X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • LillaMy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, każda z Nas myślała że to pójdzie raz dwa wtedy kiedy będziemy chciały, niestety realia są troszkę inne ..

Dea, na pewno będziesz troszkę spokojniejsza :) a wcześniej do Ginekologa nie ma co iść :)

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wszystkie :)

Gratuluje przyszłym mama :) <3

Przepraszam za swoja nieobecność miałam natłok spraw, ale juz Was nadrobiłam i wracam :)

Czy któraś z Was jest kosmetyczka? Badz ma wiedzę odnośnie sprzętów kosmetycznych itp?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea gratulacje:)

Dea28 lubi tę wiadomość

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 Gratulacje :-D Karolina2787 Witaj w naszym gronie :-)

Dea28 lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila :-) a co potrzebujesz wiedzieć ? Ja kształciłam sie w kosmetologii,ale juz ładnych pare lat temu napisz może pomogę :-)

Kamila ;) lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, dzięki :) Dłuższa rozmowa Wysyłam zaproszenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:59

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok juz patrzę :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuję dziewczyny, uwierze jak zobacze. wczoraj byłam u mojego gina na NFZ i dał mi skierowanie na badania i powiedział, że widzimy się 22.02 na usg to wtedy wszystko już powinno być widać łącznie z serduszkiem. zejde na zawał do tego 22 lutego. a w ogóle mam pytanie- boli mnie gardło moge coś wziąść?

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mnie boli gardło i wzięłam coldrex max grip w saszetkach do picia i jest lepiej.
    Dea pewnie ładny przyrost będzie a do 22 jest niedługo :) jak Twój zaaragowal ? :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • LillaMy Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    nie dziękuję dziewczyny, uwierze jak zobacze. wczoraj byłam u mojego gina na NFZ i dał mi skierowanie na badania i powiedział, że widzimy się 22.02 na usg to wtedy wszystko już powinno być widać łącznie z serduszkiem. zejde na zawał do tego 22 lutego. a w ogóle mam pytanie- boli mnie gardło moge coś wziąść?

Syrop - Prenalen dla Kobiet w ciąży
    Tabletki do Ssania - nie wszystkie
    Wit. C ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:55

Alexiaa lubi tę wiadomość

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sosenka wrote:
    Cześć Karolina2787 :), mam takie samo wrażenie, niestety to nie jest takie łatwe, nie wiem dlaczego. Staracie się naturalnie? My na razie tak - 8cs.

Hej sosenka :)
    Tak staramy się naturalnie, jak do tej pory nie przejmowałam się aż tak bardzo. Badaliśmy się oboje ponad rok temu i było wszystko w porządku dlatego też próbujemy bez leczenia (jak na razie). Dziś wypada mi owulacja ;) więc może tym razem. Chociaż co do mojej owulacji to muszę się jej bardziej przyjrzeć, że tak powiem bo niepokoją mnie objawy typowe dla niej mam na myśli śluz i temp. bo nie są takie jak powinny hmm... poza tym lekkie bóle w dole brzucha tak jak co miesiąc na owulacje są czyli niby poprawnie, nie wiem co o tym myśleć. Jak to wygląda u Ciebie?

sosenka lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prenalen Gardło, pastylki do ssania :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten syrop prenatal- jest skuteczny :-) a do ssania całkowicie bezpieczne sa tabletki lub spray tantum verde no i wit C tak jak dziewczyny pisały :-)

LillaMy lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ból gardła płuczę sobie takim płynem ziołowym Salviasept i działa fenomenalnie :) jak zaczyna mnie piec to płuczę na noc i rano nie boli więc dalej nie muszę tego robić..

Teraz jestem już na zwolnieniu, więc spokojniejsza jestem, że wirusa żadnego tak łatwo nie złapię.
    A w razie co..mogę się wyleżeć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:05

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jak cos zaczyna brać to najpierw sięgam po domowe sprawdzone sposoby później leki :)

Wiecie jaki "cyrk" Moj M dostał wczoraj wezwanie na policje jako Świadek w sprawie pośrednictwa ubezp. Po rozmowie tel. dowiedział sie... Ze Pośrednictwo Ubezpieczeń oszukiwało swoich klientów ze maja za ich pośrednictwem wykupione OC. A tak naprawdę czesc ludzi nie miala To znaczy umowa podpisana w pośrednictwie kasa im dana i cala reszta formalności ale tylko u nich! Jakoś to wyszło I firma gothaer bo ona została oszukana wczeła sprawę przeciwko firmie pośrednictwa ubezpieczeniowe (dziwna nazwa nie pamiętam) Nasza składka raczej poszła, badz jej cześć bo dostaliśmy od firmy gothaer potwierdzenie ale i tak moj musi isc jako swiadek na policje. W dodatku w czasie gdy to OC bylo wazne sprzedaliśmy samochód. Ale na nowe auto OC wykupiłam juz sama :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila dobrze zrobiłaś :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłam witamine C i czekam

beta z dziś 344

mój hmmm pierw się trząsł, potem coś mówił że kredyt że to że tamto, że chyba nie z nim a potem mi zrobił taaaaaaką kolację żebym musiała to 3 dni jeść :D

werni, sosenka, Edyzia lubią tę wiadomość

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chyba był w szoku i nie wierzył. Teraz będzie cię ładnie karmił :) teraz mogę oficjalnie pogratulować :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • sosenka Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787, ja przed rozpoczęciem starań się badałam i niby było wszystko ok. teraz 8cs, okres tuż tuż. Postanowiliśmy, że jak teraz nic nie wyjdzie to badamy się oboje. Mam nadzieję, że wszystko jest ok, i problem tkwi w najprostszych kwestiach, tj. stres, mało ruchu - mąż prowadzi swoją działalność i na nic nie ma czasu.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka
    Mój partner w dzień mojej owulacji tak się stresuje, że aż mi go szkoda tak się stara. Robiłaś może testy owulacyjne? Ja tak ostatnio się naczytałam, i postanowiłam że wypróbuje za miesiąc tak z czystej ciekawości po prostu ;) i czy jest ok. Być może za dużo myślimy o tym i dlatego nie wychodzi, tylko czy da się o tym zapomnieć, nie myśleć jak tak bardzo się tego pragnie...

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ