Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kijowo,
wszystkie moje codzienne starania poszły w las...
przyszła @
straciłam juz nadzieje, widocznie nie miałam owu po tych tabletkach,
sorki musze sie pozbierac,
pół nocy z mokrą poduszką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, bylam dzis u gin. Mam zrobic kilka badan, dostalismy tez skierowanie na badanie nasienia. Dala nam 3 misiace...tzn jesli wszystkie wyniki moje i mojego meza beda ok to mamy przyjsc w sierpniu. Wtedy bedzie szukac i wdrozy leczenie, no chybs ze okaze sie tersz ze cos jest nie tak to mamy przyjsc wczesniej. Mam brac bromergon i zobaczymy. Potwierdzila owulacje, to znaczy powiedzoala, ze jest juz po bo widac, ze pekniety pecherzyk byl. Wiec moze sie udalo?... Tak bardzo bym tego chciala... Jak u Wa? Jak samopoczucie?
-
Wczoraj niestety dostalam okres. Ten cykl bez staran na luzie, dostalam skierowanie do gin-endo bo mam podwyzszony androstedion.
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jak samopoczucie? Ja mam 1,5 tygodnia do okresu i juz zaczynaja sie mysli...ze moze tym razem sie udalo... Wczoraj mialam temp 37 st i juz wmawialam sobie, ze utrzymuje sie wyzsza to moze... Ale staram sie nie myslec, nie nastawiac...ale tak trudno:( jeszcze wszyscy wokol mnie zachodza w ciaze, rodza wczesniej nie planujac, tylko wpadki... A ja nici:( jakis taki slabszy dzien mam i marudze:(
-
Aaneta,
rozumiem ciebie, niedawno mialam to samo co ty, a teraz mam 4dc, takze na razie nie mysle, ale za jakies 3-4 tygodnie zacznie sie pewnie myslenie
bedzie dobrze na pewno!!!