Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunka87, Prenalen Katar, bezpieczne sa środki na roztworze z soli morskiej ja używam Marimer.
Ja ma bardzo często katar, a dostępne srodki na katar mozna uzywac max 7-10dni bo juz pozniej nie pomagają. A sól morska mozna caly czasWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 13:01
-
Lunka mój gin jest zdania ,ze lepiej wziąść coś mocniejszego i wyleczyć sie porządnie ,aniżeli miałaby sie infekcja rozwinąć i to wtedy bardziej zaszkodzi fasolce niż to lekarstwo
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
To dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty i za Kamilę,zeby teraz sie udało pierwszy cykl z dupkiem i monitoringiem to może zaskoczy
Co dziś porabiacie ? My wieczorem mam gości ,chyba sobie drina wypije na odstresowanieDea28, Kamila ;) lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Ja też jestem chora, ale wzięłam leki. Nie wiem sama co z cyklem, bo temp. mi skoczyła dopiero teraz, niby na koniec cyklu, ale to też pewnie przez przeziębienie. Cycków nie mogę dotknąć, masakra. To pewnie reakcja dupka, bo aż tak mnie bolały tylko w ciąży, pod wpływem hormonów.
Alexia, fajnie, że się odzywasz. Co u Ciebie, jak Liwka?
Kamila, ja też pierwszy cykl z dupkiem i z pomiaremWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 15:00
-
Woooow Kolejny brzuszek to dobrze wrozy, caly nasz watek jest zawirusowany
Ania- serdeczne gratulacje i duzo spokoju i zdrowej ciazy! Daj znaj po wizycie u gina, trzymam kciuki za kolejne dobre wiesci.
Milego weekenduOwieczqa, Ania-nowa, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Ania to swietnie w 8 cyklu zaskoczyło wow a mówiłam Ci,ze prędzej czy pózniej sie uda :-* zmieniliście coś podczas tych staranek ? Czy tak samo jak w poprzednich miesiącach było ? Daj receptę
Owieczqa a Liwka super ,wlasnie sobie chrapie w pokoju obok a my czekamy za znajomymi jutro idzie pierwszy raz do cyrku z moim tata a jak Tobi ? Cieszy sie na przedszkole ?
......
-
Alexiaa wrote:Ania to swietnie w 8 cyklu zaskoczyło wow a mówiłam Ci,ze prędzej czy pózniej sie uda :-* zmieniliście coś podczas tych staranek ? Czy tak samo jak w poprzednich miesiącach było ? Daj receptę
Owieczqa a Liwka super ,wlasnie sobie chrapie w pokoju obok a my czekamy za znajomymi jutro idzie pierwszy raz do cyrku z moim tata a jak Tobi ? Cieszy sie na przedszkole ?