Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa używam zwykłych żeli na poślizg znajoma nie chwaliła sobie tego żelu Conceive, a mnie nie kusi do takich lubrykantów, jak ma się udać to sie uda, a śluz mimo, że nie jest zawsze na zewnątrz to może jest go wystarczająco dużo w środku
Jestem po usg i na szczęście mam dobre wieści, mam pęcherzyk dominujący na prawym jajniki i to ładny bo ma już w 14 dc 2,2 cm do tego gin mówił, że endometrium ładne gotowe, także dzisiaj/jutro powinna być owulacja, więc nic tylko być dobrej myśli i działać.
Także też zabieramy się do robotyMallina, Ewelcia, ewcia21k, paulashells lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Ja używam zwykłych żeli na poślizg znajoma nie chwaliła sobie tego żelu Conceive, a mnie nie kusi do takich lubrykantów, jak ma się udać to sie uda, a śluz mimo, że nie jest zawsze na zewnątrz to może jest go wystarczająco dużo w środku
Jestem po usg i na szczęście mam dobre wieści, mam pęcherzyk dominujący na prawym jajniki i to ładny bo ma już w 14 dc 2,2 cm do tego gin mówił, że endometrium ładne gotowe, także dzisiaj/jutro powinna być owulacja, więc nic tylko być dobrej myśli i działać.
Także też zabieramy się do roboty -
nick nieaktualnyNie sądzę by zabijały plemniki, zazwyczaj pisze na nich, że nie zabijają plemników dlatego nie działają antykoncepcyjnie.
Nie sprawdzam czy pękają, zagadałam o pękaniu dzisiaj i powiedział, że gdyby nie pękały to nawet dziś byłoby widać na usg jakąś torbiel lub pozostałość po niewchłoniętym a jest czyściutko.Mallina, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Nie sądzę by zabijały plemniki, zazwyczaj pisze na nich, że nie zabijają plemników dlatego nie działają antykoncepcyjnie.
Nie sprawdzam czy pękają, zagadałam o pękaniu dzisiaj i powiedział, że gdyby nie pękały to nawet dziś byłoby widać na usg jakąś torbiel lub pozostałość po niewchłoniętym a jest czyściutko.
Czyli owulacja występuje i to jest najważniejsze! Teraz potrzeba tylko odrobinkę szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 15:35
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Nie sprawdzam czy pękają, zagadałam o pękaniu dzisiaj i powiedział, że gdyby nie pękały to nawet dziś byłoby widać na usg jakąś torbiel lub pozostałość po niewchłoniętym a jest czyściutko.
A swoją drogą to ja podziwiam tych lekarzy, jak oni na tym czarno-białym monitorze coś dostrzegają. Ja bym się pogubiła i nie wiedziała co jest co
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, dołączam i ja do '87. Chociaż ze mnie żadna staraczka przy schorzeniu mojego męża, ale musze sobie gdzieś pomarudzić, bo nadchodzi @ i czuje sie fatalnie na duszy... Teraz jak jest ciepło to same brzuchatki w około, albo z wózkami a mnie chce trafić... Z zazdrosci.
Mallina, paulashells lubią tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadziejo witaj! Ach jak to ładnie brzmi
Jeśli wolno spytać o jakim schorzeniu piszesz?
Pirelka trzymam mocno kciuki! Oby ten cykl był tym szczęśliwympirelka lubi tę wiadomość
-
Ewcia no u mojego męża nie znaleziono plemników w nasieniu tak ze sue badamy,szukamy... Marna ze mnie staraczka bo z takimi parametrami szanse zerowe ale nadzieje trzeba mieć ze zdarzy sie cud...
paulashells lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Pirelka faktycznie zwykłe lubrykanty nie są środkiem antykoncepcyjnym ale na kżdym prawie jest napisane że blokują przepływ plemników także zostaje szansa ok 50/50
Te zwykłe są zdecydowanie bardziej gęste więc pewnie coś w tym jest.
To co, nic nie używać? Na sucho ?? no nie.. dobiło mnie to... -
Nadzieja,już w którymś temacie pisałam,że u mojego szwagra nic nie znaleźli. 0 plemników i siostra 14 lutego zaszła w ciążę,próbowali i się udało,ja tam w cuda wierzę
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Co ty mówisz Ewcia? Alez wzbudziłas we mnie ducha nadzieji! Strasznie mnie pozytywnie to nastawilo bo dzis mam dupaczny humor... W glebi serca licze na cud ale nastawismy sie na in vitro...
ewcia21k lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Hej Nadzieja miło Cię tu widzieć
Pirelka właśnie to miałam na myśli, ale sama nigdy etykiety tego lubrykantu nie czytałam więc nie mogłam się wypowiedzieć. Dobrze, ze Ewelcia to uściśliła. Kup sobie conceive, wiem drożyzna, ale starcza na długo, nie jest gęsty, a nuż efekt placebo u Ciebie zadziała