Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie bardzo rozumiem co znaczy Dabtka to wszystko o czym napisalas, co znaczy ze daje wam pol roku i co dalej? Nie bedziecie rodzicami? Sa szanse jakies chyba zawsze?
Naprawde dzien zlych wiesci..[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualnyEdyzia - powiedział, na podstawie badań i usg dopochwowego, że nie ma sensu próbować dłużej niż pół roku naturalnie, ponieważ miesiączkuję od 9. roku życia i nie chce ryzykować wygaśnięcia funkcji jajników.. jeśli się nie uda to polecił nam Klinikę Leczenia Niepłodności i stymulacje. Dał nadzieję, że po kilku stymulacjach, kobietom z policystycznymi jajnikami się udaje zajść w ciąże.. Sama nie wiem, a nie mam sił dziś o tym czytać..
Edyzia, myślę, że najgorsze, co teraz możesz zrobić to myśleć o zaśniadach groniastych.. Moja znajoma po poronieniu, jak zaszła w ciąże, też miała taką dokładną diagnostykę, bo niektórzy lekarze wolą po takich sytuacjach dmuchać na zimne ( i dzięki Bogu), ona spędziła 2 doby w szpitalu na obserwacji, a teraz narzeka na nieprzespane noce przy Tomusiu Głowa do góry! Pomyśl sobie, że wy zrobiliście już wszystko, teraz niewiele od Was zależy i musisz po prostu to przeczekać, a ja wierzę, że będzie dobrze i dasz mi nadzieję, bo Twój sukces na pewno podniesie mnie na duchu -
Dabtka mamy po 28 lat, no mysle ze nawet jesli zaczelas miesiaczkowac majac 9 lat to i tak np. tylko 3 lata wczesniej niz ja. Czyli mozna przyjac ze jesteś jakby 3 lata starsza "w tych sprawach" ode mnie. To chyba nie tak zle co? Twoj lekarz tez pewnie nie chce dlugo czekac, zaczniecie stymulacje i mysle ze wtedy wszystko zagra
Pierwszy raz udzielam sie na jakims forum, teraz mysle ze to super ze mozna pisac z dziewczynami ktore maja to samo pragnienie i podobne czy nawet inne problemy w dazeniu do celu. Jest tu tyle wsparcia i radosc kiedy komus sie udalo. Ciesze sie ze was znalazlam[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny
-
a ja dziewczyny wczoraj monitoring. w poniedziałek było 5 pęcherzyków a wczoraj ich nie było uległy atrezji czyli żaden nie pękł i nie pęknie, nie dorosły do tego, cykl bezowulacyjny. od przyszłego cyklu 3-7 dzień 1,5 tabletki CLO na noca od 8 do 12 - 2 saszetki inofolicu. załamana jestem
-
Dea kochana oby clo i infolic pomogly. Edyzia oby u Ciebie byla ciaza mnoga. Z pcos dziewczyny zachodzily w ciaze. Ja mialam pozno okres chyba 14-15 lat
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyzia trzymam kciuki za ciaze mnoga. Bedzie dobrze, teraz musisz myslec pozytywnie. Wiem, ze latwo sie mowi, ale bedzie dobrze. Dea pomoga leki i niedlugo zostaniesz, zostaniecie:) rodzicami. Wszystkim na musi sie udac. Wierze w to bardzo dziewczyny choc tez mam chwile zalamania:( ale wkrotce beda dwie kreski u kazdej!!:*:*:*
-
nick nieaktualnywerni wrote:Dea kochana oby clo i infolic pomogly. Edyzia oby u Ciebie byla ciaza mnoga. Z pcos dziewczyny zachodzily w ciaze. Ja mialam pozno okres chyba 14-15 lat
Gin mówił że jak nie dostane kiedy minie mi 16 lat to mam do niego przyjsc w tej sprawie
Naszczescie przyszła @ lepiej późno niż wcale....
I moje @ były bardzo bolesne do czasu 1 ciąży -
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pytanie, dwa dni temu wizyta, tak jak pisałam, bardzo cienkie endometrium, ginekolog mówiła, że okresu na pewno szybko nie będzie.. Dziś dostałam obfitą miesiączkę.. Fakt, że cykl trwał 51 dni, ale chociaż przyszła.. Czy sądzicie, ze tak cienkie endometrium też może być problemem w staraniach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy przed @ zwiększa się ogólna temperatura ciała? Od wczoraj mam stan podgorączkowy,do tego boli mnie dół pleców i często chodzę do toalety. Boli mnie brzuch tak jak na okres do tego odczuwam stałe parcie na pęcherz. Czy któraś z Was miewa takie objawy przed? Już zaczynam się martwić,że przyplątała mi jakaś infekcja:/ Przepraszam,jeżeli powtarzam pytanie,ale nigdzie nie znalazłam podobnego tematu. Mam nadzieję,że coś doradzicie,pozdrawiam.