Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Wroclawianka, co do sexu to najlepiej przed owulacja, a ona wystepuje 12-19 zalezy jaki dlugi cykl jest. Dobrze tez radzi Dea
-
nick nieaktualnyTez sie ciesze:) Edyzia trzymam kciuki. Mnie pobolewa troszke brzuch:( czyli @ przyjdzie:\ znow nieudany cykl. Po okresie idziemy do lekarza. Zalamana jestem. Kolejne niepowodzenie... Edyzia czekam na info. Dowiedzialam sie, ze mojej kol siostra jest w ciazy po roku staran. Ale niestety pije alkohol w b.duzych ilosciach...i zaszla w ciaze. Przygnebiajace to jest. No, ale coz eidocznie nie jest nam to dane...na pewno teraz:(
-
ja o pierwszą ciążę starałam się pół roku ( ale to nie były takie starania jak teraz) po prostu odstawiłam tabletki anty i udało się.
Tym razem mi się spieszy dlatego umówiłam się na dzisiaj do gina na monitorowanie owulacji, oprócz tego zaczęłam mierzyć temperaturę i kupiłam te testy owu.
Jestem w 8 dniu cyklu więc zaczynamy powoli starania
-
Witam, wracam po długiej przerwie.. W lutym usuwali mi ciąże ektopową, aktualnie czekam na @, bo trzy testy negatywne (trochę szybko robione,ale jednak..) nie dają mi zbyt dużych nadziei
od dwóch cykli znów się z mężem staramy
Edyzia - poczytałam o Twojej historii. Mocno Ci kibicuję, aby było ok. Pamiętaj, najważniejsze jest Twoje zdrowie. Różne rzeczy niestety natura każe nam znosić. Co by nie było, dbaj o siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 14:47
1.02.15 r. 6tc - ciąża pozamaciczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Margaretka.
Dziewczyny mialam dzis Badanie , jednak nie dalo ono jednoznacznych odpowiedzi. Widac pecherzyk ciazowy. Moze nawet dwa.. jednak jeden calkowicie nierawidlowy , drugi z cialkiem zoltym (jak dobrze rozumiem) ale nie ma echa zarodka. Nie wiem czy jest opcja ze nagle sie pojawi.
Pani doktor wspominala tez ze nie mozna wykluczyc czesciowego zasniadu groniastego. Bo usg jest slabo czytelne. Mowila o zabiegu i w ogole polecila czekac jeszcze do poniedzialku 28 wrzesnia i albo bedzie serducho albo.. zabieg zeby wyczyscic macice.
Powiem wam szczerze ze ciazy to juz wcale nie czuje chyba, tylko strach, smutek, rezygnacje a najbardzirej ze wszystkiego to czuje sie po prostu chora. Zadne z tych uczuc nie ma nic wspolnego z ciaza.. nie tak sobie to wszystko wyobrazalam[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Edyzia wrote:Hej Margaretka.
Dziewczyny mialam dzis Badanie , jednak nie dalo ono jednoznacznych odpowiedzi. Widac pecherzyk ciazowy. Moze nawet dwa.. jednak jeden calkowicie nierawidlowy , drugi z cialkiem zoltym (jak dobrze rozumiem) ale nie ma echa zarodka. Nie wiem czy jest opcja ze nagle sie pojawi.
Pani doktor wspominala tez ze nie mozna wykluczyc czesciowego zasniadu groniastego. Bo usg jest slabo czytelne. Mowila o zabiegu i w ogole polecila czekac jeszcze do poniedzialku 28 wrzesnia i albo bedzie serducho albo.. zabieg zeby wyczyscic macice.
Powiem wam szczerze ze ciazy to juz wcale nie czuje chyba, tylko strach, smutek, rezygnacje a najbardzirej ze wszystkiego to czuje sie po prostu chora. Zadne z tych uczuc nie ma nic wspolnego z ciaza.. nie tak sobie to wszystko wyobrazalammatylda -
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj u Dr Michalika z Wrocławia na pierwszej wizycie monitoringu owulacji, jestem w 9 d.c. i olejne USG wyznaczył mi na poniedziałek. Prawdopodobnie wezmę wolne na wtorek i środę. Lekarz kazał mi dalej łykać kwas foliowy i przepisał mi Inozytol 2xdziennie po jednej tabletce. Zobaczymy co będzie dalej
-
nick nieaktualnyDziewczyny, bardzo mocno Wam kibicuję, tak bym chciała, żebyśmy niedługo mogły porozmawiać wszystkie o kolorach poduszek do pokoju dziecięcego..
Ja dziś wzięłam 1. tabletkę clo. w piątek mam wizytę i zobaczymy, czy w ogóle reaguje.. trzymajcie kciuki.. Powiedziano mi, że z clo można próbować max 6 m-cy.. -
Zawsze myślałam,że jak tylko będę chciała mieć dziecko to bez żadnych problemów zajdę w ciążę, wystarczy się nie zabezpieczać i już. A tu rzeczywistość okazuje się zupełnie inna.. Najchętniej zrobiłabym już wszystkie badania, ale wiem że po paru miesiącach starań to jeszcze za wcześnie. Tylko mam złe przeczucia i chciałabym wiedzieć i w razie czego zacząć "działać".