Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki...
Razem z mężem staramy się o dziecko 3 cykl... Niby wg statystyk mamy czas na poczęcie...ale latka lecą..;/...
A wcześniej były inne problemy zdrowotne i trzeba było odłożyć starania. Na szczęście udało mi się uporać z BORELIOZĄ - 2 lata walki o spadek krętków.. Ale się udało...
Powodzenia życzę wszystkim...Fatim lubi tę wiadomość
-
Wesoła wrote:Cześć dziewczynki...
Razem z mężem staramy się o dziecko 3 cykl... Niby wg statystyk mamy czas na poczęcie...ale latka lecą..;/...
A wcześniej były inne problemy zdrowotne i trzeba było odłożyć starania. Na szczęście udało mi się uporać z BORELIOZĄ - 2 lata walki o spadek krętków.. Ale się udało...
Powodzenia życzę wszystkim...
Witaj:)
życzę powodzenia i trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyczesć dziewczynki, dawno nie zagladałam. Zakończenie roku, oddawałam klasę i duuuzo pracy. Teraz mam urlop choć w nd jadę na kolonie z dzieciakami;) niestety do tej pory sie nie udało;( to juz rok i nic. Dziś mam 16 dc, ale do tej pory nie widze sluzu płodnego. nie wiem czy nie ma owulacji czy cos przeoczyłam czy jeszcze coś innego. Co u Was?
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja też jakiś czas nie zaglądałam.U mnie prawdopodobnie 8 cykl też nieudany(widzę już jakiś ślad @) i 7 miesięcy starań za nami.Niby jeszcze wszystko w normie ale i tak smutno jak cholera:( W zeszłym miesiącu miałam monitoring który potwierdził owulację w 11 dc ale przy moich krótkich cyklach 24-26dni to się zgadza poza tym mój nowy gin zlecił mi badania lh,fsh,estradiol,testosteron i prolaktyne wszystko w normie nawet prolaktyna ktorą miałam podwyższoną.Miałam więc nadzieję,że może w tym cyklu się uda no ale niestety:( Teraz czeka mnie następny monitoring.Miłego dnia dziewczyny:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:27
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ostatnio pisałam że prawdopodobnie 8 cykl też nieudany widziałam śluz zabarwiony na jasnoczerwony kolor ale na drugi dzień znikł byłam pewna że @ się rozkręci ale nie przyszła...W piątek rano zrobiłam test dokladnie pink test i po prostu mnie zatkało pojawiła się druga kreska bledsza ale widoczna:)) Dziś rano powtórzyłam tym razem bobo test i kreska ciemniejsza od tej z piątku:)) Jak na złość nie mam teraz kiedy iść na bete a do lekarza najwcześniej w czwartek bo jest na urlopie .Mam nadzieje,że będzie dobrze:)
Amelia San, Dea28, Angela B-D, werni lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było ale sporo się pozmieniało. Obecnie 25 cs, jeździmy do kliniki i 2 IUI za mną...
Czarodziejka po ciuchutku gratuluję
Aaneta nie ma się czego bać jeśli chodzi o HSG, będą Ci robić w znieczuleniu ogólnym czy jak?Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualnyCzarodziejka87 wrote:Hej dziewczyny ostatnio pisałam że prawdopodobnie 8 cykl też nieudany widziałam śluz zabarwiony na jasnoczerwony kolor ale na drugi dzień znikł byłam pewna że @ się rozkręci ale nie przyszła...W piątek rano zrobiłam test dokladnie pink test i po prostu mnie zatkało pojawiła się druga kreska bledsza ale widoczna:)) Dziś rano powtórzyłam tym razem bobo test i kreska ciemniejsza od tej z piątku:)) Jak na złość nie mam teraz kiedy iść na bete a do lekarza najwcześniej w czwartek bo jest na urlopie .Mam nadzieje,że będzie dobrze:)
Gratulacje Mam nadzieję i życzę Ci tego żeby beta to potwierdziła
A później niech pięknie przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 07:42
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarodziejka87 wrote:Dziękuję dziewczyny;* Mam nadzieję,że tylko sie upewnie ,dziś kolejny test zrobiony po południu też pozytywny:)
To z całą pewnością beta potwierdzi Super, że kolejnej z naszego rocznika się udało Mam nadzieję, że niedługo Cię dogonimyCzarodziejka87, Dea28, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Na pewno mnie dogonicie:) Na każdą z Was przyjdzie czas jestem przekonana:)Ja mam wizytę na jutro gin po urlopie i ma tyle pacjentek że jestem umówiona dopiero o północy kosmos,stresuje się przed wizytą ale musi być dobrze
Angela B-D, Amelia San lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Czarodziejka87 wrote:Hej dziewczyny ostatnio pisałam że prawdopodobnie 8 cykl też nieudany widziałam śluz zabarwiony na jasnoczerwony kolor ale na drugi dzień znikł byłam pewna że @ się rozkręci ale nie przyszła...W piątek rano zrobiłam test dokladnie pink test i po prostu mnie zatkało pojawiła się druga kreska bledsza ale widoczna:)) Dziś rano powtórzyłam tym razem bobo test i kreska ciemniejsza od tej z piątku:)) Jak na złość nie mam teraz kiedy iść na bete a do lekarza najwcześniej w czwartek bo jest na urlopie .Mam nadzieje,że będzie dobrze:)
Gratuluję