Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez kiefys chodzilam na nocki, pierwszy dzien byl ciezki ale pozniej juz sie organizm przyzwyczajl i bylo lepiej. Co do badan mozesz wczesniej zrobic
-
a ja właśnie bior e się za sprzątanie, wiem, że niedziela ale w tygodniu po pracy to ani czasu ani siły. wczoraj byliśmy z mężem u teściów na placku po węgiersku, synuś mamusi zadzwonił do niej i zapytał czy zrobi, to zrobiła (jak mogła odmówić a ja miałam święty spokój bo przy garach nie musiałam stać wilk syty i owca cała tak czy inaczej musiałam ją pochwalić bo placek naprawdę wyszedł jej pyszny
no to do roboty, biorę się za sprzątanie
miłej niedzieli Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 10:40
madziak2202 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co Dea chyba nie bo 28 dc zrobilam test i byla jedna krecha. Wiem, ze niby wczesnie, ale jednak. I podbrzusze mnie ciagnie:( chcialabym bardzo, ale jakos tak nie wierze:( Margaretta ja tez na to jest zla, mam taki zal, ze tak,sie dzieje. Jest to niesprawiedliwe:(
-
W 3-5dc cyklu mozesz zrobic LH Fsh ft3 ft4 tsh estradiol (prolaktyne ), W innym dniu mozna tez zrobic testosteron, androstedion, anty tpo, HBs, glukoze,DHEAs,mocz,morfologie.
Aneta trzymam kciuki -
Wczoraj bylam u znajomej i dobrze bo moj tez byl z kolega. Miluszka super ze smakowal placek, bym zjadla taki
miluszka lubi tę wiadomość