Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela Powodzenia życzę i oby się powiodło
Kamila czyli po @ wyprawa na wyspę odprężenia i zapomnienia? Znaczy chodzi mi o wyjazd i odpoczynek no i oczywiście nowy początek starań tak na luzaku żeby nie myśleć i bez spinyAngela B-D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo musicie takie miejsce znaleźć by było ciekawie, żeby dużo atrakcji było to się skupicie na czymś innym i zapomnisz, że się staracie hehe a po powrocie niespodzianka A o jakim miejscu myślicie, żeby pojechać? Ja dziś na antybiotyku niestety polecisz jakiś ciekawy film?
-
Angela B-D zobaczysz uda sie przy pierwszy podejściu i będziecie juz niedługo tulić swoje maleństwo
Kamilka przykro mi,ze @ przyszła ,ale juz dziś masz 1 dc i mozesz od nowa liczyć,a w tym cyklu macie zaplanowany wyjazd wiec sie odstresujesz i zrelaksujesz i szybko znów sie udaAngela B-D lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Karolina2787 to,ze bierzesz antybiotyk wcale nie świadczy o tym,ze zaburza Ci sie cykle.wiec głowa do góry znam wiele przypadków,gdzie podczas zażywania antybiotyku udało sie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Karolina2787 to,ze bierzesz antybiotyk wcale nie świadczy o tym,ze zaburza Ci sie cykle.wiec głowa do góry znam wiele przypadków,gdzie podczas zażywania antybiotyku udało sie
Mam nadzieję kochana, poza tym zakupię dziś testy owulacyjne i się w końcu przekonam czy w ogóle istnieje ta moja owu -
Angela ja rownież
Karolina2787 powodzenia :-* ja tez juz na ten cykl zakupuje,bo jednak brakowało mi ich teraz
A i na mace sie skuszę,tyle o niej piszecie wspaniałości wiec nic tylko pic
Werni jak samopoczucie ? Nakręcasz sie juz i wyszukujesz objawów ,bo ja tak jak co miesiąc obiecałam sobie,ze w tym miesiącu nie będę tak robić,ale to silniejsze ode mnie ...Angela B-D lubi tę wiadomość
......
-
nick nieaktualny
-
Tez jeszcze nie testowalam i nie raz myślałam by kupić ale jak czytam różne opinie ze pieniądze w błoto to nie chce kupować. I tak mniej więcej znam swój organizm i dzięki wykresowi wiem kiedy owulka. Przeważnie 15dc potwierdzona tez przez monit ale nie w tym cyklu. Samopoczucie takie sobie bo szaro buro chce się spać. Z objawów to tylko piersi bolą czasami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jak sie staraliśmy za pierwszym razem to tez nie używałam testów,tylko mierzenie tempki i chyba raz monit miałam.A teraz za namowa koleżanki juz od stycznia rok temu zaczęłam stosować i jestem bardzo zadowolona ,dokładniej niż podczas mierzenia tempki u mnie działają,bo tempka mi dopiero 2,3 dni po owu rosła a przed to nie zawsze spadek miałam
Werni wypróbuj na Allegro za grosze sa.aaa ja zawsze robiłam ok 14-15 h i wtedy wychodziły superKarolina2787 lubi tę wiadomość
......