Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlexiaa ja aplikuję 1,5-2 ml. Nie wiem czy to jest łyżeczka, ale z ciekaowći sprawdzę wieczorem jak wrócę z pracy.
Nie wiem ile ml mają te w osobnych aplikatorach, ale ja za pierwszym razem nabrałam chyba 3 czy 4 ml i to było dużo za dużo... Później zmniejszyłam i obojgu nam spasowało
Co do aplikowania... gdzieś widziałam rysunek, że wstrzykuje się w podobny sposób jak sprawdza szyjkę, ale u mnie się to nie sprawdziło... Grawitacja była przeciwko
Uciekam do pracyAlexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedziałam ,ze bedzie dobrze jeszcze raz gratulacje Aneta ;-*
No wlasnie coś zmieniliście,ze sie udało ?
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Magda dzięki za instrukcje tez szczykawka bede aplikować jutro będziemy testować ,jutro mam 10dc owu zazwyczaj 12-13 dc.
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
WOW dziewczyny, ale Wy tu już się napisałyście Ja dziś cały dzień w szkole.... najpierw lekcje, potem rada pedagogiczna do 19 ;/ Jutro szkolenie, jakaś masakra...... Mam dosyć i chcę odpocząć! Najlepiej na macierzyńskim
Alexia, ja mam do Poznania 130km, więc taka sama droga Wybieram się właśnie na majówkę pokazać małemu zwierzaki w zoo.
Aneta, gratuluję
A co do moich temperatur, dziś wzrost. W końcu, choć jeszcze niewielki. Dziś cycki mnie tak bolą, że dotknąć nie mogę. Masakra. Co do serduszkowania, my jakoś szalejemy w tym cyklu, ale to akurat nie jest jakieś na siłę, ani planowane.... Ostatnio mężulek mnie o 2.00 obudził. Nie wiedziałam, czy zaznaczyć serduszko rano, czy wieczorem hahahha
Gaduła ze mnie, wiem. Dlatego zaczynam uzupełniać pamiętniklunka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunka lec na bete:) wiecie co nic totalnie nie zmienillismy oprocz tego, ze w ogole nie myslalam o ciazy. Wiedzialam, ze podchodzimy do inseminacji, miallam miec rezonans. Rzadziej sie kochalismy bo wlasnie wiedzialam, ze lepiej zebym przrd rezonansem nie zaszla w ciaze. ...wiec chyba to prawda, ze trzeba sie odblokowac. W ogole w to nie wierzylam. A tu...jak nie myslalam to zaskoczylo:) po 20 cyklach staran. Wam tez sie wszystkim uda... !
Lunka, test robilas?lunka87, Ania-nowa, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Werni trzeba walczyć ,a po przykładach dziewczyn którym sie udaje po wielu miesiącach starań wiemy,ze warto
Owieczqa my planujemy w majówkę do Wrocławia jechać do Zoo w sumie drogę mamy tą samą,a we Wrocku w zoo bardziej nam się podoba wiecej jest zwierzaków i bliżej można je zobaczyć
......
-
nick nieaktualny
-
Madzia trzymaj sie :-*
Dziewczyny odebrałam wyniki i prolaktyna - 12,6 , testosteron - 32,12 - wyniki teraz super ,ale mimo to nie liczę ,ze sie uda ostatnio mam takie przemyślenia ,ze jak ma sie udać to i choć wyniki beda poza norma bedzie dzidzia -znam wiele takich przypadków,ze pomimo wielkich przeszkód i problemów była ciąża ...
Moja dobra koleżanka zaczynała sie starac ze mną w styczniu 2015 ,zaszła w drugim cyklu pomimo mocnego stanu zapalnego w cytologii wyszła jej gr.3 B.mocna dysplazja czyli wczesny rak szyjki macicy ,miała plamienia i tarczyce chora a pomimo to im sie udało, na szczęście wszystko dobrze sie skończyło po wielu miesiącach strachu o siebie i dziecko po porodzie miała konizacje szyjki na szczęście wycięli tylko cześć i po badaniu okazało sie ,ze zmiany sie cofnęły teraz ma gr.2 mały jest zdrowy i ma 4 miesiące juz. Robiła cytologię co roku tylko gin pobierał patyczkiem a nie szczoteczka i zrobił niedokładnie wczesniej i dlatego stan zapalny tak sie posunął daleko, a najgorsze było to,ze jak gin zadzwonił ze ma przyjechac bo cytologia wyszła zła to zrobiła szybko test przed wizyta u niego i wyszły 2 kreski,była załamana wtedy .
Dwie moje kolezanki używając antykoncepcji zaszły w ciąże wiec ja juz nie wiem... Każdej z nas sie uda ,ale sie rozpisałam Wy tez macie czasami takie wrażenie,ze te wszystkie leki i badania sa niepotrzebne ? Bo jak ma byc fasolka to i tak sie pojawi
......
-
Lunka mi laryngolog zapisała Rhinazin do nosa podczas starań jak jej powiedziałam,ze może byc fasolka ,kiedy masz wizytę u gina ?
......