Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlexiaa
W takim razie skoro polecasz to i ja zakupię oby się powiodło.
Anetttt
Witamy Ciebie serdecznie rozumiem że testujesz od drugiego cyklu? Ja zacznę dopiero po @ ale się nakręciłam ogólnie bo mam nadzieję że będzie lepiej i coś ten rok przyniesie hihiAlexiaa lubi tę wiadomość
-
Karolina 2787, miesiąc temu kupiłam i pierwszy raz zrobiłam test jakoś w 14 czy 15 dniu cyklu dopiero, nie miałam jeszcze do końca wiedzy jak się je stosuje w tym używam już jak trzeba. Dziś zaczęła się pojawiać druga kreska... więc oczekuję na pozytywny i potem do dzieła
Trzymam mocno kciuki za owocny miesiąc dla nas wszystkich!sosenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Anettt
Alexiaa ja mam 17dc a owulka chyba była 15 bo mnie jajnik lewy bolał. Dziś nie mierzyłam tempki bo kolo 4 poszłam spać. U mnie domowka była.
Karolina dokładnie niech faceci tez się starają. -
Witajcie wszystkie
Karolina2787 wrote:
Kamila
Jak Ci idzie z piciem macy? po tym jak napisałaś, że zaczynasz ją pić z ciekawości poczytałam o niej na necie i sama się zainteresowałam. Ma tyle witamin i składników mineralnych. Chyba sama spróbuje Gzie ją kupiłaś i za jaką cenę?
Mace pije codziennie rano przed śniadaniem, pół łyżeczki na pół szklanki wody, czytałam ze z woda ma najszybsza wchłanialność, po czym zapijam woda Smak nie jest taki zły, zapach dla mnie tak Każdy ma swój gust, mój M pije bez problemu
Czytałam ze zaczyna sie picie od pół łyżeczki później sie zwiększa ilość do max 2 łyżeczek przez 6tyg z tygodniowa przerwa.
Kopiłam w sklepie zielarskim 50g za 15zł, ale mozna kupic tez w necie.
werni, dziewczyny daja faceta zapewne dlatego ze podobno zwiększa libido
Mnie jednak przekonały dodatkowe jej własności, skład witamin i minerałów jakie posiada o których wspominała Karolina, oraz LillaMy ktora o niej wcześniej pisała na forum
U mnie 28dc czas na @, wiec czekam na nia
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 13:37
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila
Widziałam na necie jeszcze mace w tabletkach co myślisz? Skoro ma niezbyt smak czy tez zapach może lepiej łykać i już. Chociaż pewnie lepszą przyswajalność będzie miała ta w proszku. Nie czekaj na @ może jak o niej zapomnisz to i ona zapomni o Tobie i nie pojawi sięKamila ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila
Rozmawiałam na ten temat z moim partnerem, powiedział że on to może ją jeść garściami hehe, więc i ja nie będę gorsza spróbujemy razem. Fajnie, że działa pobudzająco tzn. dodaje energii, mój dużo pracuje fizycznie i jak wraca z pracy jest tak zmęczony, że nie ma na nic już ochoty. Dlatego duży plus za to ciekawa jestem jak na nas podziała. Jednak postawie na proszek, myślę że będzie lepszy i szybszy w działaniuKamila ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze zawsze coś jak już tak fajnie wszystko sobie poukładałam to się popsuły plany. Chciałam od nowego cyklu zacząć testować ale od dziś muszę brać antybiotyk bo jakieś zapalenie dziąsła mam nie wiem bo nic nie widać tylko ból jest pulsujący przez cały dzień i czasem nawet boli ucho i szyja koło migdałka prawego. Jakieś pół roku temu miałam anginę być może to jej pozostałości. Teraz to już kompletnie zaburzą mi cykl te antybiotyki i pewnie w ogóle się nie połapie nie wiem...