Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
ja właśnie wróciłam z pracy zmęczona jak nie wiem. Do przerobienia dzisiaj w pracy miałam maaaaaaaaaaaaaaase dokumentów (koniec roku się zbliżają to ludzi piszą. Dobrze, że ten tydzień pracy trwa tylko 3 dni:)
Rudziutka gratuluje nowego mieszkanka. My z mężem dopiero za dwa lata pomyślimy o czymś większym (najpierw trzeba kredyty pospłacać żeby wziąć kolejny:))
Milcia trzymam kciuki oby porób był szybki i jak najmniej bolesny:)
Mg kopulujące Słonie na pewno szczęście przyniosą
Pozdrawiam:)
Rudziutka7, Mg lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Milcia wrote:Ja jutro kończę 37 tydzień, a od soboty ciąża donosza, wiec mogę rodzić w każdej chwili.
Wow! Trzymam kciuki!
Dziękuję dziewczynki, mieszkanko póki co wygląda gorzej niż jak kupiliśmy hehe wszędzie bajzel, na ścianach pisakiem pozaznaczane jakieś kreski i tak to wygląda....
Dobrej nocy laseczki! Stosunkowo udanej! -
Rudziutka7 wrote:
Dziękuję dziewczynki, mieszkanko póki co wygląda gorzej niż jak kupiliśmy hehe wszędzie bajzel, na ścianach pisakiem pozaznaczane jakieś kreski i tak to wygląda....
Ale swój bajzel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 07:37
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Witajcie! Ale dzionek dziś! Rano mogłam pospać dłużej, bo miałam w planach jechać do Urzędu z Aktem Not. ale przyszedł mój mąż z nocki i mówi, że jedzie ze mną, bo na badania krwi się wybiera... więc musiałam plany zmienić bo to w innym kierunku... i już jestem na stanowisku pracy!
Spokojnego dnia! -
Hej,
no tak Rudziutka co swój bajzel to swój:) Ja właśnie jem śniadanko i walczę z moją kicią o kanapki:) Ja do pracy dzisiaj na 13 także trochę czasu jeszcze mam:)
Miłego dnia Kochane:)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Paula wszystkie się doczekacie i gwarantuje, że jak już będziecie w ciąży to zapomnicie o wszystkich niepowodzeniach. My też zapomnieliśmy o tym. Inny rozdział się otwarł, a inny zamknął. A jak już będziecie na takim etapie, to każda będzie chciała już rodzic, bo końcówka jest naprawdę męcząca.
paaulla84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak Milcia obyś miała rację i abyśmy My niedługo czekały na takie Wielkie szczęście na jakie Ty teraz czekasz:)
Milcia lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo kino. Ja stwierdziłam, że jak w środę nic nam nie wypadnie, to się przejdziemy do kina, bo potem to dłuuugo nie będzie kiedy.
Ja dzisiaj planuję wyprawę do sklepów. Niby niecałe 2 km, ale podjadę autobusem, bo na pieszo nie dam rady. I mam nadzieję, że jak wrócę, to nie umrę. -
nick nieaktualny