Rocznik '87 - Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMallina wrote:Hej Nadzieja miło Cię tu widzieć
Pirelka właśnie to miałam na myśli, ale sama nigdy etykiety tego lubrykantu nie czytałam więc nie mogłam się wypowiedzieć. Dobrze, ze Ewelcia to uściśliła. Kup sobie conceive, wiem drożyzna, ale starcza na długo, nie jest gęsty, a nuż efekt placebo u Ciebie zadziała
Chyba nie kupię, bo koleżanka miała i nie ma miłych doświadczeń ;/ wolę nie ryzykować.. -
Hej Mallina, szukam miejsca gdzie mozna pomarudzić. Nie wchodze na stare forum,nie ma z kim pogadać tam chyba nie ma miejsca dla dziewczyn z problemem,chyba po za nami nie bylo tam nikogo. A tu jest inaczej... Nie wiedzialam ze ty tez z 873x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
pirelka wrote:Chyba nie kupię, bo koleżanka miała i nie ma miłych doświadczeń ;/ wolę nie ryzykować..
pirelka, paulashells lubią tę wiadomość
-
Nadzieja87 wrote:Hej Mallina, szukam miejsca gdzie mozna pomarudzić. Nie wchodze na stare forum,nie ma z kim pogadać tam chyba nie ma miejsca dla dziewczyn z problemem,chyba po za nami nie bylo tam nikogo. A tu jest inaczej... Nie wiedzialam ze ty tez z 87
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lobelia wrote:Hej dziewczyny co sadzicie o lubrykaniecie Conceive ?mam nadzieje ,że uda mi sie w końcu mieć mieć upragnione dziecko dzięki niemu a jesli nie załamie sieStarania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M.
-
Mallina wrote:Ale musisz męża uświadomić, że kobieta potrzebuje rozgrzania. Mój często sobie myśli, że da mi buziaka a ja już jestem gotowa Przy nas trzeba trochę popracować
Mallina lubi tę wiadomość
Starania od 28 lipca 2012 r., dnia w którym poślubiłam mojego M. -
paulashells wrote:hej, ja szukałam tego już w trzech aptekach, nawet na magazynach nie mają szukam dalej, słyszałam dobre opinie o tym żelu, dlatego na niego poluję
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=%C5%BCel+conceive+plus&search_scope=paulashells lubi tę wiadomość
-
MADZIA 87 wrote:jestem zalamana, okres przylazl czuje sie fatalnie i psychicznie i fizyczne... nie wiem co robic,
-
Nadzieja,jak moja siostra poszła z wynikami badania nasienia gin powiedziała wprost:z takimi wynikami to tylko in vitro. Zbadała siostrę i był ładny pęcherzyk,powiedziała,że sobota-niedziela pęknie i mimo fatalnych wyników mają próbować-i właśnie w tamten weekend poczęła się Patrycja lub Maksymilian (jeszcze nie wiadomo)
-
Ewcia no u mnie podobnie,dlatego mamy nadzieję ze kiedyś przypadkowo zaskoczy... Pytanie jeszcze czy wiesz co dokładanie bylo szwagrowi, czy produkcja plemników byla chwilowo przez cos zatrzymana, czy byly jakieś inne przeszkody. U nas są Male jadra i nie wiem czy mogę liczyć aż na taki cud...3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
ewcia21k wrote:U szwagra była Teratozoospermia ale szczegółów aż takich konkretnych nie znam. W każdym razie miał 0% plemników żywych.