Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila: tak, ja chodzę cały czas do tego samego. Ma bardzo dobre opinie, wręcz jest uważany za najlepszego w mieście. Do tego jest sympatyczny i bardzo wzbudza zaufanie. Dlatego bez zawahania poszłam na HSG, mam wrażenie, że jestem w dobrych rękach. Tylko tak naprawdę sprawę starania się o dziecko poruszyłam z nim dopiero w sierpniu 2015, dlatego na własnym przypadku ciężko mi jeszcze wysnuć wnioski... Ale opinie ma bardzo dobre
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
astre ja bym na Twoim miejscu zrobiła test albo poszla na bete, ale tak na luzie byc możne jest to przez chorobę ale jak nie?
Jeśli beda dwie krechy to antybiotyk radze odstawić a jak jedna to będziesz mogła spokojnie go lykac i zdrowieć
Ale to moje zdanie Ty zrobisz jak uważasz za słuszne dla Ciebie
Ja o Maca czytałam mężowi jest za! wiec kupujemy, ona ma bogaty skład w wartości odżywcze! WOW! Kupie tez ja mamie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 11:55
LillaMy, astre lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziękuję za miłe przyjęcie
Wykresy prowadzę od maja (na innym portalu). Starania rozpoczęliśmy 20 sierpnia 2015 r. Obecnie jest to mój 5 cykl starań i zarazem ostatni, ponieważ umowę mam do końca marca i z nowym cyklem nie zmieszczę się w wymagane "skończone 12 tc" w dniu rozwiązania umowy. Pracuję w sklepie (kasa i wykładanie towaru), więc ciążę byłoby mi ciężko ukryć przed pracodawcą. Dlatego jeśli nam się teraz nie uda, to musimy zrobić dwumiesięczną przerwę do podpisania nowej umowy...
Cykle mam regularne, dwufazowe, faza lutealna 13-14 dni. Z badań miałam cytologię i USG, wg ginki wszystko ok.
astre lubi tę wiadomość
-
Witajcie sosenka i anusiak5 napiszcie cos o sobie
astre nowy cykl, nowe starania! Ja czekam na @ a później ruszam z staraniami z maca a jutro wizyta kontrolna u gina.
Dzis kupiłam 4 testy ciążowe trafiłam na promocje w Super Pharm.
Kupiłam sobie ostatnio lampe i wszystkie akcesoria do paznokci hybrydowych, jak sadzicie nie ma przeciwwskazań robienia ich w ciąży? Widziałam ze nie które kobietki robią sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:28
-
Kochane, mam nadzieję, że w 2016 wszystkie będziemy się jeszcze uśmiechać na wspomnienie rozterek podczas starań...
Swoją drogą, ile lat mają Wasi partnerzy?
Mój 35 w tym roku, więc wypadałoby w końcu coś spłodzić
Humor już mi się poprawił, a zaraz poprawi się jeszcze raz, jak zrobię zakupy witaminek w apteceKamila ;), LillaMy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam wlasnie od gina. Na wizycie dobrze macica po łyzeczkowaniu super, po torbielu nie ma śladu zalecił mi brac actifolin 2mg, oczywiście juz kupiłam i połknęłam tabletkę.
Na USG widziałam pęcherzyk w jajniku. Zapytalam czy moge wykorzystac ta owulacje mowi ze tak ale lepiej zaczekac do nast. zeby spac spokojnie...ale kurcze korci mnie co sadzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:13