Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:W przeciagu tygodnia bedziecie testowac sosenka, Magda87 oraz Owieczqa?
Werni co u Ciebie?
Owieczqa dziękuję
Jagah jednak przegrywam z ciekawością od dziś do planowanej @ będę mierzyć temperaturę Jeszcze nigdy nie miałam tak wysokiej (37), przeważnie 36,6 -36,8
-
nick nieaktualny
-
Magda, ja mam w końcu jakiś normalny cykl. Wcześniej temp. 36,3 a teraz już 36,7. Więc też mi się moja tempka podoba. Też miałam nie mierzyć ale nie wytrzymam Poza tym pierwszy cykl bez dziwnych plamień. Drugi cykl z dupkiem. Oby ta @ nie nadeszła.
Co do testów owulacyjnych-kłamią. Tzn. jeśli chodzi o ciążę. W poprzednim cyklu mi zostały dwa i pod koniec cyklu zrobiłam. Też miałam dwie kreski i to dość konkretne a ciąży ani owulacji nie miałam -
nick nieaktualny
-
Magda- haha, podejrzewalam, ze sie pogodzisz z termometrem nic dziwnego, piekne wyniki hormonow odbijaja sie pozytywnie rowniez na wykresie.
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za testowanie!
Jutro wyjezdzam na urlop, bardzo sie ciesze! Licze, ze pogoda sie poprawi w przyszlym tyg, bo mam mnostwo spraw do zalatwienia, a bieganie w deszczu niezbyt dobrze mnie nastraja. Podobnie jak i moj wykres, niby monitoring potwierdza owulacje, a T robi sobie jakies zarty. No nic, na pewno odwiedze swojego ginekologa i postaram sie o wspomagacze w drugiej fazie cyklu
Calusy
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Jagah udanego wyjazdu do Polski znam to uczucie jak przebywając za granicą jedzie sie nareszcie w ukochane strony
Dziewczyny,a Wam wszystkim testującym w najbliższym czasie życzę powodzenia i tych II wyśnionych grubych kreseczek !
Owieczq a mi wlasnie wyszedł owulacyjny przed terminem@ taki cień cienia dosłownie ale było coś i po paru dniach wyszedł ciążowy
Kamila ;) lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Suuuuper kochana gratulacje witamy w gronie zaciążonych w którym dniu cyklu zrobiłaś teścik? Ale fajnie miałaś jakieś przeczucia ?
Owieczqa lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
No i nie mozesz dobry objaw to brak objawów fajnie,ze Ci sie udało ja jeszcze córci nie mówiłam czekam do wizyty.
Owieczqa lubi tę wiadomość
......