Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah wrote:
O rany, jak ten czas leci!
Jak w lutym sie dowiedzialam, ze zabieg bede miala dopiero 31 marca - to chodzilam taka nabuzowana i zla, ze szkoda gadac Chcialam najlepiej z marszu isc pod noz A tymczasem czekam na telefon z dokladnymi wskazowkami i godzina. Tutaj w Holandii, jesli zabieg wykonuje sie rano - to pacjent zostaje w szpitalu 6-8h i jak wszystko jest dobrze to wychodzi sie do domu To mnie cieszy, zrobia co trzeba, i popoludniu bede jadla pyszna obiad przy swoim kuchennym stoleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 18:54
Jagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagah to juz pare dni zostało do zabiegu nawet sie nie obejrzysz a będziesz w ciąży tego Nam Wszystkim życzę ,a wlasnie dziewczyny Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Świat
Jagah lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Kamila tez z chęcią napiłabym sie czegoś ,ale zaczęłam brać te tabletki na prolaktynę ,wiec prędko nie skosztuje % mój to juz ma piwko naszykowane hehe
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I jak dziewczyny po Świętach ? Tez tak objedzone hehe ? mi od wczoraj zaczęła sie pojawiać druga kreseczka na teście owulacyjnym wiec zaczęliśmy działać tym razem na luzie,bo juz miałam dosyć tych ciągłych myśli uda sie czy nie ...
Jagah jak zdrówko ?
Owieczqa lubi tę wiadomość
......
-
Alexiaa - u mnie szaleństwo, Młoda wymiotuje, a ja od rana boleści i atak endomendy, jeszcze na koniec musi mnie wymęczyć
Dzwonili ze szpitala, w czwartek na 7:30 do badań, o 10-zabieg
Muszę ogarnąć prasowanie i ugotować, zamrozić jedzenie, bo w kolejnym tyg. też czeka mnie kilka spraw do załatwienia, a siły będą potrzebne
Tym razem poproszę o kciuki dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:43
-
Ja kupiłam conceive plus i stosowałam w tym cyklu, czy zdziałał cuda marzę o tym ale nie wiem dzis mam 22dc. Jaka różnica z nim, a bez jest większy poślizg Ten żel nie jest gesty, dobry dla osób które maja minimalne ilości śluzu. Przezroczysty, bezwonny.
Miłego dnia
lunka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny