Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
powiem Wam dziewczynki że nie nastawiam się... naprawdę... dziwny ten cykl przytulania praktycznie nie było, teraz nic mnie nie boli nic nie czuję, a poprzednio kiedy było dużo i owulka była i był ból jajnika (kłucie) ból podbrzusza i się nie udało... (a brak bólu tłumaczę przyjmowaniem luteiny poprzednio jej nie miałam) w cuda nie wierzę
trzymam za Was mocno kciukory <3<3 -
nick nieaktualny
-
Aaneta wrote:Trzymam kciuki:) ja jutro mam to hsg. Stresuje sie:( mam plamienia jeszcze i nie wiem czy jutro jechac czy zadzwonic i powiedziec. Co myslicie?
może do jutra Ci przejdzie... nigdy nie miałam hsg robione więc nie wiem na czym to polega i niestety nie mogę Ci doradzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:) jestem juz w domku. Badanie sie udalo. Nie bylo przyjemne, bolesne. Bol okropny, ale na szczescie szybko mija. Wynik dobry, budowa ok i napisane droznosc jajowodow zachowana. Dostalam antybiotyk od dzis na 5 dni. Pani dr powiedziala zeby wstrzymac sie ze staraniami w tym cyklu, a moj lekarz stwierdzil ze wrecz przeciwnie tylko zeby poczekac jak antybiotyk zakoncze brac. Personel bardzo wspieral, lekarz trzymal za reke i jak wpuszczal kontrast to masowal po brzuchu:) co myslicie o tym staraniu? Ciesze sie, ze badanie juz za mna. Wszystko zniose zeby tylko moc byc mamą mam nadzieje, ze uda sie wkrotce:) Angela moze jednak nie przyjdzie. Dopoki @nie ma jest nadzieja. Uda sie nam wszystkim. Musi!!!!Dziekuje Wam za wsparcie:*:*:*
Czarodziejka87, Angela B-D, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny