Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila bedzie dobrze mon gin zawsze powtarza, zeby była ciąża to wszystko musi idealnie ze soba współgrać
Kamila ;) lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Jagah, trzymam kciuki! Ja dzisiaj idę na drugą wizytę, wg gin owulacja miała być wczoraj. Zobaczymy. Ja kompletnie zgłupiałam w tym cyklu, i nie potrafiłam wyczuć owulacji ani typowych objawów. Wszystko dlatego, że nie musiałam się skupiać bo przecież jestem pod okiem ginekologa. No nie wiem, zobaczymy co dzisiaj powie/zobaczy.
Kamila, chyba ta pogoda, albo niektore z nas moze maja dłuzej wolne . A Ty jak tam? jak sie czujesz? -
A ja czuje sie na @ piersi zrobiły sie bardziej miękkie ,dziwny ten cykl jakiś ,po owu czułam sie tak
jak w 1 ciąży a tu wczoraj nagle zaczełam sie czuć jak na typowa @ jeszcze 4 dni i rozpocznę 13 cs...
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyKamila jak beta?
U mnie cykl jest dziwny... wyjątkowo długo mam dni płodne (jak na mnie)... Temperatura... w zeszłym cyklu ładnie spadała, w tym... chyba nie wie czego chce
Testy LH nie pozostawiają złudzeń (testy tym razem kupiłam o czułości 20)...
Pozostaje mi czekać...
Dobra wiadomość to taka, że... mam tsh na poziomie 1,44 -
Pierwsza beta z sob. 18,55 druga z pon 69,15 w piatek zrobilam wyszlo 489,9 wedlug kalkulatora wzrost w normie ale cos mi sie daje spokoju, strach jest okropny! W wtorek ide do gina.
Owieczqa działajcie!
Magda87 robiłas w tym cyklu fsh i lh?
Mnie gin polecil m.in. badanie AMH ale z racji ze zebrały sie inne badania w jednym cyklu nie robiłam go ze wzgledu kase. Badanie jest kuszące daje wynik tzw rezerwy jajnikowej jesli dobrze pamietam, ale cena juz nie! U mnie 150-170zl wyniki po 7 dniach. -
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:Magda87 robiłas w tym cyklu fsh i lh?
Do endokrynologa idę 25 maja, rano zrobię tsh/ft4 i liczę, że zamiast prolaktyny, to zrobię betę
Właśnie zrobiłam test LH i mogę zaryzykować stwierdzeniem że jest pozytywny, nie wiele mu brakuje do tego...
Szkoda że muszę iść do pracy, bo bym porównała za 5 h A tak porównam dopiero o 1 w nocy
-
Wow Magda, ale pieknie spadlo, jaka masz dawkę hormonu? Ja za tydzien zrobię prolaktyne i TSH i ft4. Ostatnio jak sie badałam jakies 3tyg temu to mialam TSH lekko ponad 2 (w lutym 4). biorę Euthyrox25 i jodid200.
Kamila, bądź spokojna, nie stresuj sie tak :-*
Jak Wam dziewczyny weekend mija? U mnie dni polodne, wg monitoringu pecherzyk ma pęknąć w weekend, a maz ciagle ma wymówki, ciagle cos mu jest. Denerwuje sie. Nic na sile, wiadomo. Ale czas ucieka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Wow Magda, ale pieknie spadlo, jaka masz dawkę hormonu? Ja za tydzien zrobię prolaktyne i TSH i ft4. Ostatnio jak sie badałam jakies 3tyg temu to mialam TSH lekko ponad 2 (w lutym 4). biorę Euthyrox25 i jodid200.
Podejrzewam, że za 3 tyg na wizytę będę miała poniżej 1, i endo nie będzie mi zwiększać dawki (chyba że będzie ciąża).
Żałuję, że nie dałam rady zrobić prolaktyny (przez prace)
W 6 tygodni z 62,9 zeszłam do 38... Teraz gdybam że pewnie wynosi koło 20-25, czyli jest w górnej granicy normy... Mam nadzieję, że mi nie zablokuje owulacji...sosenka lubi tę wiadomość
-
Magda świetny wynik tsh gratulacje !
Sosenka powodzenia i zeby ta beta wtedy była wskazana i wyszla czasami lepiej jest rzadziej serduszkować , mi w pierwszej ciąży zaskoczyło dopiero jak 2 razy w okolicach owu
Mój to zawsze ma ochotę tylko co z tego jak nie wychodzi ,a pozycje i metody to juz chyba wszystkie możliwe byłyKamila ;), sosenka lubią tę wiadomość
......