Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:)
    dopisuję się do wątku... mój rocznik :D

Trzymam za Was kciuki :)

ja wybieram się na betę w poniedziałek... ale ten czas się wlecze...

Bartuś <3 (15.12. poród CC 3750g 56cm)
    201612151778.png
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie udało się beta 1,29 :(

201612151778.png
  • Wesoła Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki...:)
    Razem z mężem staramy się o dziecko 3 cykl... Niby wg statystyk mamy czas na poczęcie...ale latka lecą..;/...
    A wcześniej były inne problemy zdrowotne i trzeba było odłożyć starania. Na szczęście udało mi się uporać z BORELIOZĄ - 2 lata walki o spadek krętków..:( Ale się udało...:):)
    Powodzenia życzę wszystkim...:)

Fatim lubi tę wiadomość

• Angela B-D Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesoła wrote:
    Cześć dziewczynki...:)
    Razem z mężem staramy się o dziecko 3 cykl... Niby wg statystyk mamy czas na poczęcie...ale latka lecą..;/...
    A wcześniej były inne problemy zdrowotne i trzeba było odłożyć starania. Na szczęście udało mi się uporać z BORELIOZĄ - 2 lata walki o spadek krętków..:( Ale się udało...:):)
    Powodzenia życzę wszystkim...:)

Witaj:)
    życzę powodzenia i trzymam kciuki :)

201612151778.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć dziewczynki, dawno nie zagladałam. Zakończenie roku, oddawałam klasę i duuuzo pracy. Teraz mam urlop choć w nd jadę na kolonie z dzieciakami;) niestety do tej pory sie nie udało;( to juz rok i nic. Dziś mam 16 dc, ale do tej pory nie widze sluzu płodnego. nie wiem czy nie ma owulacji czy cos przeoczyłam czy jeszcze coś innego. Co u Was?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam dodać,że polecono mi dobrego lekarza i pójdę do niego z badaniami i zobaczymy co on powie. Trzeba próbować ze wszystkich sił;)

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja też jakiś czas nie zaglądałam.U mnie prawdopodobnie 8 cykl też nieudany(widzę już jakiś ślad @) i 7 miesięcy starań za nami.Niby jeszcze wszystko w normie ale i tak smutno jak cholera:( W zeszłym miesiącu miałam monitoring który potwierdził owulację w 11 dc ale przy moich krótkich cyklach 24-26dni to się zgadza poza tym mój nowy gin zlecił mi badania lh,fsh,estradiol,testosteron i prolaktyne wszystko w normie nawet prolaktyna ktorą miałam podwyższoną.Miałam więc nadzieję,że może w tym cyklu się uda no ale niestety:( Teraz czeka mnie następny monitoring.Miłego dnia dziewczyny:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:27

Filip 28.03.2016 <3
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej czarodziejka, u nas właśnie 9 cykl a w zasadzie to od ponad 6 lat sie nie zabezpieczamy... w poniedziałek kolejna wizyta u gina.

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzoewczyny, bylam wczoraj u gin. Pierwszy raz u tego. Dostalam skierowanie na HSG i razem z mezem na przeciwciala na nasienie ja, a maz w nasieniu. Boje sie tego hsg, ale ciesze sie, ze w koncu sie ruszylo, a nie znow stsnie w miejscu.

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostawiam wiruski i życzę wytrwałości w dążeniu do szczęścia :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Angela B-D, Dea28, werni lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png

Wysłany: 12 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio pisałam że prawdopodobnie 8 cykl też nieudany widziałam śluz zabarwiony na jasnoczerwony kolor ale na drugi dzień znikł byłam pewna że @ się rozkręci ale nie przyszła...W piątek rano zrobiłam test dokladnie pink test i po prostu mnie zatkało pojawiła się druga kreska bledsza ale widoczna:)) Dziś rano powtórzyłam tym razem bobo test i kreska ciemniejsza od tej z piątku:)) Jak na złość nie mam teraz kiedy iść na bete a do lekarza najwcześniej w czwartek bo jest na urlopie .Mam nadzieje,że będzie dobrze:)

Amelia San, Dea28, Angela B-D, werni lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • Viera Yves Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było ale sporo się pozmieniało. Obecnie 25 cs, jeździmy do kliniki i 2 IUI za mną...

Czarodziejka po ciuchutku gratuluję :)

Aaneta nie ma się czego bać jeśli chodzi o HSG, będą Ci robić w znieczuleniu ogólnym czy jak?

Czarodziejka87 lubi tę wiadomość

starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 :( II IUI 02.07.2015 :D
    Marcel :D
    dqpr73sb94pdetrw.png[/link]
    ponowne starania
    I IUI 22.03.2017 :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:
    Hej dziewczyny ostatnio pisałam że prawdopodobnie 8 cykl też nieudany widziałam śluz zabarwiony na jasnoczerwony kolor ale na drugi dzień znikł byłam pewna że @ się rozkręci ale nie przyszła...W piątek rano zrobiłam test dokladnie pink test i po prostu mnie zatkało pojawiła się druga kreska bledsza ale widoczna:)) Dziś rano powtórzyłam tym razem bobo test i kreska ciemniejsza od tej z piątku:)) Jak na złość nie mam teraz kiedy iść na bete a do lekarza najwcześniej w czwartek bo jest na urlopie .Mam nadzieje,że będzie dobrze:)

Gratulacje :) Mam nadzieję i życzę Ci tego żeby beta to potwierdziła :)
    A później niech pięknie przyrasta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 07:42

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka gratulacje!!!!!

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • *EwelkA* Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka -Gratulacje <3

http://ovufriend.pl/graph/02699afad885890ce4da8654c13d12c3

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny;* Mam nadzieję,że tylko sie upewnie ,dziś kolejny test zrobiony po południu też pozytywny:)

Amelia San, *EwelkA*, Angela B-D lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:
    Dziękuję dziewczyny;* Mam nadzieję,że tylko sie upewnie ,dziś kolejny test zrobiony po południu też pozytywny:)

To z całą pewnością beta potwierdzi :) Super, że kolejnej z naszego rocznika się udało :) <3 Mam nadzieję, że niedługo Cię dogonimy :)

Czarodziejka87, Dea28, Angela B-D lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno mnie dogonicie:) Na każdą z Was przyjdzie czas jestem przekonana:)Ja mam wizytę na jutro gin po urlopie i ma tyle pacjentek że jestem umówiona dopiero o północy kosmos,stresuje się przed wizytą ale musi być dobrze

Angela B-D, Amelia San lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:

Gratuluję :) <3

201612151778.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim czarodziejka gratuluje :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ