Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przesyłam Wam wiruski :*
Jestem szczęśliwa jednak wcześniejsze przeżycia nie pozwalają mi się cieszyć tak jak bym chciała, nie zrozumcie mnie źle. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, bardzo tego pragnę! Strasznie się boję. Teraz jestem mocniejsza psychicznie i wiem, że nie mam wpływu na to czy znowu poronię. Mam nadzieje ze tym razem sie uda, caly czas mysle o mojej kruszynce...trzeba wierzyć ze będzie dobrze :*Jagah, werni, sosenka, Owieczqa, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Kamila jeszcze raz gratulacje :-* tym razem bedzie dobrze zobaczysz odbieramy wiruski i czekamy na nasza kolej
Aniu jak będziesz gotowa to wróć do nas ;-*
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Kamila- o rany, wiruski Groszkowe, wielkie gratulacje! Nie martw sie na zapas, wiem, latwo mi powiedziec, ale spojrz pozytywnie w przyszlosc, bo tego co bylo juz nie zmienisz. Ciesz sie tymi chwilami i zycze duzo zdrowia, spokoju. Niech moc bedzie z Toba
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa Kamila super gratulacje! Podaj nam przepis na fasolka ))
Witam nowe koleżanki!
Ania, trzymaj sie!
Ja po wizycie u gin, endometrium ładne, największy pęcherzyk na lewym jajniku. Pęknie prawdopodobnie jutro. W czwartek następna wizyta.
Jagah, a u Ciebie jak?Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda87, wlasie sie zastanawiam poniewaz nie chce isc za wczesniej jak za pierwszym razem pierw widzialam puste jajo, pozniej czekanie na zarodek, pozniej serduszko...a pozniej wiecie...A to czekanie w stresie jest najgorsze. Bede dzwonic do gina i zobacze co ustali.
Bete robilam dwa razy, ale wiadomo na USG wszystko będzie "czarno na białym"
sosenka nie wiem czy jest skuteczny przepis bo kazda jest z nas inna, ale do ost dwoch cykli podeszłam inaczej. W poprzednim cyklu piłam siemię lniane plus witaminy +kwas foliowy, w tym od 1dc olej z wiesiołka 6kapsulek dziennie plus magnez i kawas, po stwierdzonej owulacji i zastrzyku, zaczęłam pic siemie lniane dodalam cynk bo maz kupil. Biore dupka oby pomógł. W tym cyklu bylam zła na meza bo bylo malo zaledwie 5, a przy owulacji 2. Jesli chodzi o żel poszedł w obieg dwa razy raz przy owulacji. Na mnie zadziałał olej z wiesiołka i siemie lniane tego sluzu bylo znacznie wiecej.
Nawet gin przepisał mi dwie ampułki zastrzyku bo mówil ze za pierwszym razem rzadko sie udaje...takze wszystko ładnie sie ze soba zgralo.
Sosenka u mnie w tym cyklu tez byla owulacja z lewego jajnika
Trzymam kciuki za nas wszystkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 11:02
sosenka, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Jagah miałaś wczesniej plamienia ? Czy odrazu @ była ? Ja od owu piersi mam ciężkie i powiększone ,boje sie nastawiać zeby znów sie nie rozczarować ... a dziś dopiero 21 dc
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...