Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynu wlasnie wrocilam od weterynarza, ratuja zycie mojemu psu. Uplakalam sie:( okazalo sie, ze,przyjechalismy w ostatniej chwili. Rano zabieg, ale oby dotrwala do zabiegu i wybudzila sie ewentualnie po:( z tego stresu tak mnie rozbolal brzuch, takie klucia dostalam:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny , nigdzie nie mogę znaleźć informacji co do wyliczenia tych dni płodnych na podstawie temperatury, w którym momencie powinnam zacząć najbardziej się przytulać, kiedy temperatura spadnie czy się podniesie ? Do jakiej temp.? Dopiero zaczęłam prowadzić swój kalendarzyk, jestem w 7 dniu cyklu i dzisiaj pierwszy raz zmierzyłam temp., według wykresu moje dni płodne rozpoczną się za tydzień ale czy to oznacza, że dopiero za tydzień powinniśmy zacząć przytulanie czy może dzień wcześniej z racji tego że plemniki są w stanie przeżyć do 2-3 dni "we mnie"??
-
nick nieaktualnyWrocławianka - najlepiej dużo się przytulać w całym cyklu - ja bym nie chciała, żeby mój myślał, że chcę go tylko na dni płodne, bo to trochę sprowadza mężczyznę do maszynki do robienia dzieci, a przecież seks sam w sobie jest cudowny Prawdopodobnie owulacja następuje w momencie wzrostu temp. ale lepiej oczywiście zacząć wcześniej Powodzenia!
Ja zaczęłam cykl pijąc inofolic, mierzę również temperaturę, zobaczymy, czy to w ogóle ma sens.. -
Hej dziewczyny, jutro badanie. Kolejne usg, zobaczymy czy cos sie zmienilo przez ostatnie 7 dni.. czy nadal jestem w ciazy, tak naprawde caly czas plamie pewnie nie powinnam tak myslec ale jakos chyba przygotowalam sie na najgorsze.
Choc wierze tez w cuda.... i bylabym najszczesliwsza na swiecie.
Witaj wroclawianko[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny