X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '87 - Zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik '87 - Zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, gratuluję etatu <3
    Kamila, w poprzednim cyklu dostałam @ w 28dc. Jak w zegarku :) Z testem na pewno zaczekam do 30dc.jeśli @ się nie pojawi. No, chyba że nie wytrzymam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 17:36

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    W przeciagu tygodnia bedziecie testowac sosenka, Magda87 oraz Owieczqa? :)
    Werni co u Ciebie?
    ja spodziewam się @ pon -wt :) Testować zamierzam we wtorek jeśli temperatura się utrzyma.

Owieczqa dziękuję :)

Jagah jednak przegrywam z ciekawością ;) od dziś do planowanej @ będę mierzyć temperaturę :) Jeszcze nigdy nie miałam tak wysokiej (37), przeważnie 36,6 -36,8 :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuje byście zrobiły sobie test owulacyjny, mnie wyszedł cienia pozytywny na koniec tego cyklu. Komuś z nas tez, a później pozytywny test ciążowy :) co sadzicie?

Alexiaa lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) ja bym musiała kupić, a szczerze się nie opłaca :) Kupię testy te bardziej czułe (10) :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda87 wrote:
    Kamila ;) ja bym musiała kupić, a szczerze się nie opłaca :) Kupię testy te bardziej czułe (10) :)

Ja ma jeszcze kilka tych z allegro które polecałyście. U mnie test ciążowy Pepino 10 mlU/m w Auchan jest za nie całe 4zł w aptece zaś ok 10zł.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • sosenka Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie robiłam testów owulacyjnych. Może kiedys sie zdecyduje. A testów ciążowych sie boje. Okropne uczucie widzieć tylko jedna kreskę :(. Zobaczę jak sie bede czuła w niedziele :)

A jak sie czujesz Kamila?

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja mam w końcu jakiś normalny cykl. Wcześniej temp. 36,3 a teraz już 36,7. Więc też mi się moja tempka podoba. Też miałam nie mierzyć ale nie wytrzymam ;) Poza tym pierwszy cykl bez dziwnych plamień. Drugi cykl z dupkiem. Oby ta @ nie nadeszła.

Co do testów owulacyjnych-kłamią. Tzn. jeśli chodzi o ciążę. W poprzednim cyklu mi zostały dwa i pod koniec cyklu zrobiłam. Też miałam dwie kreski i to dość konkretne a ciąży ani owulacji nie miałam :D

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa trzymam kciuki aby @ nie nadeszła :) Widzę, że jest między nami 1 dzień różnicy w fazie lutealnej :)

Owieczqa, Alexiaa lubią tę wiadomość

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz. Obyśmy obie zobaczyły 2 krechy :D

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda- haha, podejrzewalam, ze sie pogodzisz z termometrem ;) nic dziwnego, piekne wyniki hormonow odbijaja sie pozytywnie rowniez na wykresie.

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za testowanie! <3

Jutro wyjezdzam na urlop, bardzo sie ciesze! Licze, ze pogoda sie poprawi w przyszlym tyg, bo mam mnostwo spraw do zalatwienia, a bieganie w deszczu niezbyt dobrze mnie nastraja. Podobnie jak i moj wykres, niby monitoring potwierdza owulacje, a T robi sobie jakies zarty. No nic, na pewno odwiedze swojego ginekologa i postaram sie o wspomagacze w drugiej fazie cyklu :)

Calusy <3

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah udanego wyjazdu do Polski :-) znam to uczucie jak przebywając za granicą jedzie sie nareszcie w ukochane strony :-)
    Dziewczyny,a Wam wszystkim testującym w najbliższym czasie życzę powodzenia i tych II wyśnionych grubych kreseczek !
    Owieczq a mi wlasnie wyszedł owulacyjny przed terminem@ taki cień cienia dosłownie ale było coś i po paru dniach wyszedł ciążowy ;-)

Kamila ;) lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyjeżdżam do Kołobrzegu w pt. Mamy wyjazd integracyjny z kadrą pedagogiczną. Jeśli @ nie pojawi się nad morzem, to testuję w pon po powrocie. Oby wolała górskie klimaty ;)

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję tym, którym się udało,wysylajcie mnóstwo wirusów!! Trzymam kciuki za następne testujace.

Kamila ;), Alexiaa lubią tę wiadomość

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, nadmorskie wiadomości: U mnie DWIE KRESECZKI NA TEŚCIE :D Dziękuję za kciuki :*

Alexiaa, Jagah, Ania-nowa, Magda87, werni lubią tę wiadomość

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa Fantastycznie!!! Gratulacje ;)

Alexiaa, Owieczqa lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suuuuper kochana gratulacje :-D witamy w gronie zaciążonych :-) w którym dniu cyklu zrobiłaś teścik? Ale fajnie :-) miałaś jakieś przeczucia ?

Owieczqa lubi tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a jak u Ciebie ?:-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dziś w 28dc. 1d spodziewanej @. A miałam przeczucia, bo nie miałam żadnych objawów @. Ciągle sikam i nie dostałam dziś mendy. Jestem na wyjeździe integracyjnym i musiałam wiedzieć, czy mogę pić :D

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie mozesz ;-) dobry objaw to brak objawów :-D fajnie,ze Ci sie udało :-) ja jeszcze córci nie mówiłam czekam do wizyty.

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa wrote:
    Dziewczynki, nadmorskie wiadomości: U mnie DWIE KRESECZKI NA TEŚCIE :D Dziękuję za kciuki :*
    Gratuluję:)

‹‹ 238 239 240 241 242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ