Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owieczqa to dobrze,ze sie nie martwisz ja to przeżywałam bardzo pierwsze pare razy...
Gratuluje,ze Tobiasz sie dostał u nas dopiero w publicznym kwiecień ,maj wyniki ,ale tam gdzie mieszkam jest tylko 8 miejsc ,wiec jakoś specjalnie sie nie nastawiam ,ze sie dostanie .
Witaj ponownie lunka87Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:54
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Dziewczyny zdrówka życzę U mnie w pracy dzisiaj było jak na oddziale zakaźnym, straszny sezon przeziębień. Ja się trzymam- tyle mam witamin od lekarza, że świecę w ciemności.
Dziewczyny jak czytam to Wy tak często robicie testy ciążowe przed @? Nie wykańcza Was to nerwowo? Ja kilka razy spróbowałam ale po negatywnym teście było jeszcze gorzej bo się łudziłam, że jest błędny i tak powtarzałam kilka razy i ciągle wierzyłam, masakra. Teraz mam zasadę, że robię dopiero jak mi się @ spóźnia.
Dzisiaj na kolacje było kakao i słodycze więc kolejny cykl bezowocny... -
nick nieaktualnySzara Mysza wrote:Ja kilka razy spróbowałam ale po negatywnym teście było jeszcze gorzej bo się łudziłam, że jest błędny i tak powtarzałam kilka razy i ciągle wierzyłam, masakra. Teraz mam zasadę, że robię dopiero jak mi się @ spóźnia.
U mnie temperatura potrafiła do samego końca dawać złudną nadzieję, być wysoko, tworząc piękny wykres..żeby @ mogła przyjść w swoim dniu
Ciekawa jestem jak będzie tym razem... -
nick nieaktualnylunka87 chciałabym w to wierzyć... do wczoraj jeszcze wierzyłam, a po dzisiejszym spadku nie łudzę się... tak jest co cykl... wykres wygląda pięknie, pod koniec temperatura spada z hukiem, następnie rośnie przez 2-3 dni i przychodzi @
No ale może się pozytywnie zaskoczę...lunka87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zdrówka życzę. Mnie też zaczyna gardło boleć to wzięłam coldrex max grip.
Aneta postaw się mamie może da Ci spokój. Może jak trochę przestaniesz się z nią widzieć to wróci równowaga psychiczna.
Ja zaczęłam od kilku dni nowy cykl. -
Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrówkowe, ale niestety kurczę nie przechodzi. Dziś dodatkowo gardło boli -_-
lunka87, ehhh te teściowe. Ale ja widzę tutaj, że coś widzisz na teście. Zdjęcie mogłaś wysłać. Czekam jak dzisiaj. Trzymam mocno kciuki!
Szara Mysza, ja w pierwszych cyklach już chyba w 10dpo robiłam test ciążowy. To mnie tak załamywało, że później stwierdziłam, że robię dopiero jak mi się spóźnia. I raz tak się zdarzyło. Zrobiłam test, jedna kreska, a godzinę później okres i płacz.
Magda87! Nie panikuj, widzę, że dzisiaj pięknie odbiło do góry
werni, powodzenia w nowym cyklu!werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Magda87! Nie panikuj, widzę, że dzisiaj pięknie odbiło do góry
Po spadku bywało u mnie że temperatura szła do góry i na wysokiej (jak na mnie) temperaturze dostawałam @... W sumie zastanawia mnie to nadal czemu tak było...
Czekam z niecierpliwością na sobotę
-
nick nieaktualnywerni wrote:Magda ostatnio u mnie tak było. I kiedyś z raz tez tak miałam. Tez się zastanawiałam co się dzieje.
Dlatego studzę emocje i czekam czy @ przyjdzie czy nie, niezależnie jak ładny jest wykres...
-
Magda i Werni ja tez tak miałam pare razy,ze temp ładna i dopiero jak dostałam @ to zaczęła spadać.
Lunka to czekamy za dobrymi wieściami coś czuje,ze będzie zielono
Ja jadę dziś do gina po tabletki na prolaktynę ,może coś po nich ruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:13
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Owieczqu - gratuluję sukcesu i życzę Tobiaszowi samych pięknych dni w przedszkolu
Magda87- temperatura lubi oszukiwać, jestem podobnym gatunkiem- piękne wykresy, skoki i @ Obiecałam sobie, że testy robię 13-14dpo, bo jeden dzień spóźnienia to czasem psikus organizmu, a zalamka wykancza psychicznie.
U mnie poprawa pogody to dobrze nastraja do porządków Poza tym luzuje się psychicznie przed zabiegiem, Mąż umila mi czas i skutecznie odrywa od myślenia. Teraz mamy akcję w domu, bo trzeba kupić auto -
lunka87 masz foto testu? Albo idz na bete?
werni super ze jesteś powiedzenia w nowym cyklu
Owieczqa jak po wizycie u lekarza rodzinnego?
sosenka,Magda87 oby te świeta były pełne łez radości, mam nadzieje na wasze dwie kreseczki
Jagah jakie autko planujecie kupić?
Zaczynam wracać do żywych, grypa odpuszcza wiec pomału zaczynam szykować sie do świat..
Miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 12:19
sosenka, Ania-nowa lubią tę wiadomość