Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
arizona 87 wrote:Hej kiedy w koncu przeczytam ze ktoras z was jest w ciazy? Dziewczyny do roboty Dajcie innym swiatelko w tunelu. Ja tylko chciałam napisac, ze ostatnio sie wkurzylam. Wychodzilismy z mezem od znajomych a oni mowia gdzie sie spieszycie przeciez i tak nie macie dzieci (oni maja 2). Poczułam sie jakbym w morde dostala. Gowno to kogo obchodzi czy mam czy nie mam i dlaczego, choc w towarzystwie gdzie wszyscy rozmnazaja sie jak kroliki to ja stawiam brak dzieci jako świadomą decyzje ze jeszcze mamy czas, ze ten swiat jest tak okropny ludzie tacy zli dla siebie ze nie chcialabym aby osoba ktora kochalabym najbardziej na swiecie doswiadczyla tego wszystkiego. Male dziecko moge bronic przed calym swiatem duze juz samo podejmuje decyzje. Zobaczymy czy dane mi bedzie zostac matka. Tak na marginesie maz wrocil w pt ale nie czulam specjanie boli owulacyjnych wiec pewnie dupa z tego. Nastepnym razem biore wspomagacze jak maz bedzie w drugiej polowie cyklu. Musze to pozniej obliczyc. Pozdrawiam
ja mam dwie siostry z czego obie maja dwojke dzieci i gadaja tylko o nich. Dzieci sa w naszej rodzinie najwazniejsze siostry maja fioła na ich punkcie. Od strony meza znowu jest nacisk jego rodzicow szwagierki tez juz sie pytaja kiedy dziecko bo tez juz maja.. W pracy peeeeełno dziewczyn zaciazylo w ostatnim czasie zazwyczaj "wpadki" a ja tu sie staram i slucham tych opowiesci i mnie krew zalewa ;p
arizona 87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nam sie udalo za drugim razem..a myslalam ze bedzie pod gorke bo choruje na tarczyce, mama nieregularne @,a sluz plodny to nie wiem czy wogole mam heh..wiecie co..grunt to nie kombinowac za wiele tylko czerpac przyjemnosc:)
jedyne czym sie wspomoglam to testy owulacyjne i bralam falvit mama zeby organizm troche podciagnac witaminowo..Lena87, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny