Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarodziejka87 wrote:Na pewno mnie dogonicie:) Na każdą z Was przyjdzie czas jestem przekonana:)Ja mam wizytę na jutro gin po urlopie i ma tyle pacjentek że jestem umówiona dopiero o północy kosmos,stresuje się przed wizytą ale musi być dobrze
Hej i jak po wizycie? Co mówił lekarz? -
Hej jest pęcherzyk ciążowy :)na razie nie było widać zarodka ale gin powiedział,że na tym etapie ma prawo jeszcze nie widać.Następna wizyta 6 sierpnia mam nadzieje że wtedy już będzie,z tego wszystkiego zapomniałam mu się spytać o śluz gdyż po terminie @ bylo go więcej i był białawo- przezroczysty a teraz jest go mniej i jest żółtawy mam nadzieję,że to nic nieprawidłowego.Jeśli wiecie dziewczyny coś na temat będę wdzięczna za rady;*A co u Was?
Angela B-D, Amelia San lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Hej... 3 cykl staran owocny... pierwsza beta 270 mIU/ml, druga bedzie w poniedzialek...mam nadzieje,ze bedzie przyrost.. troche sie obawiam.. do lekarza bede sie zapisywala w poniedzialek. Chcialabym wizyte tak do 25 lipca - przed wyjazdem nad morze..mam nadzieje,ze przeciwskazan nie bedzie...ehhh . Pozdrawiam..
Dea28, Angela B-D, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Wesoła wrote:Hej... 3 cykl staran owocny... pierwsza beta 270 mIU/ml, druga bedzie w poniedzialek...mam nadzieje,ze bedzie przyrost.. troche sie obawiam.. do lekarza bede sie zapisywala w poniedzialek. Chcialabym wizyte tak do 25 lipca - przed wyjazdem nad morze..mam nadzieje,ze przeciwskazan nie bedzie...ehhh . Pozdrawiam..
gratulacje -
ja dzisiaj jadę sprawdzić czy była owulacja czy zrobiła się torbiel...
w piątek na monitorowaniu okazało się że jeden pęcherzyk ma 31 mm drugi 20 mm, dostałam zastrzyk.
raczej nic z tego nie będzie (nawet jeśli była owulka) bo przytulanie było wczoraj wieczorem (wcześniej nie mieliśmy możliwości), lekarz wspomniał o in vitro kazał zapisać się na wizytę jestem umówiona na 5.08. tego dnia według moich obliczeń powinnam dostać @
jestem dzisiaj taka przymulona, śpiąca, słaba... w pracy nic nie zrobiłam... położyłabym się spać a muszę tu siedzieć do 17:00
a co u Was dziewczyny? -
nick nieaktualnyHej, gratulacje Czarodziejka:) Viera Yves nic mi nie mowil o znieczuleni:\ kazal mi 5 fni przed okresem brac Fluomizin. W czwartek powinnam dostac okres wiec juz biore. Ale jak na zlosc w ogole nie mam objawow miesiaczki...nie bola mnie piersi, brzuch, nic. Martwie sie ze mi sie spozni:(
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
Angela B-D wrote:ja dzisiaj jadę sprawdzić czy była owulacja czy zrobiła się torbiel...
w piątek na monitorowaniu okazało się że jeden pęcherzyk ma 31 mm drugi 20 mm, dostałam zastrzyk.
raczej nic z tego nie będzie (nawet jeśli była owulka) bo przytulanie było wczoraj wieczorem (wcześniej nie mieliśmy możliwości), lekarz wspomniał o in vitro kazał zapisać się na wizytę jestem umówiona na 5.08. tego dnia według moich obliczeń powinnam dostać @
jestem dzisiaj taka przymulona, śpiąca, słaba... w pracy nic nie zrobiłam... położyłabym się spać a muszę tu siedzieć do 17:00
a co u Was dziewczyny?
Angela bedzie dobrze...Angela B-D lubi tę wiadomość
-
Wesoła wrote:Angela bedzie dobrze...
No połowa sukcesu jest bo była owulacja z 2 pęcherzyków, ale tylko raz w niedzielę wieczorem (zastrzyk podany miałam w piątek ok godz 20:00)
Betę mam zrobić 3.08. wynik będę mieć 4.08. w cuda nie wierzę...
moje myśli skierowane są ku in vitro... bo mamy szansę przystąpić do refundowanego. wizytę w tej sprawie mamy 5.08. więc fajnie się to wszystko ułożyło -
Wesoła gratulacje:)Angela 3mam kciuki za ten cud skoro owu była;)Aneta a może @ nie przyjdzie? jak nie czujesz,że nadchodzi?3mam kciuki:)
U mnie było sporo nerwów w sobote zobaczyłam,że plamie krwią,telefon do gin ,kazał przyjechać akurat miał dyżur w szpitalu.Byłam przerażona:/ Okazało sie,że zrobił się mały krwiak w macicy.Gin zalecił dużo odpoczynku,leżenia,zero dźwigania i przepisał 3x1 duphaston.Dziś byłam po skierowanie na badania zrobił mi też usg krwiak był ale cieńszy ,gin powiedział,że nie martwiłby się nim.Jestem dobrej myśli ,musi się wchłonąć ten paskud.Z dobrych wieści widziałam już moją fasolke:)Angela B-D, werni, Amelia San lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
poprzednio czułam jajniki (takie kłucie) i podbrzusze bolało, a teraz praktycznie nic... czasem tak delikatnie zaboli mnie jajnik ale to jednorazowe i później spokój. może to przez luteine nie boli (poprzednio jej nie brałam...)? no nic nie nakręcam się bo w ostatnim cyklu miałam mega rozczarowanie (była owulacja i było nawet sporo i dupa blada nie udało się)
trzymam za Was dziewczynki kciuki -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, @ jeszcze nie przyszla. Nadal nie bola mnie w ogoke piersi, zero. Ale dzien po jak zaczelam brac fluomizin pojawilo sie ciagniecie jajnikow. Wczoraj dostalam jeszcze boli kregoslupa w dolnej czesci i rwia mnie jajniki i brzuch czasem. Mialam nadzieje, ze nie bedzie objawow w ogole. Ale chyba to klucie to jednak znak, ze @ nadchodzi. Plakac mi sie chce:(
-
Aaneta wrote:Hej dziewczyny, @ jeszcze nie przyszla. Nadal nie bola mnie w ogoke piersi, zero. Ale dzien po jak zaczelam brac fluomizin pojawilo sie ciagniecie jajnikow. Wczoraj dostalam jeszcze boli kregoslupa w dolnej czesci i rwia mnie jajniki i brzuch czasem. Mialam nadzieje, ze nie bedzie objawow w ogole. Ale chyba to klucie to jednak znak, ze @ nadchodzi. Plakac mi sie chce:(
a może to znak czegoś innego:) bądź pozytywnej myśli
ja mam jeszcze 12 dni do okresu...
wczoraj znowu wymiotowałam, nie wiem czy to luteina jest przyczyną (mam tą pod język) czy któraś z Was tak miała??? (ja mam mdłości i wymioty wieczorem w ciągu dnia jest ok)