Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Przyszłam w odwiedziny a tu takie wiadomości !
Aaneta, Kamila, Alexia Gratuluję ! Dbajcie o Siebie
Ania Nowa strasznie Mi przykro, strata dziecka dla Matki jest czymś niepojętym - Przytulam Mocno i mam nadzieję że będziesz dalej walczyć !!
Staraczkom życzę dużo cierpliwości, u Was kiedyś również pojawi się słońce
Czas strasznie szybko leci, ja już prawie w połowie
WG ostatnich USG ciąża jest młodsza o 5 dni ale suwaczka już nie zmieniam
25 maja mam połówkowe - przypuszczalnie będzie córeczka
Na pierwszych prenatalnych lekarz powiedział że siuraka nie widzi, na początku maja poszłam prywatnie na wizytę bo miałam ostre bóle z prawej strony ..
Okazało się że dziecko Mnie dręczy i pani Doktor również nie widziała nic
Więc mam nadzieję że na połówkowych nic się nie zmieni ..
Tak bardzo bym chciała mieć córeczkę Wtedy będę Matką spełnioną i Rodzinkę będę miała pełną
Jeśli okaże się że kolejny Syn to również będę Kochała bardzo a i nowej wyprawki nie trzeba będzie robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 09:25
Alexiaa, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alexiaa!!!!! GRATULACJE , ależ się cieszę. Coś zawiruskowany ten nasz kącik .
LillaMy jak miło, że wpadłaś, dobrze, że wszystko u Ciebie w porządku, w takim razie trzymam kciuki za dziewczynkę . Wpadaj częściej.Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Alexiaa - nocka pewnie nieprzespana, skoro tyle wrazen na wieczor serdeczne gratulacje, jak widzisz - na kazda z Nas przyjdzie pora! Zycze wysokiej bety i ladnego progesterona Poza tym, teraz mozesz napisac - jak wyglada porownanie poczatku dwoch ciazy?
Tyle wirusow tutaj, ze rosniemy w sile
Obym sie szybko zarazila tym szczesliwym wirusemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 12:01
Alexiaa, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Alexiaa wrote:A ja czuje sie na @ piersi zrobiły sie bardziej miękkie ,dziwny ten cykl jakiś ,po owu czułam sie tak
jak w 1 ciąży a tu wczoraj nagle zaczełam sie czuć jak na typowa @ jeszcze 4 dni i rozpocznę 13 cs...
Zobacz Alexia co pisałaś. Hahaha jeszcze raz gratuluję
sosenka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje ja jeszcze nie wierzę po tylu miechach ale jak spoglądam na test to myślę chyba jednak a to z dzisiaj :
dzis mam 30 dc po owu 16 dni ,powiem Wam,że wcale nie odpuściłam w tym cyklu wiec z ta blokada psychiczna chyba każdego nie blokuje ,a nawet w tym myślałam jeszcze intensywniej o fasolce Chyba mnie dziewczyny zaraziły rzeczywiście To był pierwszy mój cykl z żelem conceive plus - dzięki lunka :-* i pierwszy cykl w którym prolaktynę wyrównałam bo miałam lekko podwyższoną oraz pierwszy cykl w którym byłam meeega przeziębiona od początku zaraz po @...
Tak jak owieczka zacytowała wcześniej po owu przez pare dni miałam cichą nadzieję bo piersi były ciężkie i powiekszone,ale w 22 dc moja nadzieja umarła bo zrobiły się typowo okresowe i juz nie byly tak powiekszone tylko na 1 żyłka widoczna cały czas i to mocnoo i to mnie zastanawiało skąd ona.
pozniej doszły typowe bóle @ szyjka była tak jak na @ ... no i byłam pewna że znów dostanę @. Juz nawet zaplanowałam ten miesiąc pod wzledem badan ,staran,sportu ... jak minął 28 dc to zaczęła sie we mnie tlić nadzieja i za namową mojego wczoraj w nocy zrobiłam test bo @ nie bylo a bole ustały i co sa w koncu moje 2 kreseczki
Jagah a różnica była taka : w 1 ciąży bolały mnie strasznie z tyłu plecy to bardzo mocno w okolicach @ i przód też ,a teraz plecy wcale nie bolały tylko przód. Za pierwszym razem miałam strasznego nerwa przez parę dnipo owulacji a teraz moje nerwy są łaskawsze dla otoczenia.No i teraz od słodkiego mnie odrzuciło a w pierwszej ciąży na początku zjadałam wszystko co słodkie no i szybko sie męczyłam po 1h w galerii miałam dość a teraz tak nie jest to chyba wszystko
LillaMy powodzenia dalej i trzymam kciuki za dziewczynkę :-* :-)oby Wam sie sprawdziłowerni, sosenka lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Kochane miłego weekendu!
Alexiaa, jak w tym cyklu nie pójdzie to zakupię żel (chociaż wg mnie nie mam kiepskiego śluzu, ale z drugiej str mąż ma dużą lepkość nasienia).
A tymczasem u mnie 6dpo i tak mi się dłuży, wyszukuję objawów ciążowych ale NIC. -
nick nieaktualny
-
Hej-ho!
U mnie 9dc = pecherzyk 11mm, a lekarz obstawia owulacje w okolicach wtorku (akurat wtedy mam drugi monitoring, to sprawdzimy jego czary ) Powoli rozkreca sie sluz, jestem dobrej mysli
Magda- wlasnie odkrylam, ze zrobilas sobie odwyk od mierzenia T chociaz ja i tak uwazam, ze jak ma sie pojawic Fasol to po prostu bedzie, bez wzgledu na codziennie pomiary, czy ich brak U mnie ciekawosc bierze gore, zwlaszcza od 7dpo
Edit:
U mnie kiepska pogoda, za to Mąż ładnie rozpisal grafik seksow następny cykl (tfu! tfu!) spróbuję tego żeluWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:25
-
nick nieaktualnyJagah wrote:U mnie 9dc = pecherzyk 11mm, a lekarz obstawia owulacje w okolicach wtorku (akurat wtedy mam drugi monitoring, to sprawdzimy jego czary ) Powoli rozkreca sie sluz, jestem dobrej mysli
Jagah wrote:chociaz ja i tak uwazam, ze jak ma sie pojawic Fasol to po prostu bedzie, bez wzgledu na codziennie pomiary, czy ich brak
Ja mam za sobą 11 zmierzonych faz lutealnych i każda jest "ciążowa" nawet jak odkładałam starania
Dlatego w tym cyklu stwierdziłam, że koniec z nakręcaniem się przez 14 dni
Na pewno zmierzę temperaturę w 14 dpo, dzięki niej będę wiedzieć na co się nastawiać w dniu następnym.
Myślę jeszcze nad 7- 8 dpo.
sosenka ja się dobrze czuję, jak wyznaczę skok temperatury, czuję się wtedy spokojniejsza, co do przebiegu cyklu. Sam śluz to za mało dla mnie, żeby być pewną że jest już po owu Resztę temperatur mogę śmiało zignorować.
No ale tak czy siak czuję się póki co dziwnie bez mierzenia