Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexiaa, tule, wszystko będzie dobrze, zobaczysz, Wasz Aniołek czuwa nad nową Falosolinką.
Owieczqa, wydaje mi się, że co miesiąc doszukujemy się nowych objawów rzekomej ciąży . Ja mam to samo. Częstomocz miałam w ubiegłym miesiącu. Teraz skupiłam się na piersiach heheh. Szkoda gadać.
Magda87, trzymajmy się razem w tym ciężkim okresie
Aaaaa ja chciałam się pochwalić, że !w końcu! pięknie mi spadło TSH -> 1,470. ( w lutym ponad 4 było) ach ach ach przynajmniej jedna wiadomość pocieszająca.
Progesteron 20,00 ng/ml (norma w fazie lutealnej 1,7-27);
Testosteron 18,51 ng/dl (norma 6-82), szczerze powiem nie wiem jak interpretować ten testosteron, wiecie?
Jagah, Kamila ;), Alexiaa, Magda87 lubią tę wiadomość
-
Sosenka- świetne wyniki, gratuluję zbicia TSH, no i progesteron masz bajeczny, oby wyszła z tego ciążunia
U mnie T w dół, czyli teoretycznie powinnam być przed owulką, a czuję się już po. Lada moment ta wątpliwość będzie rozwianasosenka lubi tę wiadomość
-
Moje przeczucia sie sprawdzily, pierwszy komentarz pani doktor w trakcie USG to 'mam nadzieje, ze mieliscie udany weekend' Jestem po owulacji, pecherzyk (torpeda!) peknal W srodku idealne warunki do zajscia w ciaze, powiedziala ze w srodku widzi jeszcze plodny sluz?! i zeby dzisiaj jeszcze dzialac, na co moj Maz ochoczo i dziko sie do mnie usmiechnal
25 maja, czyli 21 dc - mam zrobic progesteron
Jesli nie bedzie ciazy to dostalam juz pakiet badan hormonalnych na kolejny cykl, no i takie podejscie mi sie podoba, bo ciagle robimy cos w kierunku ciazy
Kamila- nastawiaj sie pozytywnie, jestes w ciazy i teraz wszystko bedzie dobrze! zycze Ci, zebys uslyszala serduszko i zaczela sie cieszyc zdrowym macierzystwem
Alexiaa, Kamila ;), Magda87 lubią tę wiadomość
-
sosenka- wlasnie taki sam pakiet badan dostalam na ewentualny przyszly cykl
Jestem pozytywnie nastawiona, nawet jesli nie zajde w tym cyklu to mam swiadomosc, ze pecherzyki rosna i pekaja, dochodzi do owulacji i moj organizm stwarza dobre warunki do zaciazenia. Ciesze sie, bo brak tych informacji dlugo nie dawal mi spokoju Po dzisiejszej wizycie wiem, ze wszystko sie dobrze ulozy, no i jakas taka niespozyta energia we mnie wstapila
W czwartek wyjazd do PL, takze powoli ogarniam walizkisosenka, Alexiaa, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Jagah, chyba nie muszę Ci mówić jak możesz spożytkować tę swoją wielką energię . Ja w tym cyklu miałam to samo z obawami czy wszystko działa po laparoskopii, na przyszły miesiąc też już jestem wstępnie umówiona na monitoring, żeby sprawdzić czy może wreszcie owulka będzie z prawego mniejszego operacyjnego jajniczka. A badania sama sobie zleciłam , pewnie to by był następny krok ale wole przyspieszać pewne rzeczy.
Miłego pobytu z rodzinką , no i urodzinek try ty ty ty.
Męża też w tym tyg wysyłam na badania krwi. A co .
-
Dzięki dziewczyny :-* Kamila ma wizytę 24 a ja 25
Jagah ten optymizm i dobre samopoczucie też dużo pomaga w zaciążeniu Fajnie,że jesteś zadowolona po wizycie i widać lakarka konkretna sądzę,że coś może teraz z tego wyjść,wszystko się fajnie zgrało u Ciebie
dziewczyny ja przez te parę miesięcy to miałam już wszystkie możliwe objawy ciąży,łącznie ze ślinotokiem hehe a w cyklu w który się udało, tylko te piersi były ciężkie po owu zaraz i żyłka na jednym taka mocna no i w 22 dc wszystko ustało i straciłam nadzieję,bo w pierwszej ciąży miałam te bóle mocne @ a teraz były bardzo słabe więc los bywa zaskakujący ,naprawdę się nie spodziewałam,że po tym jak piersi zrobiły się okresowe będzie ciąża za to teraz już są ciążowe znów
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Sosenka wyniki masz teraz super a więc życzę powodzenia i pozytywnego myślenia :-* widzisz mi się udało jak prolaktyna była w normie -1 cykl
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Magda87, trzymajmy się razem w tym ciężkim okresie
sosenka wrote:Aaaaa ja chciałam się pochwalić, że !w końcu! pięknie mi spadło TSH -> 1,470. ( w lutym ponad 4 było) ach ach ach przynajmniej jedna wiadomość pocieszająca.
Progesteron 20,00 ng/ml (norma w fazie lutealnej 1,7-27);
Testosteron 18,51 ng/dl (norma 6-82),sosenka, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Moje przeczucia sie sprawdzily, pierwszy komentarz pani doktor w trakcie USG to 'mam nadzieje, ze mieliscie udany weekend' Jestem po owulacji, pecherzyk (torpeda!) peknal W srodku idealne warunki do zajscia w ciaze, powiedziala ze w srodku widzi jeszcze plodny sluz?! i zeby dzisiaj jeszcze dzialac, na co moj Maz ochoczo i dziko sie do mnie usmiechnal
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:widzisz mi się udało jak prolaktyna była w normie -1 cykl
Jest takie stwierdzenie, że ciąża pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie
Dziś dostałam aneks do umowy, z 3/4 etatu przeszłam na cały etat
sosenka, Jagah, Kamila ;), Owieczqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysosenka wrote:Magda! Super, gratulacje
Jagah, sosenka, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Jagah, super! Oby wszystko się udało zgodnie z planem
Sosenka, właściwie pisząc o moich dolegliwościach nie miałam na myśli objawów ciąży. Ja jestem w 24dc, więc na objawy raczej za wcześnie
Bardziej obawiam się, że mój org. znów jest przeciwko mnie, by przypadkiem nie zaburzył naszych starań: )
Kamila, Ania, Alexia, zdrówka dla Was i dla Waszych maleństw: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 18:52
-
Z tymi objawami to u mnie przed @ zawsze cos sie znalazlo, a teraz jak chce miec objawy ciązowe to ustaja. Takze ja jestem mistrzynia w nakrecaniu siebie samej
W przeciagu tygodnia bedziecie testowac sosenka, Magda87 oraz Owieczqa?
Werni co u Ciebie?sosenka, werni lubią tę wiadomość
-
Kamila, Heheh moze i lepiej, że nie masz i spokojnie przebrniesz przez 1 trymestr.
mi @ wypada w niedziele. Jejuuuuu jak ja pragnę żebym sie jej nie doczekała. Tak wiele problemów by sie rozwiązało. Niestety moje przeczucia mówią, ze jednak sie pojawi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:47