Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owieczka dupek nie podnosi tempki spokojnie. Jak to dziś napisałam ze piękne wykresy i tak nic nie dają termometr do kosza. Może ten wykres inny ale może szczęśliwy ?
-
Werni, wiem, że dupek nie podnosi temp., ale miał uregulować cykl. A ja mam już 28dc a temp. nadal nie rośnie, wiec nawet nie wskazuje na zbliżającą sie @. Wychodzi na to, że cykl się wydłużył i rozregulował, zamiast się ustabilizować. Normalnie trwał u mnie ok 29dni, choć cycki bolą jak szalone, za pewne od dupka. Aj, chyba poprostu mam gorszy dzień
-
Ania-nowa wspaniała wiadomość, Gratuluje
Alexiaa wczoraj mielismy aktywny dzien, a zakończył sie tak ze rozkochałam w sobie 4 dziewczynki, każda zupełnie inna jedna 4 latka "sąsiadka" za płotu na ogrodzie mamy, a reszta jej koleżanki 2 latka,7 i 9lat Miłość od pierwszego wejrzenia, jak mnie tuliły na pożegnanie płakać mi sie chciało
A dzis leniwy dzien
Owieczqa u mnie drugi dzien dupka, a juz czuje to w cyckach moze zrob test?Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki nie pisałam wczesniej bo nie miałam weny po wczorajszej whisky hehe mój jak juz naleje to takie siekiery ,tylko 2 wypiłam driny,a czułam sie jak po 5
Owieczqa zaciskam mocno ale byłoby fajnie jakby kolejny bobasek był w grupie
Kamila ah te dzieci to dobrze wróży na przyszłość ja w miesiącu w którym zaszłam wlasnie tez z kolezanki córka trochę czasu spędziłam i tak sie zastanawiałam,czy kiedyś tez bede mieć takie szczęście
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Oj teraz przeczytałam kochana ,ze @ przyszła eh ... Jakie to wkurzające,ze jak sie chce to nie ma,a jak sie nie chce to jest ...
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
No tak, u mnie czrwono, choć nie wiem czemu, wydawało mi się na początku tego cyklu, że może cyknie tym razem Pewnie dlatego, że całkiem dobrze się czułam, nic mi nie dolegało. Jeszcze ta @ coś wolno się rozkręca
Ja się trochę podłamałam, bo ustaliliśmy, że to ostatni cs. póki co. Zobaczymy. Dziś już jest ok -
Owieczqa to co jednak odpuszczacie narazie starania ?
Ja juz po owu musiałam mieć wczoraj w 12dc trochę mnie zaskoczyła bo myslalam ,ze we wtorek dopiero... Ale przytulanki bylo piątek ,sobota i niedziela ,chociaż szczerze watpię,ze bedzie fasolka od paru dni mam mega przeziębienie
......
-
nick nieaktualny
-
Ekstraaa Anetka wiedziałam ,ze skończy sie u Was szcześliwie kibicowałam Wam od poczatku :-* nie opuszczaj nas wpadaj i pisz co u Ciebie i maleństwa
......
-
Aniu Kochana trzymaj sie :-* ja tez miałam plamienie na poczatku a z dziećmi wszystko było ok wiec głowa do góry może jeszcze za wcześnie jest i zarodek sie pojawi.Pomodle sie za Was :-*
......
-
nick nieaktualny
-
Kamila ,Jagah,Werni i reszta dziewczyn co u Was ? Kiedy testujecie ? Bo ja dopiero za 14 dni ...
......