Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaneta wrote:Narazie jeszcze mam nadziejr, ze moze jednak sie udalo, bo z jednej strony brak bolu piersi, a z drugiej to klucie. Nie wiem:( niestety Angela nie pomoge bo nie bralam tego:(
trzymam kciuki za CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny. Dam znac co z tym hsg. Mam nadzieje, ze uda sie kiedys i bedziemy mogli miec dzieci. Z kazdym miesiacem coraz gorzej. Zaczynamy 12 cykl. Ale glowa do gory. Bedzie dobrze. Musi! Buziaki
Czarodziejka87, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, dodzwonilam sie do szpitala. Hsg mam w czwartek, ale boje sie, ze nie zakonczy mi sie okres. Tlumaczylam to siiostrze oddzialowej, ale powiedziala, ze to jedyny termin bo nastepny to 5.08, a to juz za pozno na wykonanie badania. Zobaczymy, mam nadzieje, ze uwinie sie przed czw. Boje sie:( wiem, ze teoretycznie nie ma czego, ale jakos tak stres jest.
-
Hej dziewczyny, mam do was pytanie czy któraś z was brała Gynoflor podczas starań o dziecko, bo w ulotce nic nie jest napisane, a nie zapytam ginekologa, bo myslałam, ze zdąże wybrać wszystkie tabletki. Akurat będę miała dni płodne i nie wiem czy mogę je braćMartal1290
7 cykl starań -
Aaneta wrote:Hej, dodzwonilam sie do szpitala. Hsg mam w czwartek, ale boje sie, ze nie zakonczy mi sie okres. Tlumaczylam to siiostrze oddzialowej, ale powiedziala, ze to jedyny termin bo nastepny to 5.08, a to juz za pozno na wykonanie badania. Zobaczymy, mam nadzieje, ze uwinie sie przed czw. Boje sie:( wiem, ze teoretycznie nie ma czego, ale jakos tak stres jest.
Będzie dobrze -
nick nieaktualny