Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Okropieństwo, to prawda... Tak sobie czytam różne fora i komentarze i wiele kobiet ponoć w podobny sposób odczuwało implantację zarodka. Ból może trwać kilka dni, czasem pojawia się kłucie w jajniku i oczywiście plamienie implantacyjne Najgorsze w tym oczekiwaniu jest to, że objawy ciążowe są subiektywnie podobne do menstruacyjnych i szlag może trafić, bo każdy objaw @ zaraz kojarzymy z ciążą Zwłaszcza, kiedy bardzo się jej pragnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 18:19
paulashells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ranne ptaszki, jeśli tu takie są ;P Ja wstałam 20 min temu, bo niestety dziś muszę jechać do biura (jeżdżę raz w tygodniu, w pozostałe dni pracuję z domu) ale jeszcze tylko ten poniedziałek i kolejny, a później 2 tyg. urlopu i jestem bezrobotna na własne życzenie No chyba, że coś się jeszcze wykluje z tego cyklu ale coś czuję się za bardzo małpowo dzisiaj Miłego dnia, dziewczyny i wysokich temperatur! :*
-
Wyluzuj Kochana, jeszcze nie wszystko stracone, a jak nawet teraz by coś nie poszło w tym cyklu, to niebawem masz urlop, a na urlopie to miód na serce, pełen luz, bezstresowo Trzymam mocno kciuki :* Ps. Mi temperatura o 3 krechy do góry dziś poszła i brzuchol nadal tam na dole czuje, jakby coś się rozciągało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 07:35
CassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie porannie
Mi też nie chciało się wstawać ale muszę bo mam trochę do zrobienia przed pracą. Niestety ten tydzień mam popołudniówki lub całodniówki
Idę zaraz poćwiczyć na kręgosłup i powoli zabieram się za ogarnanie siebie, śniadanie i jakieś małe zakupy
CassieMK ja też w maju mam kilka dni urlopu.
Miłego dnia !! -
ewcia nie mam @ !!!! nie testuje już, idę w srodę do ginekologa, codziennie rano wstaje i zagladam sobie :p czy jest malpa czy nie, poki co jej nie ma, mam tylko dziwne klocia w lewym jajniku i czasem takie parcie w dole brzucha. Poza tym jakos wielce innych objawow nie mam, moze jakies tam lekkie mdlosci ale w ciagu dnia! Boze dziewczyny trzymajcie kciuki zeby wytrzymac do srody, zeby nic sie nie pojawilo! Dzis ide 1 dzien do pracy, tak bym chciala przeciagnac te wolne dni zeby sie jakos nie napinać. Dodam ze pracuje jako kosmetolog i w praqcy czesto wykonuje masaże ciala i tego chyba najbardziej sie boje zeby nie przegiac ale gdyby sie okazalo ze sie udalo to od razu biore wolne
Listior, Ania_XxX, ewcia21k, CassieMK lubią tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyMADZIA 87 wrote:ewcia nie mam @ !!!! nie testuje już, idę w srodę do ginekologa, codziennie rano wstaje i zagladam sobie :p czy jest malpa czy nie, poki co jej nie ma, mam tylko dziwne klocia w lewym jajniku i czasem takie parcie w dole brzucha. Poza tym jakos wielce innych objawow nie mam, moze jakies tam lekkie mdlosci ale w ciagu dnia! Boze dziewczyny trzymajcie kciuki zeby wytrzymac do srody, zeby nic sie nie pojawilo! Dzis ide 1 dzien do pracy, tak bym chciala przeciagnac te wolne dni zeby sie jakos nie napinać. Dodam ze pracuje jako kosmetolog i w praqcy czesto wykonuje masaże ciala i tego chyba najbardziej sie boje zeby nie przegiac ale gdyby sie okazalo ze sie udalo to od razu biore wolne
Dlaczego nie pójdziesz zrobić betę ? Będziesz miała już wtedy 100 % pewność ..
Ginekolog może nic nie widzieć ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 09:47
-
nick nieaktualny
-
MADZIA 87 wrote:ewcia nie mam @ !!!! nie testuje już, idę w srodę do ginekologa, codziennie rano wstaje i zagladam sobie :p czy jest malpa czy nie, poki co jej nie ma, mam tylko dziwne klocia w lewym jajniku i czasem takie parcie w dole brzucha. Poza tym jakos wielce innych objawow nie mam, moze jakies tam lekkie mdlosci ale w ciagu dnia! Boze dziewczyny trzymajcie kciuki zeby wytrzymac do srody, zeby nic sie nie pojawilo! Dzis ide 1 dzien do pracy, tak bym chciala przeciagnac te wolne dni zeby sie jakos nie napinać. Dodam ze pracuje jako kosmetolog i w praqcy czesto wykonuje masaże ciala i tego chyba najbardziej sie boje zeby nie przegiac ale gdyby sie okazalo ze sie udalo to od razu biore wolne
Ja idę dziś do gin,powie czy pęcherzyk pękł,oby pękł,może razem pójdziemy na jakieś styczniówkiLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MADZIA 87 wrote:Wiecie że ja się urodziłam w styczniu moze a nóż też będę miała niespodziankę na urodziny, a chce pójść mimo wszystko do lekarza bo te testy mnie wykoncza.
powodzenia moze akurat bedziesz miała prezencikWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 13:31
Violączela -
A ja wczoraj muslałam juz ze bede miała @ bo mie tak dziwnie jak na @ bolała przez chwile około godzine i miałam małe plamienie w sumie to takie było za na wkładce jakby sluz był zabarwiony na rozowo i tylko czekała czy to bedzie okres czy mozliwa implantacja , dzisiaj jest czysto wiec czekam z niecierpliwością co czas przyniesie i te pierci mam takie wrazliwe , wieksze cięzkie .
ewcia21k, Lena87 lubią tę wiadomość
Violączela -
violączela wrote:A ja wczoraj muslałam juz ze bede miała @ bo mie tak dziwnie jak na @ bolała przez chwile około godzine i miałam małe plamienie w sumie to takie było za na wkładce jakby sluz był zabarwiony na rozowo i tylko czekała czy to bedzie okres czy mozliwa implantacja , dzisiaj jest czysto wiec czekam z niecierpliwością co czas przyniesie i te pierci mam takie wrazliwe , wieksze cięzkie .
Trzymam za nas kciuki i wierze że tę wszystkie marżę objawy to małe fasolki u mnie nie ma takiego planienia, a czy zawsze powinno się pojawić u mnie kłócie w dole brzuchanasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Kurcze już bym Wam chciała napisać coś pozytywnego
Dziś rano ptak latał w kółko przez okno go widziałam i mówię do męża że to bocian i wołam go cip,cip,żeby nad naszym domkiem polatał a mąż się śmieje,że głupia jestem i że jastrzębia wołałam,żeby nam bąbelka przyniósł
Na pewno dam Wam znać co i jak po wizycie
Madzia super prezent byś miała
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
I oczywiście za caaałłąą resztę dziewczyn też!Lena87, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
Czekam na pozytywne wieści Kochane Nie ma to jak dobre wsparcie i wspólna walka o maleństwo. Bardzo fajnie jest mieć świadomość, że nie jest się samemu w staraniach, choć ja zawsze na wszystko czekam ostatnia w kolejce, bo taki mój los Ja też już bym chciała zrobić teścik i wiedzieć co tam mi w brzuchu plumka, bo to uczucie już 3 dzień Niby na okres, ale wcale się nie pojawił