X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • sosenka Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787, nie robiłam testów i nie mam zamiaru, bo jeszcze bardziej będziemy spięci, co więcej, myślę o zrezygnowaniu z mierzenia temp w następnym cyklu. Chyba musimy wyluzować. We wcześniejszych cyklach nie mówiłam mojemu mężowi o niczym, o obawach itd. Ale jak dostałam miesiąc temu okres to się rozbeczałam i w końcu się wyżaliłam. Z jednej strony dobrze, bo widzę jak się stara i dba i też widać jak bardzo chce zostać tatą ale z drugiej strony go zablokowało i nie miał ochoty na seks... Ehhh a czas leci.

Jak tam dziewczyny? Ile pączków wtrąciłyście? Ja 2 :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze żadnego :)

sosenka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sosenka
    Masz rację im bardziej tego pragniemy tym bardziej się stresujemy i zadręczamy kiedy nam nie wychodzi. Najlepiej byłoby gdzieś wyjechać np. na weekend i się wyluzować, odstresować chociaż na chwile. Trzeba wziąć głęboki oddech i odpocząć od tych wszystkich złych myśli, odpocząć od kurczowego starania i dać sobie na luz. Czas pokarze.

Co do pączków zjadłam dwa i wystarczy :)

sosenka, Kamila ;) lubią tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam jednego :)

Testować nie bede bo wiem ze sie w tym cyklu nam nie udalo, dzis ide kupic mace w proszku i zaczynamy brać :)

Karolina2787 masz racje! Ja czekam na @, skończy sie i jedziemy gdzieś z M :) myślę nad wodami termalnymi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:43

Karolina2787, sosenka lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja świeżo po owulacji, więc jeszcze trochę do @ poczekam, jak znów się nie powiedzie to spróbuje z tymi testami.

Kamila ;)
    Super! Gdybym dostała jakiś mały urlopik też wybrałabym się ze swoim partnerem, ale może na walentynki się uda :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam dziś pierwsza porcje macy, jej zapach jest jak dla mnie odpychający :D

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila a ta maca w czym pomoga ? Może tez zacznę pic hmm... Dziewczyny ja juz jestem pare dni po owu "chyba" w tym miesiącu pierwszy raz żałowałam,ze nie robiłam testów owulacyjnych,bo juz zgłupiałam,w piątek byłam u lekarza były pecherzyki po 16 mm,sobota pulsujący ból jajnika na którym były pecherzyki, niedziela napięcie w brzuchu i pobolewanie,poniedziałek to samo
    ,we wtorek od rana juz brzuch pobolewał i to bardzo mocno i gdybym miała śluz tak jak zawsze-płodny to byłabym pewna,ze to owulacja,bo zawsze tak ja czułam mocno.A tu śluz taki jakby mleczny i typowo niepłodny ,wiec teraz juz nie wiem sama,a kochaliśmy sie co drugi dzień,w 9 dc wzięłam 1globulke gynoxin bo miałam lekki stan zapalny i po niej wszystko ustąpiło. Dziewczyny czy miała może któraś tak,ze owu była,ale nie było innych jej objawów np.sluzu ?

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A paczki zjadłam dziś 3 :-D ale dwa małe :-P Sosenka nam teraz 9 cykl starań leci ...podobnie do Was :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:56

sosenka lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni nie dziękuje i tak jeszcze

ja 2 pączki zjadłam i oby mój narzeczony mnie tak nie karmił bo i tak swoje warze :D

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea twój i tak będzie cię pewnie rozpieszcza :)

Dziś u mnie 15dc prawdopodobnie może być jeśli jutro skoczy tempka

Dea28 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • sosenka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni i Alexiaa, Owocnej owulacji <3

Alexiaa marzę o tym aby mój 8cs był ostatnim. :)))

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa
    Ja miałam podobnie z owu ostatnio. Był ból w dole brzucha po lewej stronie tak jak zawsze mam na owulacje z tym, że śluz był taki jakby białawy nie przeźroczysty. Dlatego też postanowiłam, że zacznę z testami na owu. Pierwszy raz będę próbowała więc może dowiem się dokładniej jak jest z tą owulacją u mnie.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa, Maca jest bogata w cały szereg składników odżywczych. Maca wzmacnia organizm, dodaje energii, poprawia pamięć, zwiększa libido, reguluje gospodarkę hormonalna itp, itd....Bardzo duzo o niej pisze w necie.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeważnie mace biorą faceci

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni
    Czytałam o tej macy i to jest dla wszystkich nawet dla dzieci i młodzieży bo wspomaga procesy pamięciowe i ułatwia przyswajanie wiedzy.

Kamila
    Jak Ci idzie z piciem macy? ;) po tym jak napisałaś, że zaczynasz ją pić z ciekawości poczytałam o niej na necie i sama się zainteresowałam. Ma tyle witamin i składników mineralnych. Chyba sama spróbuje :) Gzie ją kupiłaś i za jaką cenę?

Kamila ;) lubi tę wiadomość

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 testy owulacyjne fajna sprawa,u mnie zawsze wychodziły w czasie owulacji,a dzień po juz kreska druga byla mniej widoczna,wiec wiedziałam dokładnie co i jak :-) teraz nie robiłam,bo chciałam trochę wyluzować,ale pózniej żałowałam.Wiec niedługo zamawiam znów zapas :-P a Wy teraz który cykl starań macie ,przypomnij mi ? -- Sosenka może będzie to Twój ostatni cykl i niedługo zobaczysz wymarzone II kreseczki :-D --Kamila :-) może tez spróbuje tej macy zaszkodzić nie zaszkodzi,a może pomoże :-D a czemu myślisz,ze w tym cyklu sie nie udało,zawsze trzeba mieć nadzieje,ja w pierwszej ciąży właśnie jak juz tej nadziei nie miałam to sie udało :-) i do teraz nie wierze hehe...

Karolina2787, sosenka lubią tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• werni Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wiem ze jest dla wszystkich ale zauważyłam że tu na ovu dziewczyny piszą że ich mężczyźni ją biorą.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa
    A jakie testy kupowałaś? O dzidziusia staramy się z partnerem już ponad rok. Wcześniej się tak tym nie przejmowałam bo myślałam, że to będzie szybko ;) nie spinałam się tak i nie patrzyłam na nic, więc nie wiem od kiedy liczyć ;) Teraz już jest inaczej... dlatego też pomyślałam o tych testach a żeby się przekonać czy jest ta owulacja wtedy kiedy powinna i czy jest w ogóle :)

Werni
    Może ma taki smak albo zapach, że kobiety powiedziały swoim mężczyznom żeby lepiej oni to brali hihi ;) w końcu im też zależy na dzidziusiu to niech i oni troszkę pocierpią :D

werni lubi tę wiadomość

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787- http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4906883149.html ja zamawiam z tej aukcji i jestem bardzo zadowolona :-) no to tez juz troszkę sie staracie, ale teraz jak zaczęłaś sie obserwować to z pewnością szybko pójdzie :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni a jak tam u Ciebie ? Ja dziś 18dc - nie cierpię tego okresu po owulacji jak sie czeka do zrobienia testu :-/ ja będę robić teraz w środę,bo biorę dupka i muszę sprawdzić ,czy mam odstawić go czy kontynuować,a tak to nie robiłabym tak wcześnie tylko czekała Jam mi sie zacznie @ spóźniać .

LillaMy a jak tam u Ciebie? Jak cykl,coś sie zmieniło ?:-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ