Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ogarnęłam święta i wigilię, wyszło super! Ale nigdy nie miałam jeszcze tak wyciętych dni z jakiejkolwiek komunikacji internetowo-telefonicznej, jak przez te święta. Dobrze tak czasem zrobić sobie taką przerwę
Życzę Wam wszystkim Kochane, aby rok 2016 był dla nas PRZE-ŁO-MO-WY !!!
Musi się w końcu udać.
Nie ukrywam, że pełne mieszkanie gości wzbudziło w nas dodatkowe pokłady energii i grudniowe starania były bardzo intensywne, mam więc cichą nadzieję, że może coś się udało?
Dzisiaj po raz pierwszy odkąd staramy się o dziecko, zrobiło mi się bardzo smutno na wieść o znajomych, którzy spodziewają się... bliźniaków! Zawsze takie informacje mnie cieszyły, lubię cieszyć się czyimś szczęściem, a tym razem po prostu nie potrafiłam, zbyt osobiście wzięłam do siebie tą informację. Pewnie z czasem mi przejdzie, ale jakoś dzisiaj nie mam siły na radość z kolejnej CZYJEJŚ wesołej nowiny...
(na szczęście to info przekazywał mi mąż, a nie przyszli rodzice. Przy przyszłych rodzicach na pewno nie dałabym nic po sobie poznać).
Udanego Sylwestra kochane! Ja jeszcze jutro do pracy i rozpocznę szampańską imprezęEdyzia lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Przesyłam pozdrawiania z Wisły dzis pojawił sie snieg
Ania-nowa z tego co wiem do temp powinno sie mierzyc o tej samej porze?!
astre ekstra ze jestes zadowolona Co do wiesci o ciążach tez mi jest smutno mam pododnie....Ale za niedlugo i u nas beda dwie kreski itd...
A co u reszty słychać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 22:07
-
nick nieaktualnyHej, my wyjezdzamy jutro do Szczawna i 2-ego idziemy na nocne zwiedzanie zamku w Książu;) W tym cyklu zamierzam wyprobowac żel Conceive Plus. Nie zaszkodzi ,a sprobowac mozna;) Dziewczyny zycze Wam wszystkimpomyslnosci w Nowym Roku, spelnienia marzen i wszystkim nam zycze FASOLEK!!!
werni lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny my wrocilismy z gor wczoraj. Bylismy na jedna noc by zdobyc szczyt anglii to tylko polowa rysow ale bylo nielekko teraz mam takie zakwasy ze ledwo chodze dzisiaj idziemy do znajomych . Nie wiem czy sie wbije w obcasy hihih ale i tak bedzie spokojnie bo moj maz idzie na 6 rano do pracy..
Dziewczyny nowy rok jest nasz! Pamietajcie, bedziemy miec 2 kreski. Ja nam tego nie tylko zycze, ja to wiem :* caluje Was![*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Ania-nowa ja sie troszke boje bo po zabiegu zalecają 3 cykle przerwy, jakis czas temu miałam tez torbiel i stan zalapalny jajnjka...wiec mam mieszanke mysli. Jutro dzwonie i umawiam wizyte u gina, niech zrobi podgląd czy jest ok.
LillaMy mroźne pierwszy raz piłam miody pitne na ciepło polecam smakują i rozgrzewaja... ja w Wiśle i jej okolicach bylam kilka razy i juz wszystko co mnie i M interesowało zwiedzone Mamy blisko do Wisly i jej okolic a jak Twoj pobyt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 20:00
-
U mnie Dziewczyny nadchodzi chyba @ ((
A tak owocny grudzień był w staraniach...
Minął właśnie trzeci cykl starań po HSG, a niby piszą, że największe szanse wtedy...
W styczniu mija nam 2 lata starań, tak więc powoli opadamy z sił...
Ale cóż. Dzisiaj dałam sobie na luz i postanowiłam doceniać to, co mam.
To, że jestem zdrowa i mam super męża, mieszkanie, mnóstwo pasji i znośną pracę
Mamy postanowienie na 2016: kupić mieszkanie (do wynajmu), potem trochę odbić się finansowo, a jeśli w przeciągu następnego 1,5 roku nam się nie uda z dzidzią, wyjedziemy w dłuższą, kilkumiesięczną podróż po świecie. A co, trzeba sobie jakoś odbić brak dzieci ))
A Wy Dziewczyny jakie macie pasje? Robicie coś fajnego?
P.S. widzę, że nie tylko ja mam blisko do Wisły
Kamila ;), Edyzia, LillaMy lubią tę wiadomość