Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tymi lekami to już dawno nie biorę to były antybiotyki. Narazie nic mnie nie boli tylko piersi mam wrażliwe i powiekszone
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja dzis czuje sie okropnie w pon. pojawiło sie u mnie plamienie @, wczoraj cisza a dzis chlupało i ledwo sie ruszam,tak mnie boli
Własnie szukam noclegu w Białym Dunajcu W Zakopanym na nocne obserwacje z teleskopem za jasno. Jest taka fajna stronka która pokazuje naświetlenia miejsc Ale jak pojadę to Zakopane na pewno odwiedzę
Ania jak wynik testu?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dziś znów owu przesunęło z 15 na 18. No nic. Nie będę ruszał zobaczymy co z tego wyniknie.
Ania trzymam nadal kciuki.
Dea będzie dobrze. Poczytaj książkę, porob to co lubisz. By zbić czas. -
Hej dziewczyny, nie ma mnie bo wrzucam na luz w tym miesiącu i nie chce się nakręcać dlatego staram się nie przesiadywać na of. Ale z całym sercem jestem z każdą z Was i mam nadzieję, że po kolei każda z nas znajdzie się na fioletowej stronie.
Mam jednak pytanie byłam na badaniach Progesteron i prolaktyna ok, ale niepokoi mnie TSH - mam 4,030 uIU/ml, norma 0,270-4,200. Niby się mieszczę w normie ale jednak jest blisko górnej granicy. Czyli może mała niedoczyność tarczycy? Nie wiem co mam myśleć, bo pani, która dawała mi wyniki mówiła, że powinnam się zgłosić do endokrynologa z tą tarczycą jak chce mieć dzidziusia, a znowu ginekolog powiedział, że jest ok.
Na szczęscie zmieniam lekarza, i w sb mam pierwszą wizytę. I tu drugie pytanie, czy myślicie, że powinniśmy iść na czczo? Bo to prywatna poradnia ginekologiczna i wszystko jest na miejscu, ale nie wiem czy już cokolwiek będziemy działać na pierwszej wizycie
Buziaki. Dziękujęwerni lubi tę wiadomość
-
Jak dobrze pamiętam tsh przy staraniach trzeba mieć ok. 2 dobrze ze zmienisz lekarza on ci podpowie co i jak.
sosenka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja też dziś testowałam i niestety negatyw ;-/ mam dziś 23 dc ,nie robię sobie za bardzo nadziei,że to się zmieni:-( a już liczyłam,że się udało,bo kiepsko się czuję od paru dni i wszystkie objawy pasowało do II kreseczek.
No,ale co nie można się załamywać,trzeba walczyć dalej dalej dziewczyny niech któraś przełamie tą złą passę na forum Werni może u Ciebie się powiedzie
No nic mace dziś zamawiam i chyba znów wrócę do mierzenia tempki ,żeby wykresik ładny był na ovWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:48
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...