X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunka87, Prenalen Katar, bezpieczne sa środki na roztworze z soli morskiej ja używam Marimer.
    Ja ma bardzo często katar, a dostępne srodki na katar mozna uzywac max 7-10dni bo juz pozniej nie pomagają. A sól morska mozna caly czas :) ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 13:01

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila tylko o to chodź ze sol morska nie pomaga :( ja krople caly czas stosuje bo laryngolog powiedzie ze to lepsze niż niedotlenienie. I teraz nie wiem co robić

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka mój gin jest zdania ,ze lepiej wziąść coś mocniejszego i wyleczyć sie porządnie ,aniżeli miałaby sie infekcja rozwinąć i to wtedy bardziej zaszkodzi fasolce niż to lekarstwo ;-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze do wtorku wytrzymać do wizyty.
    Dziękuję Wam za rady <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyte za tydzien w sobote. :)

Alexiaa lubi tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis bylam u gina, pecherzyk pękł. Od jutra biore dupka i teraz czekanie czy sie udalo czy tez nie...ah.

Owieczqa, lunka87, Alexiaa lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • lunka87 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to trzymam kciuki :)

Kamila ;), Alexiaa lubią tę wiadomość

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty i za Kamilę,zeby teraz sie udało :-D pierwszy cykl z dupkiem i monitoringiem to może zaskoczy ;-)

Co dziś porabiacie ? My wieczorem mam gości ,chyba sobie drina wypije na odstresowanie :-D

Dea28, Kamila ;) lubią tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem chora, ale wzięłam leki. Nie wiem sama co z cyklem, bo temp. mi skoczyła dopiero teraz, niby na koniec cyklu, ale to też pewnie przez przeziębienie. Cycków nie mogę dotknąć, masakra. To pewnie reakcja dupka, bo aż tak mnie bolały tylko w ciąży, pod wpływem hormonów.

Alexia, fajnie, że się odzywasz. Co u Ciebie, jak Liwka?

Kamila, ja też pierwszy cykl z dupkiem i z pomiarem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:00

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej podzielę się z Wami dobrą nowiną. Jestem w ciąży,moja beta z wczoraj to 455,6. Jeszcze to do mnie nie dociera..

Jagah, Owieczqa, Alexiaa, Dea28, lunka87, Kamila ;), sosenka lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiadomość :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam po wykresie ze zaraz po okresie zrobiłaś betę. Miałaś takie przypuszczenia ze jesteś w ciąży ? :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak miałam podejrzenia @ miałam skapa i bezbolesna u piersi caly czas bolaly.no i slaba i zmeczona caly czas bylam.

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, bardzo, bardzo się cieszę i gratuluję :) Mnie wyjątkowo mocno bolą piersi w tym cyklu, ale na nic nie liczę, bo temp. jakaś licha ;)

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczka tempka może jeszcze się poprawi :)
    Ania pewnie organizm się oczyszczal.

Owieczqa lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woooow <3 Kolejny brzuszek to dobrze wrozy, caly nasz watek jest zawirusowany ;)

Ania- serdeczne gratulacje i duzo spokoju i zdrowej ciazy! :D Daj znaj po wizycie u gina, trzymam kciuki za kolejne dobre wiesci.

Milego weekendu ;)

Owieczqa, Ania-nowa, Kamila ;) lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni, tylko kiedy ta tepka się zdecyduje, jak tu się już cykl kończy? Hahaha Chyba, że się przedłuży :)

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to swietnie :-D w 8 cyklu zaskoczyło wow a mówiłam Ci,ze prędzej czy pózniej sie uda :-* zmieniliście coś podczas tych staranek ? Czy tak samo jak w poprzednich miesiącach było ? Daj receptę :-D

Owieczqa a Liwka super ,wlasnie sobie chrapie w pokoju obok a my czekamy za znajomymi :-) jutro idzie pierwszy raz do cyrku z moim tata ;-) a jak Tobi ? Cieszy sie na przedszkole ?

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tobi bardzo się cieszy. Przedszkole jest moją kartą przetargową, pod względem nocnika ;) Choć pewnie ta radość jest pewnie spowodowana szczątkową świadomością w tym temacie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 23:05

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa wrote:
    Ania to swietnie :-D w 8 cyklu zaskoczyło wow a mówiłam Ci,ze prędzej czy pózniej sie uda :-* zmieniliście coś podczas tych staranek ? Czy tak samo jak w poprzednich miesiącach było ? Daj receptę :-D

Owieczqa a Liwka super ,wlasnie sobie chrapie w pokoju obok a my czekamy za znajomymi :-) jutro idzie pierwszy raz do cyrku z moim tata ;-) a jak Tobi ? Cieszy sie na przedszkole ?
    Alexiaa no nic nie bylo inaczej, nawet myslalam, ze cykl bezowulacyjny. Takze totalne zaskoczenie.

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ