Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila ;) wrote:Faktycznie cenowo super wychodzi dzięki
Ja ostatnio brałam Kwas foliowy Colfarm jest dodatkowo z wit b6 i b12.
Polecam osobno zakupić witaminę b6 w listku i dodatkowo witaminy
vitamineral bądź prenatal clasicKamila ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry a skad jestes ? ostatnio w Gliwicach mialam przesiadke z Niemiec do Polski teraz na szczescie spowrotem jechalismy jednym autobusem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Mam pytanie k bede wdzieczna za wyjasnienia
Po ciazy czesciowo zasniadowej robia mi badania hcg. I wynik z 09.12.15 to 0.06 a z 21.12.15 wynik to minus 0.18.
Co znaczy ujemny wynik? Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam? Jak to moze byc ujemny .. nie wiem.[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Dziewczyny, ja też mam pytanie.
Staramy się 2 lata, moje miesiączkowanie jest super regularne (większość cykli o długości 24-27 dni). Mam wszystkie objawy pojawiającej się owulacji, robiłam testy owulacyjne i dwie krechy wychodziły. Mąż miał badanie nasienia, ja badanie HSG.
HSG miałam robione pod koniec września 2015. Ginekolog powiedział, że jeśli do lutego nam się nie uda, to mam się u niego znowu pojawić.
Jak myślicie, jakie może mi zalecić kolejne kroki, skoro wszystko jest u nas "książkowe"? -
LillaMy nie, nie miałam.
Jedyne co mieliśmy to HSG i badanie nasienia.
(tak naprawdę staramy się 2 lata, ale do lekarza wybraliśmy się dopiero w sierpniu tego roku, dlatego jesteśmy jedynie po HSG i badaniu nasienia).
Wyniki męża w normie, moje HSG również wykazało drożność jajowodów. -
Bluberry mieszkalam kiedys przez dwa lata w Otwocku w internacie w szkole medycznej super szkola i nauczyciele
Edyzia tez pierwszy raz sie stykam z ujemnym wynikiem. Powiem ze jeszcze nigdy nie bylam na becie.
Astre radzila bym pojsc na monitoring sprawdzic czy rosna pecherzyki i czy pekaja.
Tez biore folik i witaminy a-z aktiv
Aneta ladny pecherzyk, pewnie jeszcze urosnie. -
Edyzia zapytaj w swojej klinice gdzie robisz badania, albo zadzwoń? dalej wysyłasz im próbki moczu?
astre ja niestety Ci wiele nie pomoge, ale tak jak dziewczyny pisza idz na monitoring czyli usg aby podejrzeć pęcherzyki. Idzie sie około 18dc? jak nie myle poprawcie mnie
Dzięki za nazwy waszych kwasów
Bierzecie witaminę D?, ja zaczęłam ale nie czuje słońca w sobie
Tak pytam bo przed następnym staraniem chce łykać to co dobre:) wiecie co mam na mysli?!
werni szkoła medyczna jakas wybrana specjalizacja? pochwal sie jeśli chcesz
Miłego dnia
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi tak caly czas wysylam probki. Dzisiaj z rana nasiusialam i prosili mnie tez o badanie krwi wiec po pracy lece na pobranie. Zapytam tam o ten wynik na minusie
dziewczyny wszystkie mieszkacie daleko.. Ja pochodze wielkopolskiego, teraz w ogole jestem w anglii ..[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
nick nieaktualny