Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
posuwasz godziny no ladnie paula
ja sie pewnie nie wyspie bo po pierwsze moja kicia budizi sie razem z panem swoim o 4:30 .. ale nie rozumie ze pan o 4:30 w weekend nie wstaje
-
Cześć
Ja już po kąpieli pod kołderką i z kawusią W Skierniewicach zimno jak nie wiem i do tego wieje:(
Aniu przez te pogody moja Kicia (na zdjęciu obok) śpi jak najęta i budzi się z Nami o 7 jak wstajemy do pracy. Wiem co to znaczy wstawać o 3 nad ranem bo kici chce się jeść, albo miauczeć albo poskakać po Nas także współczuję. Ale jakby nie było mamy zaprawkę i przygotowanie do nocnego wstawania jak będziemy miały Bobo:) A to nastąpi już niedługo:)
Spokojnej i ciepłej nocki:)Ania_84 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
Mg lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:kicie zawsze są fotogeniczne
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Hej,
oj tak kocury są naprawdę fotogeniczne. jak robie jej zdjęcia rano tuż po obudzeniu się to wygląda słodko. Mój mąż mi kiedyś zrobił takie zdjęcie to wole nie komentować jak wyglądałam:)
Ja właśnie wróciłam od Pani Doktor i to w bardzo dobrym nastroju:) Po torbieli nie ma śladu za to jej miejsce zajęły 3 pęcherzyki A w prawym jajniku dwa:) Także od poniedziałku zaczynamy z mężem starania o bliźniaki (mój mąż zawsze marzył o bliźniakach) bo akurat jest szansa:)
Jutro weselicho także pewnie odezwę się po weekendzie. Trzymajcie się cieplutko bo u mnie w chwili obecnej -1:(
papa:)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczynki:)
Jest tak zimno, że już dla mnie wygląd się nie liczy. Zakładam kozaki i kurtkę zimową Ciepłego weekendu życzę
PozdrawiamDwie nieudane IUI
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się popołudniowo, z mężem postanowiliśmy, że dziś nie będziemy już wychodzić z domu, przez to że jest tak zimno. Właśnie wstawiłam tarte jabłkową do piekarnika, ale zapomniałam dodać cukru pudru do ciasta jak ugniatałam, myślicie że mimo tego będzie zjadliwe ?