X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • kolka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój dzisiejszy test w 10 dpo negatywny, temperatura w dół, więc co tu dużo mówić, jak zwykle rozczarowanie

f2w3rjjgqu35wkgy.png

starania od 2015 roku
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea,byłoby cudownie,ale nie chcę robić sobie złudnych nadziei,później tylko rozczarowanie.. Nic,trzeba poczekać, @ mam mieć za około tydzień..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki zeby nie przyszla @. Ja powinnam dostac tak sb, pt. Ale im blizej to juz sie denerwuje i obawiam, ze nie udalo sie:( narazie brak objawow wiec pewnie przyjdzie.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzękuję,również trzymam kciuki za Ciebie:*

• werni Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolka dla mnie troche za wczesnie na testowanie.

Ania i Aneta trzymam kciuki :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynu wlasnie wrocilam od weterynarza, ratuja zycie mojemu psu. Uplakalam sie:( okazalo sie, ze,przyjechalismy w ostatniej chwili. Rano zabieg, ale oby dotrwala do zabiegu i wybudzila sie ewentualnie po:( z tego stresu tak mnie rozbolal brzuch, takie klucia dostalam:(

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta współczuję,mam nadzieję że z pieskiem w porządku. Napisz koniecznie! U mnie niestety spadek tempki z 37 do 36,7, przyjdzie wredna @:(:((

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9223292f120b415afcd4c3cce9bf696f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis odbieramy ja o 17. Przeszla zabieg, wybudzila sie:) teraz organizm musi sie bronic. Mnie juz brzuch boli wiec tez przyjdzie:((

Edyzia lubi tę wiadomość

• Wrocławianka Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM wszystkie dziewczyny.
    Na forum jestem nowa ale również rocznik '87, zaczęłam prowadzić swój kalendarzyk.
    Starania o ciążę rozpoczęliśmy w sierpniu ale nic z tego nie wyszło.
    Jedną córeczkę już mam , niedługo skończy 6 lat :)
    Pozdrawiam

ganndqk34yrq3fzc.png
    zem3k6nlvi5nxd57.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta,cieszę się z powodu psa:)Ja się jeszcze łudzę,że to jednodniowy spadek..

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocławianka witam serdecznie:)

Wrocławianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja tez dopoki nie zobacze okresu to sie łudze:) moze jednak:) trzymam kciuki zeby okazalo sie, ze to jednodniowy spadek:) Witaj Wroclawianka.:)

Wrocławianka lubi tę wiadomość

• kolka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie tak mamy.
    Ja tak samo się łudzę, choć już widzę zwiastuny okresu

f2w3rjjgqu35wkgy.png

starania od 2015 roku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez:\ ale...moze jednak:)

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wrocławianka :)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Wrocławianka Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , nigdzie nie mogę znaleźć informacji co do wyliczenia tych dni płodnych na podstawie temperatury, w którym momencie powinnam zacząć najbardziej się przytulać, kiedy temperatura spadnie czy się podniesie ? Do jakiej temp.? Dopiero zaczęłam prowadzić swój kalendarzyk, jestem w 7 dniu cyklu i dzisiaj pierwszy raz zmierzyłam temp., według wykresu moje dni płodne rozpoczną się za tydzień ale czy to oznacza, że dopiero za tydzień powinniśmy zacząć przytulanie czy może dzień wcześniej z racji tego że plemniki są w stanie przeżyć do 2-3 dni "we mnie"??

ganndqk34yrq3fzc.png
    zem3k6nlvi5nxd57.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocławianka - najlepiej dużo się przytulać w całym cyklu - ja bym nie chciała, żeby mój myślał, że chcę go tylko na dni płodne, bo to trochę sprowadza mężczyznę do maszynki do robienia dzieci, a przecież seks sam w sobie jest cudowny :) Prawdopodobnie owulacja następuje w momencie wzrostu temp. ale lepiej oczywiście zacząć wcześniej :) Powodzenia!

Ja zaczęłam cykl pijąc inofolic, mierzę również temperaturę, zobaczymy, czy to w ogóle ma sens..

• Edyzia Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jutro badanie. Kolejne usg, zobaczymy czy cos sie zmienilo przez ostatnie 7 dni.. czy nadal jestem w ciazy, tak naprawde caly czas plamie pewnie nie powinnam tak myslec ale jakos chyba przygotowalam sie na najgorsze.
    Choc wierze tez w cuda.... i bylabym najszczesliwsza na swiecie.

Witaj wroclawianko

[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
    6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyzia - trzymam kciuki !!!

Edyzia lubi tę wiadomość

‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ