Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po weekendzie.
Mamy jakieś zmiany? Któraś dowiedziała się że zostanie mamą w ostatnich dniach?
Ja mam wizytę u gin we środę przed 18. Trochę się stresuje, ale mam nadzieje że dużo się dowiem i że dostane jakieś tab. na obniżenie prolaktyny.
Mam nadzieje, że za nie długo uda nam się zafasolkowac i mam nadzieję że będzie to w czerwcu (łudzę się że leczenie pójdzie szybko. -
Witajcie. Jestem tu nową 28 -letnią starającą się o bobaska od 5 miesięcy. to tak w wielkim skrócie mam już 6-letnią wspaniałą księżniczkę. teraz zdecydowaliśmy się z M o kolejne szczęście ale narazie nic nie wychodzi z tych starań. Rok temu poroniłam w 9 tc. pragnę tego dziecka najmocniej na świecie i chyba aż za mocno może dla tego są problemy dzisiaj mam jajeczkowanie. przytulanie było w 10 i 11 dc. mam nadzieje że to wystarczy i pod koniec maja będzie dwie kreseczki
-
Bacha tez od niedawna biorę bromka na prl. Czytalam ze nie ktorym udało się zajść odrazy a innym po kilku miesiacach. Ja to będę czekała na wyniki mojego, oby miał dobre. Narazie ogólnie się zbadać przeprowadzic konsultacje z lekarzem. Ola trzymam kciuki
-
Ja w pracy udaję że ciężko pracuję cieszę się że do was trafiłam... odkąd zaczeliśmy się starać o bobo to moje mysli cały czas krążą wokół jednego. żyję od @ do @ . nie chcę mojego M tym wszystkim terroryzować chociaż dzielnie mnie wspiera ale nie chcę zeby się zniechęcił więc pewnie Was bede zamęczać
-
hej dziewczyny,
czy wiecie moze kiedy powinien byc okres po tabletkach antykoncepcyjnych? nie chodzi mi o ten 1 po odstawieniu co byl u mnie po 3dniach tylko o kolejny? -
cześć,
Bacha8709 nic się nie martw, na pewno wszystko będzie dobrze
ja monitoring rozpoczęłam w poniedziałek - pęcherzyk 15, endo 7, dziś idę kolejny raz, a potem w piątek. Mam nadzieje, że będzie ładnie rósł i koło weekendu pęknie.
W ogóle w tym cyklu jestem jakaś pozytywnie nastawiona. Wierze, że uda się zafasolkować
-
Fala dunaju ja w ogóle nie mam nastawienia, albo mam ale takie obojętne.
W poprzednich miesiącach strasznie się ekscytowałam i robiłam wszystko by zajść w ciąże. Po badaniach w tym miesiącu wiem, że mam namieszane w hormonach i raczej nie występuje u mnie owu, dlatego zapisałam się na monitoring cyklu.
Może dlatego taka zrezygnowana jestem i wiem, ze mimo starań nic z tego nie wyniknie.
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, siedze w pracy i mysle, mysle tylko o jednym...kiedy sie uda... Jestem w srodku cyklu i po sluzie wnioskuje, ze w trakcie dni plodnych. Moze tym razem trafimy, uda sie. Caly czas biore leki, za tydzien mam badania. Zobacze czy tsh i prolaktyna spadly troche:(