Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super ze napisalas Aneta, myslalam o Tobie jak tam u Ciebie. To dobrze ze pekl i nie porobily sie torbiele. Ja dzis mam 20dc. Narazie nic nie odczuwam. Od dwoch dni zaczelam cwiczyc w domu, by zwieksxyc apetyt jak i kondycje. Powiem ze lepiej sie po nich czuje.
-
Cześć Dziewczyny. U mnie weekend pierniczenia, czyli świąteczne pierniki mam już za sobą Zjechało się spontanicznie połowa mojej rodziny, puściłam kolędy, zapaliłam świąteczne lampki, wypiliśmy co nieco i wesoło ozdabialiśmy pierniki, także weekend bardzo fajny Ale niestety @ nadeszła, więc... kolejny miesiąc bezowocny...
No trudno. Dobrze, że człowiek może trochę teraz wpaść w wir przygotowań świątecznych (organizuję u siebie wigilię dla rodziców i dla teściów, więc mega wyzwanie ;p), to też tyle nie rozmyśla i... a nuż się uda, gdy się nie będziemy tak skupiać na staraniach
Dziewczynki, życzę Wam dwóch kreseczek i... pogodnych, grudniowych przygotowań -
nick nieaktualnyHej, u mnie czas na sprzatanie. Tez robie dla wszystkich wigilie:) dzis zrobilam test i negatyw wiec kolejny cykl do bani:( mam 27 dc. Niby 4 dni do @, ale w cuda nie wierze. Mysle, ze jakbym byla w ciazy to test by polazal wiec po prostu czekam na okres. Biore sie za sprzatanie,.potem zakupy, choinka... milego dnia dziewczyny
-
Hej,wczoraj dostalam wyniki hcg i wyszlo 0.06 norma w tym szpitalu w uk jest 0.36 wiec jest dobrze. Juz wyslalam kolejna probke do testu wiec zobaczymy czy cos sie zmienia. Aaneta nie lam sie cos czuje ze 2016 bedzie szczesliwy dla nas.
A tak to wlasnie wrocilam z pracy i juz wolne az do 4 stycznia super biore sie za porzadki, mycie okien i w ogole. Wczoraj wyobrazcie sobie zaczelam zastanawiac sie co bedziemy robic w sylwestra, niezle co? Szybka jestem jak odrzutowuec a tu za granica nie prosto cos zalatwic na tydzien przed heheh. Trzymajcie kciuki. Zebym nie musiala byc w domu[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualnyHej, ja od dzis mam przerwe swiateczne w pracy. Wstaje i zaczynam wszystko piec, gotowac na jutro. Ale brzuch mnie boli i lada chwila dostane @ tum bardziej, ze dzis.przestaly mnie bolec piersi.
Werni jak u Ciebie sytuacja? Milego dnia dziewczyny i owocnej pracy swiatecznej:)
werni lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT, dużo zdrowia i spełnienia marzeń! Dzidziusiow mnóstwo, najlepiej samych bliźniaków ! Zgody i ciepla w rodzinnym domu! Wszystkiego naaaaaaj!!
Kamila ;) lubi tę wiadomość
[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki, jak po swietach?? U nas spokojnie:) wyjezdzamy w czwartek do Szczawna, troszke odpoczac:) jutro ide do fryzjera na zmiane koloru wkosow:) w tym cyklu kupilam sobie zel conceive plus, ponoc dziala dobrze na plemniczki. Nic nie szkodzi wiec sprobujemy:) co tam u Was kochane?