Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki , jak widzicie jestem w ciazy ale tez mam dwa aniołki , musicie walczyć o to szczęście
ja w szczęśliwym cyklu totalnie odpuściłam bo juz miałam kręćka na tym punkcie i udało się i tego Wam życzęzAgatka lubi tę wiadomość
-
Jakby się dało wyłączyć myślenie o dziecku to bym była BARDZO szczęśliwą kobietą.
Dziś jest pierwsza rocznica o czym staraqm się nie myśleć, mam wystarczająco podły nastrój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 19:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie żeby móc całkowicie nie myśleć musiało by chyba zlecieć ze 100 cykli.. a to i tak by nie pomogło było by jeszcze gorzej, jak na razie ten cykl odpuściłam ze wszystkim, nie czytam rad pod wykresem, nie prowadzę obserwacji, pomiarów, zero diety, robię i jem wszystko to na co mam ochotę, nawet z seksem z mężem odpuściliśmy żeby nie było w tedy kiedy trzeba tylko w tedy kiedy my chcemy, poprzedni miesiąc był totalnie odjechany, całkowicie oszalałam na punkcie dziecka, wmawiałam sobie wszystkie możliwe objawy, a co to była za rozpacz w dniu @ to był dzień z życia wyjęty.. ten cykl jest inny choć i tak trudny pod względem ,,tego myślenia" to jest najgorsze..
Lena87 lubi tę wiadomość
-
No i wiedziałam, że to nastąpi, będę wredna.
Gajka, staracie się 2 cykl, to co ty w ogóle możesz odpuszczać? jak nawet za dobrze nie zaczęłaś? Statystyczna zdrowa Polska para stara się o dziecko 3-6 miesięcy. Największy Twój błąd jest taki, że w ogóle zaczęłaś czytać takie rzeczy i prowadzić wykresy.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna wredne docinki wrednie odpowiadać nie będę, za bardzo mnie irytują... ze wszystkiego spowiadać się nie będę przy okazji każdego komentowanego postu (szkoda że nie przyszło Ci do głowy że staram się o dziecko na poważnie 2 cykl, pierwszy z dokładnymi obserwacjami na OVU!!) W rzeczywistości tych cykli jest znacznie więcej..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:To może przestań się starać i poddaj się spontaniczności ?
Żeby w każdą owulację trafić mąż musiał by być na miejscu .. ale tu też nie masz żadnej pewności czy aby na pewno się uda.
Życzę Wytrwałości, Cierpliwości i upragnionej fasolki
Dzięki za dobre słowa. Ale spontanicznośc też już była wakacje-niespodzianka itd. Spróbuję jeszcze następnym razem z tymi wspomagaczami i zobaczymy. Ten cykl idzie w odstawkę choć mąż wraca już w pt.. Zobaczymy powodzenia i WamLena87 lubi tę wiadomość
-
Gajka 2 cykl to fakt króciutko sie staracie.. wiadomo każda kobieta chciałaby zaciążyc od razu , nie wkurzac sie nie udanymi cyklami
ja odpuściłam w szczęsliwym cyklu , wczesniej mierzyłam tempkę , badałam szyjke , sprawdzałam śluz alko w ogóle nie piłam , mojemu zakazywałam... kompletna paranoja , w koncu gdy miałam urlop olałam se to wszytsko , gdy kolejny test pokazał 1 kreseczkę ( chociaz mi sie wydawało że tam druga krecha była) aczkolwiek okres dostałam i stwierdziłam teraz się bawię , nie bede patrzec na to czy jest owulka czy nie.. tu drineczek tam browarek , bo w koncu lato i urlop , seks był z przyjemności iii ?? udało się , bałam się strasznie
kilka cykli zleci żeby poznać swoje ciało...grunt to naprawdę nie blokować się i nie poddawać sięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Gajka 2 cykl to fakt króciutko sie staracie.. wiadomo każda kobieta chciałaby zaciążyc od razu , nie wkurzac sie nie udanymi cyklami
wiem ze 2 to za malo i standardowo to norma ze to kilka cykli zleci żeby sie udało i nie licznym uda sie w pierwszym lub 2, 3 cyklu, ale powtarzam ze mój 2 cykl starań z ovu, czyli pomiary obserwacja itd. A myslec o dziecku i starac sie o nie to zaczęłam znacznie wcześniej tyle ze bez takich obserwacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny