Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila a co potrzebujesz wiedzieć ? Ja kształciłam sie w kosmetologii,ale juz ładnych pare lat temu napisz może pomogę
Kamila ;) lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nie dziękuję dziewczyny, uwierze jak zobacze. wczoraj byłam u mojego gina na NFZ i dał mi skierowanie na badania i powiedział, że widzimy się 22.02 na usg to wtedy wszystko już powinno być widać łącznie z serduszkiem. zejde na zawał do tego 22 lutego. a w ogóle mam pytanie- boli mnie gardło moge coś wziąść?
-
Tez mnie boli gardło i wzięłam coldrex max grip w saszetkach do picia i jest lepiej.
Dea pewnie ładny przyrost będzie a do 22 jest niedługo jak Twój zaaragowal ? -
Dea28 wrote:nie dziękuję dziewczyny, uwierze jak zobacze. wczoraj byłam u mojego gina na NFZ i dał mi skierowanie na badania i powiedział, że widzimy się 22.02 na usg to wtedy wszystko już powinno być widać łącznie z serduszkiem. zejde na zawał do tego 22 lutego. a w ogóle mam pytanie- boli mnie gardło moge coś wziąść?
Syrop - Prenalen dla Kobiet w ciąży
Tabletki do Ssania - nie wszystkie
Wit. CWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:55
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Cześć Karolina2787 , mam takie samo wrażenie, niestety to nie jest takie łatwe, nie wiem dlaczego. Staracie się naturalnie? My na razie tak - 8cs.
Hej sosenka
Tak staramy się naturalnie, jak do tej pory nie przejmowałam się aż tak bardzo. Badaliśmy się oboje ponad rok temu i było wszystko w porządku dlatego też próbujemy bez leczenia (jak na razie). Dziś wypada mi owulacja więc może tym razem. Chociaż co do mojej owulacji to muszę się jej bardziej przyjrzeć, że tak powiem bo niepokoją mnie objawy typowe dla niej mam na myśli śluz i temp. bo nie są takie jak powinny hmm... poza tym lekkie bóle w dole brzucha tak jak co miesiąc na owulacje są czyli niby poprawnie, nie wiem co o tym myśleć. Jak to wygląda u Ciebie?sosenka lubi tę wiadomość
-
Ten syrop prenatal- jest skuteczny a do ssania całkowicie bezpieczne sa tabletki lub spray tantum verde no i wit C tak jak dziewczyny pisały
LillaMy lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyJa na ból gardła płuczę sobie takim płynem ziołowym Salviasept i działa fenomenalnie jak zaczyna mnie piec to płuczę na noc i rano nie boli więc dalej nie muszę tego robić..
Teraz jestem już na zwolnieniu, więc spokojniejsza jestem, że wirusa żadnego tak łatwo nie złapię.
A w razie co..mogę się wyleżeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:05
-
Mnie jak cos zaczyna brać to najpierw sięgam po domowe sprawdzone sposoby później leki
Wiecie jaki "cyrk" Moj M dostał wczoraj wezwanie na policje jako Świadek w sprawie pośrednictwa ubezp. Po rozmowie tel. dowiedział sie... Ze Pośrednictwo Ubezpieczeń oszukiwało swoich klientów ze maja za ich pośrednictwem wykupione OC. A tak naprawdę czesc ludzi nie miala To znaczy umowa podpisana w pośrednictwie kasa im dana i cala reszta formalności ale tylko u nich! Jakoś to wyszło I firma gothaer bo ona została oszukana wczeła sprawę przeciwko firmie pośrednictwa ubezpieczeniowe (dziwna nazwa nie pamiętam) Nasza składka raczej poszła, badz jej cześć bo dostaliśmy od firmy gothaer potwierdzenie ale i tak moj musi isc jako swiadek na policje. W dodatku w czasie gdy to OC bylo wazne sprzedaliśmy samochód. Ale na nowe auto OC wykupiłam juz sama -
Karolina2787, ja przed rozpoczęciem starań się badałam i niby było wszystko ok. teraz 8cs, okres tuż tuż. Postanowiliśmy, że jak teraz nic nie wyjdzie to badamy się oboje. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, i problem tkwi w najprostszych kwestiach, tj. stres, mało ruchu - mąż prowadzi swoją działalność i na nic nie ma czasu.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySosenka
Mój partner w dzień mojej owulacji tak się stresuje, że aż mi go szkoda tak się stara. Robiłaś może testy owulacyjne? Ja tak ostatnio się naczytałam, i postanowiłam że wypróbuje za miesiąc tak z czystej ciekawości po prostu i czy jest ok. Być może za dużo myślimy o tym i dlatego nie wychodzi, tylko czy da się o tym zapomnieć, nie myśleć jak tak bardzo się tego pragnie...