Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owieczqa- mysle, ze test owulacyjny jest o krok od pozytywnego - jesli mozesz to powtorz dzisiaj test, kreski powinny byc mocniejsze, co oznacza - ze jestes PRZED owulacja - na wykresie masz znowu wilgotny sluz. T zmierza ku spadkowi. Prawdopodobnie owulacja robi drugie podejscie, tylko duphaston zostal wziety zbyt szybko.. Rob dalej pomiary, i wez Mezulka w obroty, tak na wszelki wypadek
Wieczorem postaram sie wstawic swoje testy owulacyjne, bo mysle, ze moj nastepny test kolo 20 - powinien byc pelnym pozytywemOwieczqa lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam test ovu i znów dwie kreski. WTa druga zdaje się trochę jaśniejsza niż wczoraj. Męża nie muszę namawiać, wczoraj mnie w nocy obudził Hahah
Serduszkujemy średnio co 2 dni przez cały cykl, więc nie ukrywam, liczę na to, że coś z tego będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 18:41
-
Jagah wrote:Owieczqa- to super wiesci, wszystko co najlepsze - przed Wami A dlaczego wzielas tak wczesnie duphaston, z polecenia lekarza czy zmylil Ci ten skok T i te plamienia?
Jagah, tak zalecił lekarz. Nie wiem, czy pamiętasz, że pisałam w zeszłym cyklu o swoich problemach (jak się potem okazało, dotyczyły jelit). Nie doleczyłam jelitówki i wzięło mnie ostro, przez co zatrzymała mi się miesiączka. Poleciałam do fina, by sprawdzić, czy tam wszystko ok. Dał mi duphaston na wywołanie miesiączki i zalecił, bym poczekała do "po świętach", bo może 2 sama przyjdzie. tak było przyszła, więc zaczęłam brać D. tak jak zalecił, czyli 16-25dc. ma mi pomóc uregulować 2, bo zwykle mam nieregularnie, choć po ciąży już jest lepiej, niż było.
Aaaaaale się namarudziłam..... -
Zapomniałam dodać, że od kilku dni strasznie mnie bolą sutki! Masakra, stoją jak wentle os STARA hahahaha Podejżewam, że to albo reakcja po Duphastonie, albo niestety już przed @. Choć nieco wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 23:22
-
Owieczqa no rzeczywiście w drugiej fazie masz te tempki znów niskie po wczesniejszym skoku-może być tak jak pisała Jagah,że owulka robi drugie podejście,bo tak to nie wiedzę innego wytłumaczenia ,nigdy tak nie miałam,zawsze po skoku ten skok juz sie utrzymywał.
Ja mieszkam 15 km od Ostrowa Wielkopolskiego to mamy nie aż tak daleko do siebie ;-P a ile masz do Poznania? bo ja 120 km.
Kamila i oby ten zastrzyk zadziałał,ja tez może jak teraz sie nie uda zagadam z nim o tym zastrzyku,a właśnie jak żel się sprawdza bo chyba stosujecie nie?który to będzie Wasz cykl z nim ,2 ???
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Alexiaa to moj drogi cykl z zelem, jest ok tylko trzeba uważać z ilością Najbardziej mnie zirytowały błędy na opakowaniu ortograficzne
Bylam z nim nawet u gina I znow go zawstydziłam on jest młody nie wiele starszy
Owieczqa ja jestem z śląska.
Miłego słonecznego dnia -
Ooo lunka to super Zadziałał na Was ,a ile cykli wczesniej sie staraliście , bo juz nie pamietam ?
Wlasnie koleżanka która mam w aptece zamówiła mi 30 ml za 45 zł ale w tubce ,najwyżej sobie szczykawke kupię jutro wypróbuje
Kamila mój gin tez młody , jest wspaniałym człowiekiem ,cieszę sie,ze do
niego trafiłam,bardzo dużo mi pomógł i ani grosza za wizyty nie bierze
Jagah miałam tak samo 2 cykle temu jak odstawiłam Duphaston i clo owulka przyszła szybciej i zaskoczyła mnie bardzo,ale powiem Ci,ze w cyklu w którym zaszłam z Liwią serduszkowaliśmy tylko 2 razy dzień przed i dzień po owu i sie udało podwójnie podejrzewam,ze mogło mieć tez znaczenie,ze mieliśmy orgasm w tym samym czasie i plemniczki w ekspresie doleciały tam gdzie miały no i śluz miałam jak marzenie czego nie mogę powiedzieć przez ostatnie cyklelunka87 lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaa- teraz mialam dobry sluz, ale byl bardziej wodnisty jak rozciagliwy, i dzialalismy dopiero po pozytywnym tescie owu, bo polujemy na chlopca Oczywiscie, plec dziecka jest obojetna, zdrowie najwazniejsze, ale parka w domu - mile widziana Wiem, ze orgazm przyspiesza wedrowke Zolnierzykow, niestety u mnie po porodzie ta kwestia sie sporo zmienila i nie zawsze jest tak bajecznie, jak bylo kiedys... No nic, mam nauczke raczej na kolejny cykl, zreszta jakos malo wierze w sukces w pierwszym cyklu, spoko, mamy czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:45
-
nick nieaktualnyJagah dobrze masz Popatrz u mnie, w dzień testu nie ma , tylko jest dzień po i dwa dni po Bądź dobrej myśli! Owulacja jest po pozytywnym teście owulacyjnym (w ciągu 12-36 h od największego stężenia LH) więc idealnie się wstrzeliliście
Jagah lubi tę wiadomość
-
Dzieki Magda, po prostu bylam nastawiona na wieksza ilosc , a tutaj wyskoczylo to badanie nasienia, i trzeba bylo sie wstrzymac, a pozniej zregenerowac. Inna kwestia jest to, ze dodajac 11 dni FL, wyjdzie mi bardzo krotki cykl! Czas wszystko wyjasni
PS.
U Ciebie to wyglada bosko, nadzieja rosnie, co?!
Milego dnia -
nick nieaktualny
-
No wlasnie Jagah u mnie tez ostatnio bardziej wodnisty niż rozciągliwy ,wiesz może od czego to zalezy ? I czemu sie tak pozmieniało a wczesniej był ok hmm...
Moim zdaniem macie duże szanse ale czas pokaże lepiej sie nastawić negatywnie a pózniej skakać ze szczęścia
Magda widzę,ze u Ciebie coraz lepiej ...
Dziewczyny czy jest jakaś różnica pomiędzy żelem
Conceive w tubce a w aplikatorach ? Bo pisze ze ten w aplikatorach 15-20 min przed stosunkiem ,a w tubce tak nie pisze tylko w trakcie
......
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie o to mi chodziło Magda czyli masz ten w tubce + strzykawka i aplikujesz do środka i tam jest napisane ile tak,bo gdzieś czytałam,ze odpowiednik łyżeczki do cherbaty.
......