Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Dzisiaj pogoda za oknem dopisuje ale tylko za oknem bo jest strasznie zimno. Dzisiaj mam zaplanowane kurowanie stóp po weselu:) Wytańcowałam się za wszystkie czasy:) Uciekam teraz sprzątać mieszkano. Miłego dnia dziewczynki i do usłyszonka wieczorkiem:)paaulla84 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualnyRudziutka7 powiem Ci, że dało radę zjeść tą tartę jabłka wyszły mi pyszne i to rekompensowało twarde ciasto Jest tak zimno u mnie, że właśnie szukam w internecie przepisu na jakąś rozgrzewającą zupkę
Walcząca super, że weselicho się udało.
A gdzie reszta dziewczyn? Nikt się jeszcze nie odmelduje po weekendzie ? -
Dziewczynyyyy
Pewnie widziałyście ten filmik wcześniej, ale zapodam na wszelki
Jeśli chodzi o mnie, to za każdym razem mam łzy w oczach, kiedy go oglądam
https://www.youtube.com/watch?v=m0Z6hFdIR4A
Weekend... Już mnie denerwuje ta temperatura, nie wiem, czy nie lepiej by było, gdyby @ przyszła...
buziaczki -
nick nieaktualnyMg wrote:Dziewczynyyyy
Pewnie widziałyście ten filmik wcześniej, ale zapodam na wszelki
Jeśli chodzi o mnie, to za każdym razem mam łzy w oczach, kiedy go oglądam
https://www.youtube.com/watch?v=m0Z6hFdIR4A
Weekend... Już mnie denerwuje ta temperatura, nie wiem, czy nie lepiej by było, gdyby @ przyszła...
Obejrzałam filmik, ahh troszkę się rozmarzyłam, jak ja już bym chciała taką dzidzię nosić pod sercem
buziaczki -
nick nieaktualny
-
Aaa nie wierz dziewczyny mamy hormony w ciagu 2 tyg FSH to co roslo niepotrzebnie w ciagu 2 tyg spadlo z 56 na 48 a test w ciagu 2 tyg wzrosl z 396 na 523 matkoooooo zaczyna sie cos dziac w dobrym kierunku
nasienie jutro bedzie wynik
Ale na pewno jest zmiena w konsystencji bylo wodniste przezroczytse teraz jest geste i biale
babel trzymam kciuki -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Aaa nie wierz dziewczyny mamy hormony w ciagu 2 tyg FSH to co roslo niepotrzebnie w ciagu 2 tyg spadlo z 56 na 48 a test w ciagu 2 tyg wzrosl z 396 na 523 matkoooooo zaczyna sie cos dziac w dobrym kierunku
Ale na pewno jest zmiena w konsystencji bylo wodniste przezroczytse teraz jest geste i biale
babel trzymam kciuki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mg wrote:Uaaa, super, Aniu
No i jak Ty to zrobiłaś?
Mój mąż ma badanie nasienia w piątek. To jego pierwszy raz, bidulek
na plemniki w nasieniu nie licze bo to za wczesn ie ale wazne ze to sie ruszylo..a wyniki testosteronu powuyzej 400 daje nam szanse na biopsje
Mg powodzenia na badaniu nie jest to nic strasznego -
Dziewczynki trzymam kciuki za Was wszystkie. Oby badania i leki pomogły:) Kiedyś muszą przyjść dla Nas te dobre dni:)
Mg, paaulla84 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Mg wrote:Dziękujemy bardzo
A na czym polegała terapia męża?
maz ma wade genetyczna generalnie jego jadra nie rosly.. i od 12 rz powinien przyjmowac hormony .. niesteyt nie wykryto tego wczesniej i jadra przestaly funkcjonowac jak nalezy ..
maz bierze testosteron, Tamoxifen9 bloker zenskich hormonow) i agapurin( na rozszerzenie etrtniczek w adrach)
-
Ania_84 wrote:Aaa nie wierz dziewczyny mamy hormony w ciagu 2 tyg FSH to co roslo niepotrzebnie w ciagu 2 tyg spadlo z 56 na 48 a test w ciagu 2 tyg wzrosl z 396 na 523 matkoooooo zaczyna sie cos dziac w dobrym kierunku
No właśnie mój mąż ma taką przezroczystą i rzadką.
Aniu, ja kiedyś czytałam Twoją całą historię (jestem czytelnikiem-tajniakiem ) i naprawdę mocno za Was trzymam kciuki. PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:16
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mg .. ale wiesz to co sie wydosjtaje z Nas .. to juz jest zmienione przez nasz sluz takze spokojnie ..
ps kazdej z Was dziekuje za kciuki,, wiruski i wogole wszytsko kumuluje na te jedna magiczna chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:19
Mg lubi tę wiadomość