświeci. Głowa do góry:)
Spokojnej nocki życzę wszystkim:)paaulla84 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny