Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do tempki trzeba mierzyć w jednym miejscu o stałej porze z rana. klikasz na wykresie w dany dzień i wpisujesz tam swoje objawy, leki, notatki itd. Możesz też sama ustawić owulacje.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPostaram się uzupełnić w miarę możliwości nie wpisywałam wcześniej tempki dlatego nie pokazało mi kiedy była owulacja i nie zapisze mi się chyba. Ale u Ciebie ten wykres wygląda inaczej np. masz pokazane ból brzucha czy tam inne dolegliwości ja nie mam bo nie zapisała się owulka? Czy dlaczego bo już sama nie wiem chyba jestem głupia
werni lubi tę wiadomość
-
Ból brzucha to sama sobie wpisałam w objawach. Żeby owulka się pojawiła trzeba mierzyć albo od początku albo od 7-8 dc zależy kiedy owu występuje. Tempke wpisuje się na początku zaraz przy godz. Żeby samemu ustawić owulacje klikasz na ten dzień i wyskoczy ci okienko. Tam na dole zmień na wyłączony.
Karolina2787, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A w którym jesteś dniu ? Może jeszcze nic straconego. Po owulacji między 5-12 dpo jest jednodniowy skok lub spadek wtedy występuje zagniezdzenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kup sobie testy owulacyjne Karolina- na allegro można kupić całymi pakami tanio. Bo ciężko jest na czuja celować, kiedy masz owulkę. Test to kolejna przy temperaturze wskazówka. Bardzo przydatna sprawa.
Jeśli chodzi o wysypanie, to ja miałam prawdziwy armagedon na buzi teraz przy owulacji... Tzn na brodzie- ale po prostu obłęd, jak nastolatka;)
https://ovufriend.pl/graph/45dd40529941c54df1d583ab9a600c47
28 lat, 3 dcKarolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Karolina aby mieć różne opcje do zaznaczania w objawach, to wchodzisz na zakładkę objawy i tam na dole jest pole edytuj, po naciśnięciu pojawia Ci się cała lista i wybierasz sobie tylko to co Ty chcesz oznaczać, wciskasz ok i dajesz zapisz to samo jest z lekami
Ania Nowa trzymam mocno kciuki za test
Kasia 1987 testy też nie powiedzą Ci czy owulka była czy też nie !
Jedyna rzecz jaka Ci powie czy owulka wystąpiła to usg monitoring przed owulacją i po pójść sprawdzić czy pęcherzyk pękł i czy jest płyn w zatoce douglasaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:49
Karolina2787, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina, jeśli chciała byś poprawić śluz, to przed owulacją pij dużo wody oraz zakup sobie siemie lniane
Kamila zróbcie sobie wypad do Zakopanego basenów tam masz do wyboru do koloru
Angela B-D mam nadzieję że po unormowaniu hormonów zaskoczy za pierwszym razem
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam do sprzedania nowe opakowanie Inofemu wspomagającego starania. Ja już go nie używam, bo pomógł mi przenieść się na fioletową stronę i będę po 2 latach starań mieć synka. Leczyłam się na niepłodność i inozytol był wskazany przez mojego lekarza. Mam niedoczynność, problemy z cystami, a zaszłam w ciążę w cyklu z niedrożnego jajowodu Jestem z Krakowa, mogę też wysłać Inofem pocztą.
W opakowaniu jest 30 saszetek, dorzucam jeszcze dodatkowo 3 z poprzedniego opakowania.
Cena u mnie - 30 zł za 33 saszetki.
(w najtańszej aptece Gemini macie go po 38,89 +12,49 przesyłka, także myślę że się opłaca, datę ma do końca września 2016 - http://www.aptekagemini.pl/inofem-30-saszetek.html ).
Czekam na wiadomość priv.
Buziaki i powodzenia w staraniach!!!
(urlop również naprawdę pomaga, sprawdziłam na własnej skórze:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny