Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa udało sie?
Karolina, własnie sie zastanawiam gdzie pojechac. Na ile zależy gdzie ale myślę ze 4-5 dni wystarczy...Zastanawiam sie czy nie pojechać na wody termalne wymoczyć dupsko trochę ale nocleg gdzieś w zaciszu ponieważ Moj M uwielbia patrzeć w niebo, a nie dawno kupił nowy teleskop i była tylko jedna okazja podczas wyjazdu na Sylwestra aby nacieszył oczęta swoje
A film wczoraj oglądaliśmy Marsjanin, całkiem dobry
Alexiaa Maca z sokiem ananasowym jest OK!
Angela B-D kiedy będziesz wiedziała czy sie udało?
_Anetttt_ skąd jesteś? -
nick nieaktualnyhmmm... fajowo też bym się z chęcią wygrzała dziś taki byle jaki dzień, że nic się nie chce tylko spać. Również pomyślę nad wyprawą miło by było się zrelaksować w jakimś przyjemnym miejscu. Muszę namówić swojego a filmik zalukam dziś, myslałam też żeby się wybrać do kina na walentynki tylko szkoda że wszystko z napisami grrr nie cierpię ogladać jednym okiem a drugim czytać napisów
-
nick nieaktualny
-
Można i tak Karolina pokaż i ten pierwszy
Wyjazdy.... tez bym gdzieś wyjechała
W stolicy kilka lat mieszkałam
Ania trzymam kciuki -
nick nieaktualnyWerni
Jak na razie to szczerze nie ma czego pokazywać bo zaznaczyłam cykl od 22 stycznia ale nie zaznaczałam nic poza @ i współżyciem hehe wiesz jakoś nie mogłam się połapać bo jest inaczej niż ten który przy sobie noszę w tele tam jest jakoś jaśniej wszystko, a patrząc na Twój wykres to ja w ogóle zielona jestem -
Karolina to pytaj jak czegoś nie wiesz poczytaj tez w bazie wiedzy. Tam jest napisane jak prowadzić wykres.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny