X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa to dobrze,ze sie nie martwisz :-D ja to przeżywałam bardzo pierwsze pare razy...
    Gratuluje,ze Tobiasz sie dostał :-) u nas dopiero w publicznym kwiecień ,maj wyniki ,ale tam gdzie mieszkam jest tylko 8 miejsc ,wiec jakoś specjalnie sie nie nastawiam ,ze sie dostanie .

Witaj ponownie lunka87 :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 19:54

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wszystko przeczytałam :)

Aaneta dobrze nie dobrze grunt, że do przodu, może moja teściowa kiedyś zmądrzeje i nie będzie wypominać byłej mojego

Dziś nie wytrzymałam i test zrobiłam, za wcześnie, ale nie mogłam wytrzymać już

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa to super,że się udało z przedszkolem:)

• Szara Mysza Nowa

Wysłany: 22 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdrówka życzę :) U mnie w pracy dzisiaj było jak na oddziale zakaźnym, straszny sezon przeziębień. Ja się trzymam- tyle mam witamin od lekarza, że świecę w ciemności.

Dziewczyny jak czytam to Wy tak często robicie testy ciążowe przed @? Nie wykańcza Was to nerwowo? Ja kilka razy spróbowałam ale po negatywnym teście było jeszcze gorzej bo się łudziłam, że jest błędny i tak powtarzałam kilka razy i ciągle wierzyłam, masakra. Teraz mam zasadę, że robię dopiero jak mi się @ spóźnia.

Dzisiaj na kolacje było kakao i słodycze więc kolejny cykl bezowocny...

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Mysza - test zrobiłam 3 dni przed spodziwaną @, i chyba w końcu mi dał jakąs nadzieję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Mysza wrote:
    Ja kilka razy spróbowałam ale po negatywnym teście było jeszcze gorzej bo się łudziłam, że jest błędny i tak powtarzałam kilka razy i ciągle wierzyłam, masakra. Teraz mam zasadę, że robię dopiero jak mi się @ spóźnia.
    też tak miałam :) testu nie zamierzam robić wcześniej niż w dniu @.
    U mnie temperatura potrafiła do samego końca dawać złudną nadzieję, być wysoko, tworząc piękny wykres..żeby @ mogła przyjść w swoim dniu :/
    Ciekawa jestem jak będzie tym razem...

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choć już sama nie wiem czy ta druga kreska jest czy tylko mnie się tak wydaje :(

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda będzie dobrze tym razem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunka87 chciałabym w to wierzyć... do wczoraj jeszcze wierzyłam, a po dzisiejszym spadku nie łudzę się... tak jest co cykl... wykres wygląda pięknie, pod koniec temperatura spada z hukiem, następnie rośnie przez 2-3 dni i przychodzi @ :/

No ale może się pozytywnie zaskoczę...

lunka87 lubi tę wiadomość

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda87 - mam nadzieję, że obie się pozytywnie zaskoczymy :)

• werni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdrówka życzę. Mnie też zaczyna gardło boleć to wzięłam coldrex max grip.

Aneta postaw się mamie może da Ci spokój. Może jak trochę przestaniesz się z nią widzieć to wróci równowaga psychiczna.

Ja zaczęłam od kilku dni nowy cykl.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • sosenka Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrówkowe, ale niestety kurczę nie przechodzi. Dziś dodatkowo gardło boli -_-

lunka87, ehhh te teściowe. Ale ja widzę tutaj, że coś widzisz na teście. Zdjęcie mogłaś wysłać. Czekam jak dzisiaj. Trzymam mocno kciuki!

Szara Mysza, ja w pierwszych cyklach już chyba w 10dpo robiłam test ciążowy. To mnie tak załamywało, że później stwierdziłam, że robię dopiero jak mi się spóźnia. I raz tak się zdarzyło. Zrobiłam test, jedna kreska, a godzinę później okres i płacz.

Magda87! Nie panikuj, widzę, że dzisiaj pięknie odbiło do góry <3 <3 <3

werni, powodzenia w nowym cyklu!

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sosenka wrote:
    Magda87! Nie panikuj, widzę, że dzisiaj pięknie odbiło do góry <3 <3 <3
    :)
    Po spadku bywało u mnie że temperatura szła do góry i na wysokiej (jak na mnie) temperaturze dostawałam @... W sumie zastanawia mnie to nadal czemu tak było...
    Czekam z niecierpliwością na sobotę :)

• sosenka Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ ma zawitać w niedzielę.

• werni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ostatnio u mnie tak było. I kiedyś z raz tez tak miałam. Tez się zastanawiałam co się dzieje.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Sosenka :*

sosenka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Magda ostatnio u mnie tak było. I kiedyś z raz tez tak miałam. Tez się zastanawiałam co się dzieje.
    no właśnie to jest dziwne :/ Raz się ucieszyłam bo miałam w dniu @ 36,67 (a moja podstawowa temperatura to 36,00 - 36,17), szłam do pracy w podskokach, a w połowie zmiany mnie zalało :O Jakim cudem skoro przed @ temperatura spada? :/

Dlatego studzę emocje i czekam czy @ przyjdzie czy nie, niezależnie jak ładny jest wykres...

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda i Werni ja tez tak miałam pare razy,ze temp ładna i dopiero jak dostałam @ to zaczęła spadać.
    Lunka to czekamy za dobrymi wieściami :-D coś czuje,ze będzie zielono :-D
    Ja jadę dziś do gina po tabletki na prolaktynę ,może coś po nich ruszy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:13

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Jagah Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqu - gratuluję sukcesu i życzę Tobiaszowi samych pięknych dni w przedszkolu ;)

Magda87- temperatura lubi oszukiwać, jestem podobnym gatunkiem- piękne wykresy, skoki i @ ;) Obiecałam sobie, że testy robię 13-14dpo, bo jeden dzień spóźnienia to czasem psikus organizmu, a zalamka wykancza psychicznie.

U mnie poprawa pogody to dobrze nastraja do porządków ;) Poza tym luzuje się psychicznie przed zabiegiem, Mąż umila mi czas i skutecznie odrywa od myślenia. Teraz mamy akcję w domu, bo trzeba kupić auto ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunka87 masz foto testu? Albo idz na bete?

werni super ze jesteś ;) powiedzenia w nowym cyklu :)

Owieczqa jak po wizycie u lekarza rodzinnego?

sosenka,Magda87 oby te świeta były pełne łez radości, mam nadzieje na wasze dwie kreseczki :)

Jagah jakie autko planujecie kupić?

Zaczynam wracać do żywych, grypa odpuszcza wiec pomału zaczynam szykować sie do świat..
    Miłego popołudnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 12:19

sosenka, Ania-nowa lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ