X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... mam doła. Znów spadła mi temperatura :( Jakaś masakra... nic z tego nie rozumiem. Po co mi ten duphaston? :( Ostatni cykl starań póki ci a tu takie cyrki.

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa- takie duże spadki T to często zwiastun implantacji bądź @, no musisz zaczekać na zakończenie i finał tego cyklu :)

U mnie 4dpo, żadnych objawów po owulacji, nawet cycki wymiekly ;)

lunka87 lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka dupek nie podnosi tempki :) spokojnie. Jak to dziś napisałam ze piękne wykresy i tak nic nie dają termometr do kosza. Może ten wykres inny ale może szczęśliwy ? :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni, wiem, że dupek nie podnosi temp., ale miał uregulować cykl. A ja mam już 28dc a temp. nadal nie rośnie, wiec nawet nie wskazuje na zbliżającą sie @. Wychodzi na to, że cykl się wydłużył i rozregulował, zamiast się ustabilizować. Normalnie trwał u mnie ok 29dni, choć cycki bolą jak szalone, za pewne od dupka. Aj, chyba poprostu mam gorszy dzień :/

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wspaniała wiadomość, Gratuluje :)

Alexiaa wczoraj mielismy aktywny dzien, a zakończył sie tak ze rozkochałam w sobie 4 dziewczynki, każda zupełnie inna :) jedna 4 latka "sąsiadka" za płotu na ogrodzie mamy, a reszta jej koleżanki 2 latka,7 i 9lat :) ;D Miłość od pierwszego wejrzenia, jak mnie tuliły na pożegnanie płakać mi sie chciało :)
    A dzis leniwy dzien :)

Owieczqa u mnie drugi dzien dupka, a juz czuje to w cyckach :D moze zrob test?

Alexiaa lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • lunka87 Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa gratulacje :)

Owieczqa będzie dobrze, trzymam kciuki <3

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. U mnie niestety zakończenie na czerwono. Nadal jestem serduchem z Wami <3

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki nie pisałam wczesniej bo nie miałam weny po wczorajszej whisky hehe mój jak juz naleje to takie siekiery ,tylko 2 wypiłam driny,a czułam sie jak po 5 :-D

Owieczqa zaciskam mocno ;-) ale byłoby fajnie jakby kolejny bobasek był w grupie :-)

Kamila ah te dzieci ;-) to dobrze wróży na przyszłość :-) ja w miesiącu w którym zaszłam wlasnie tez z kolezanki córka trochę czasu spędziłam i tak sie zastanawiałam,czy kiedyś tez bede mieć takie szczęście ;-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj teraz przeczytałam kochana ,ze @ przyszła :-/ eh ... Jakie to wkurzające,ze jak sie chce to nie ma,a jak sie nie chce to jest ... :-(

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, u mnie czrwono, choć nie wiem czemu, wydawało mi się na początku tego cyklu, że może cyknie tym razem :) Pewnie dlatego, że całkiem dobrze się czułam, nic mi nie dolegało. Jeszcze ta @ coś wolno się rozkręca :/

Ja się trochę podłamałam, bo ustaliliśmy, że to ostatni cs. póki co. Zobaczymy. Dziś już jest ok :)

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa to co jednak odpuszczacie narazie starania ?

Ja juz po owu musiałam mieć wczoraj w 12dc trochę mnie zaskoczyła bo myslalam ,ze we wtorek dopiero... Ale przytulanki bylo piątek ,sobota i niedziela ,chociaż szczerze watpię,ze bedzie fasolka od paru dni mam mega przeziębienie :-/

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynnu beta z dzis 531:) w sb wizyta.

Alexiaa, Kamila ;), Jagah, sosenka, Dea28 lubią tę wiadomość

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstraaa Anetka wiedziałam ,ze skończy sie u Was szcześliwie :-D kibicowałam Wam od poczatku :-* nie opuszczaj nas wpadaj i pisz co u Ciebie i maleństwa :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexia, ja też bylam chora :/ Co miesiąc coś się musi przypałętać. Zdrówka :) Co do naszych starań... wyjdzie w praniu :D

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zle. Wczoraj plamienie i wizyta w szpitalu. Na usg nie widac zarodka.Dali jeszcze nadzieje, ze moze za wczesnie. Mam brac luteine i jutro powtorzyc bete.

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu Kochana trzymaj sie :-* ja tez miałam plamienie na poczatku a z dziećmi wszystko było ok :-) wiec głowa do góry może jeszcze za wcześnie jest i zarodek sie pojawi.Pomodle sie za Was :-*

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane:) w sb mam wizyte. Mam nadzieje, ze wszystkko dobrze... ania glowa do gory bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa wrote:
    Aniu Kochana trzymaj sie :-* ja tez miałam plamienie na poczatku a z dziećmi wszystko było ok :-) wiec głowa do góry może jeszcze za wcześnie jest i zarodek sie pojawi.Pomodle sie za Was :-*
    Dziękuję.

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ,Jagah,Werni i reszta dziewczyn co u Was ? Kiedy testujecie ? Bo ja dopiero za 14 dni ...

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis po wizycie u pani doktor. Wszystko ok, ale pilnie do laryngologa z tym moim katarem :( eh nie wiem co to będzie

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ