Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kupiłaś gotową mieszankę czy każde ziółko osobno ?
Daisy37 może zagnieżdżanie ? tylko te skrzepy Mi nie pasują ..
Stosuję mieszankę II fazową Lepiej czuję się po ziołach, tylko faktem jest, że przywrotnik i krwawnik, które stosuje się w II fazie cyklu mogą obniżyć temperaturę Pomimo tego II zestawik ziół (wypisałam je w moich notatkach na wykresie) wspomaga produkcję progesteronu i to w sposób naturalny Na początku cyklu z mojego wykresu w notatkach wyczytasz zestaw na I fazę ;)Stawiam na zioła, bo niejednemu pomogły na wiele schorzeń i problemów zdrowotnych. Ważne jest tylko, by sprawdzić przy ewentualnie przyjmowanych lekach czy nie będzie to negatywnie wpływać na organizm, bo można sobie zaszkodzić, niżeli pomóc... Dla mniej systematycznych osób polecam zioła Sroki Pije się je raz, tuz przed snem Warto spróbować i samopoczucie lepsze, reguluje się pięknie gospodarka hormonalna, co jest przecież podstawą. Dawajcie dziewuchy Próbujcie naturalnych wspomagaczy i bądźcie systematyczne Ja wierze, że każdej z Nas w końcu się uda i będziemy Mamuśki pierwsza liga Pozdrawiam kobitki z'87Lena87, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Kupiłaś gotową mieszankę czy każde ziółko osobno ?
Daisy37 może zagnieżdżanie ? tylko te skrzepy Mi nie pasują ..
Pominęłam najważniejsze Lena... Ziółka kupuje się osobno i potem tworzy z nich mieszankę wybuchową, hehe Najlepiej w sklepie zielarskimLena87 lubi tę wiadomość
-
daisy37 wrote:No dokładnie mi też to nie pasuje
Słyszałam, że brązowe plamienia mogą świadczyć o niedoborze progesteronu, bo plamienie implantacyjne jest raczej różowawe (zabawienie śluzu) bądź występują w postaci żywej krwi (jajeczko podczas zagnieżdżania się może natrafić na naczynie krwionośne, stąd ten kolor -
nick nieaktualnyczarna87 wrote:Arizona, napisałam ,że leczyłam cystę, czyli już jej nie ma gin kazała mi dokończyć opakowanie, bo jakbym przerwała to @ by przyszła o wiele za wcześnie i dlatego chciałam pominąc którąś a resztę wziąć normalnie, żebym już tej francy @ nie dostała
-
hej dziewczyny a u mnie jest juz 39 dzien cyklu i to czekanie dobija mnie z dnia na dzien bo mam ostatnio dluzsze cykle.
na poczatku tego cyklu nie mierzyłam tempki bo sie tylko stresowałam wiecej ale ostatnio znow zaczełam i sama nie wiem jaki bedzie finał .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 23:57
Violączela -
Hej, ja już szósty dzień mam dosyć mocne bóle miesiączkowe (u mnie to standard przed @ więc i tym razem pewnie się pojawi... za 3 dni). A i pogoda sprzyja ponurym myślom. Ale dziś Mąż mnie zaskoczył i przyniósł mi z porannej wyprawy z psami po lesie kwiaty, z korzeniami wykopane zaraz zasypał ziemią w wiaderko po farbie, więc idę szukać czegoś żeby je ładnie obkleić. Miłego dnia wszystkimStarania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M.
-
nick nieaktualnyU mnie @ powoli się uspokaja i kończy więc się cieszę mój wykres w tamtym cyklu też był ładny i jak większość pisała zapowiadał się zielono i dupa.. @ przyszła nagle i intensywnie po 28 dc ... Jak widać, nie każdy ładny wykres świadczy o ciąży zobaczymy jak w tym cyklu.. A u Was jak dziewczyny ?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny